Мъже, защо кръшкате?

• 66 198
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 300
Мене си ми пише на челото "Тоя иска да ме изпердаши" и яко дистанция ...е така...да не си помислят нещо хората Whistling
И ти ли Бруте.. Joy Joy Joy

# 301
Жени, по дяволите, не бъдете верни на половинките си! Те не го заслужават!!!

# 302
Тази тема зави много рязко Mr. Green

# 303
A_H_I_L_E_A , защо така с рогата напред?
Жени, четете кулинарния! Предложете на половинките разнообразно меню, но им сгответе най-прекрасния боб, че да не им се ще друго.

# 304
Според мои наблюдения, мъжете кръшкат защото:
 - Се чувстват притиснати от ревнивата си съпруга. В същото време незадоволени от нея и неоценени (пак от същата  Mr. Green )
 - Скучно им е. Бързо им омръзва еднообразието
 - (любимото ми оправдание) Защото жените им не им се усихват често, не им се радват....  Tired
 - Чувстват се натоварени, от многото им задължения (истината е, че (пак по мои наблюдения) мъжете нямат "нерви" да се грижат за децата си. В смисъл, да се занимават с тях, да играят - да. Но това хранене, преобуване, дрън-дрън...)

И в същото време, всичките гореизброени неща, се отнасят и за жените
Забелязала съм, че както мъжете трудно отказват, на някоя добре изглеждаща жена, която им се "предлага", така и жените трудно устояват на някой сладкодумник.  Mr. Green

# 305
  • Насред хаоса
Oф..жена..кой го оспорва,че да се налага да ни го разправяш от"няколко поста насам" ? Laughing
Или ти..на принципа на шопа.."И сам да съм у трамвая,па че се бутам!" Joy
Ми то да бях сама у трамвая, добре щеше да е. Ама тва, че не го казвате директно, ами си изсмуквате идиотски причини, ми пречи да се почувствам сама у трамвая.  Mr. Green Къде някой от вас посочи в прав текст това? Само идиотски причини - не може само боб, нарочно ви предизвиквали, бла-бла ... Мижи да те лажем, все едно. Още повече, че много избирателно цитираш думите ми, извадени извън контекста, и не отговаряш на въпросите ми за реакцията ти на такова поведение от срещуположния пол спрямо теб. Отговаряш само на това, което ти изнася. Sunglasses
Summer Smile, на теб от последните постове на мъжете не ти ли стана ясно, че ако ще и най-прекрасния боб да им готвиш, все по тяхно желание, за тях е нормално от време на време да се озъртат за чуждия боб.  Laughing Щот или са некадърни, та не могат да оценят и уважат техния си, както подобава, или смятат, че по закон им се полага порция чуждо от време на време. Ама ако някой посегне към техния боб, стой, та гледай кво става ...  Mr. Green

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 11:19 от La Sombra

# 306

Ми то да бях сама у трамвая, добре щеше да е. Ама тва, че не го казвате директно, ами си изсмуквате идиотски причини, ми пречи да се почувствам сама у трамвая.  Mr. Green Къде някой от вас посочи в прав текст това?

Сомбре..казах,правя го за кеф.Колко по-директно трябва да го кажа? newsm78
Чукча да почне да чете,не само да пише Peace  bouquet

# 307
  • Насред хаоса
Сомбре..казах,правя го за кеф.Колко по-директно трябва да го кажа? newsm78
Чукча да почне да чете,не само да пише Peace  bouquet

А другият чукча да почне да чете с разбиране, не само да чете.  Mr. Green Това е ясно от самото начало, и аз го написах в по-друга форма, пак съвсем в началото - *щото искат*. Това, което исках да разбера, е защо тогава се измислят причини разни най-разнообразни, вместо да се каже в прав текст. Не визирам теб, но доста мъже кръшкат поради тази простичка причина, а в същото време като ги пипнат, се стремят да прехвърлят вината на жената до себе си - тя не прави това, не прави онова, не ме задоволява, нам си кво ... А всъщност причината е, както се изразил един от тия с разбитите семейства наскоро, като го бяха попритиснали - *ми хареса ми тая и така ...*. Ето затова стигам до извода, че в някои случаи каквото и да прави жената и той да няма грам повод да се оплаче или да изневери, пак го прави. Щото иска и за кеф. Естествено, без да мисли за последиците, още по-малко за другия до себе си.

# 308
Тъй..и тогаз,що се блъскаш у трамвая?
Темата нали е"защо кръшкаме"а,не последствията от кръшкането newsm78
Иначе да..има чехли,дето не си признават,че не могат да си държат ципа затворен,и търсят вината у жената..Ама то това,важи и за жените.Изобщо..до човек е,да има доблест и да си носи отговорността за постъпките.
п.п.Естествено,че когато изневеряваме не мислим за другия "до себе си"..То мноо тъпо иначе..да изневерявам,и докато го правя да си мисля за половинката #Crazy...Аз да не съм мазохист,някакъв..Че то тогаз,отиде кефа по дяволите... Joy

# 309
Още повече, че много избирателно цитираш думите ми, извадени извън контекста, и не отговаряш на въпросите ми за реакцията ти на такова поведение от срещуположния пол спрямо теб. Отговаряш само на това, което ти изнася. Sunglasses

Ми казах бе..който се сърди проблема си е негов.Половинката ако разбера,че ми е изневерила,предполагам ще ме заболи..Може и да я разкарам,ако не ми пука за нея..зависи..Може и да"простя"..относително е,и според ситуацията..Ама да седна,да се терзая,защо го е направила,в кой е причината,да анализирам,да ближа рани..Не,мерси.Загуба на време е.Пък и..де да знам..Може би заради егото..не си позволявам,излишни драми и главоблъсканици..К'вото такова..Животът е прекалено кратък,за да го пилея в сръдни...Абе при всички положения,каквото и да чувствам,топката си е у мойто поле,и на друг не я давам..

# 310
  • Насред хаоса
Благодаря за откровеността, eksipnosPeace
А за последствията споменах, защото явно при всички положения ги има под една или друга форма. Тупак го е казал.

# 311
La Sombra, чуждото е неизменна необходимост както за мъжа, така и да жената. Ти никога вече ли няма да погледнеш друг ?
Грешката е в неразбирането на човешката същност и сляпото приемане на общоприетите догми. А голямото разочарование идва само и единствено от големите очаквания.
Ти вероятно искаш да си единствена за твоя мъж. Но за него ти си жена като всички други.  Какво те прави по-специална? Виж, ако успееш освен жена да бъдеш и приятел, всъщност и много повече неща, тогава той може и да не тръгне по други, не защото не трябва, а защото няма нужда. Пък и да мръдне, какво, ще се върне - никой не бяга от хубавото.  Но че ще се заглежда - ще се заглежда, по-добре го приеми. Не става със забрани - всяка забрана поражда желание да я нарушиш.
Относно това: "Ама ако някой посегне към техния боб, стой, та гледай кво става ... ". Съжалявам, явно си попаднала на поредния тесногръд комплексар. Не може да обобщаваш обаче за всички мъже.

# 312
Не знам на някой мъж да му е приятно или да приема като нормално "да ядат от неговия боб".  Shocked Не е до тесногръдие. 

# 313
Не знам на някой мъж да му е приятно или да приема като нормално "да ядат от неговия боб".  Shocked Не е до тесногръдие. 
Е, как? Моето си е мое, чуждото - пак мое.
Не съм срещала по- ревнив мъж от тези които изневеряват.

# 314
Има и такива, които не го показват.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт