Мъже, защо кръшкате?

• 66 167
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 240
Чак страх, може би не. Едва ли някой седи и трепери, да не би случайно половинката му да кръшне. Просто самата мисъл за такова евентуално развитие на нещата, е неприятна.

# 241
Мен пък ме е страх, че няма да разбера. Предпочитам, ако се случи нещо, да знам. Не да съм като повечето - всички знаят освен те самите.

Както казва един мъдър колега:"Знанието е болка" Mr. Green
Общо взето нищо не печелиш , от това , че знаеш. Най-много после да се развият някакви катастрофални за психиката събития.
Аз се страхувам да не ми се случи, не от това, че евентуално няма да разбера, дали се е случило. Общо взето предпочитам да не знам.Simple Smile
Е, катастрофални събития за психиката не бих казала.  hahaha Хващала съм до сега някои бивши приятели в изневяра. Не  ги хванах директно в кревата, но по друг начин. Само единият имаше доблестта да си признае. Но аз се кефя, че ги хванах понеже си получиха заслуженото и най-вече прекъснах връзката с тези хора. Даже много се кефя, че ги хванах. Повече би ме издразнило някой, който е с мен и кръшка, да му се размине. Както вече писах, съм за справедливостта и не мога да допусна, че на някой, който е с мен, това ще му се размине.  Twisted Evil

# 242

Е да ама защото си сигурен, че ще ти се размине.  Wink Ако не ти се размине някой път, другояче ще мислиш.

А и мисълта беше друга - че ти няма да изоставиш жена си заради любовница, но ако жена ти разбере за любовницата, ще те напусне. Така един вид ти не държиш на любовницата повече отколкото на жена си, защото би искал да останеш със жена си (казвал си го на други места из форума). Но пак може да се разделите, но не защото си държал на любовницата, а защото жена ти те е набарала (примерно), което ще е пак заради 3-ти човек.
Но пък разбрах твоята мисъл, че за един секс рискуваш да останеш сам и  без семейство, но не би го изоставил (семейството) заради секса. Ама много ми се иска жена ти да те набара някой път, както ловиш рибката - ще е яко.  Laughing Много се нервя като им се разминава на мъжете.

Жените сте опасни  Hug.. ловите се за празните приказки, точно както куката се заплита във водораслите по дъното!!!!  Joy
Има една подробност уважаема A_H_I_L_E_A.. отдавна и двамата сме над тези неща..  Laughing
Невъзможно е жена ми да ме набара.. някои сме прекалено хитри и изобретателни.. преди да скочиш в морето.. първо проверяваш дали няма акули.. после гледаш водата да е бистра!!!  Laughing
Любовници не бих си отглеждал.. но пък бих се задоволил с нещо което си заслужава.. нещо като обмяна на опит.. хем опита след това ще се предава във семейството.. пък така се помага и на закъсалите семейства.. хора сме все пак.. глупаво е да не си помагаме!!!
  Joy
Не разбирам кое ни се разминава само.. сметките накрая все ние ги плащаме.. цената добре знаете че е без значение.. но всичко си е на наш гръб!!!  Whistling

# 243
Щом сте над тези неща, добре. Както се казва "Нека да ти е вярна, колкото ти на нея".  Wink
Все си мислите, че е невъзможно жена да ви набара и че сте много хитри и изобретателни, докато не захапете куката.  Хващала съм такива хитреци дето са се хванали на моята кука.  Wink Най-много ги обичам тях - винаги подценяват възможностите на другия. Laughing
А за последната снимка мога да кажа, че няма нищо вярно. Може да викам през нощта и пак да си ръмжа през деня. Едното няма общо с другото.  Laughing

# 244
Защо стана така, че всички нападат мъжете. За да има изневяра трябва поне още 1 човек Laughing, значи не са само мъжете виновни. Мое лично наблюдение е, че по-често изневеряват жените. Това е. На мъжете ни се иска повече ама се въздържаме, не напразно има поговорка, че вода и жена тръгнат ли няма спиране ( казвам го от личен опит - гаджето ми реши да си поживее, когато вече трябваше да създаваме семейство ). newsm78

# 245
Въртим се в кръг и все до едно и също място стигаме и освен да си повтаряме едно и също като развален грамофон...  Laughing
Аз познавам няколко верни жени и нито един верен мъж. Това ми е достатъчно, за да си направя извода кои кръшкат повече. Иначе се случва и жени да кръшкат, но не толкова колкото мъжете.

# 246
Може да прозвучи грубо, но от жените по-голями разпоретини няма.
Колкото и да ги плюем мъжете, истината си е истина.
Соте, розовкото ти отива  Mr. Green

# 247
Мишинаторка, кво се мазниш на мъжете? Нали и аз съм жена и много добре знам, че не съм разпоретина. А мъжете ги виждам какви са.

# 248

Теб не те знам каква си, но много голям процент от жените са разпоретини.
Много повече жените се натискат на мъжете, отколкото обратното.
Ролите са сменени отдавна. Теб не те знам какво виждаш, знам аз какво виждам
и за мен истината е това. Когат мъж изневерява със сигурност не изневерява със светица,
а с разпоретина. Много по-тъпа е позицията на любовницата в случая,
защото ако мъжът знае, че е обвързан и си носи последствията, а тя какво прави?
Говоря за тези, които знаят, че мъжът е обвързан.
Имам мноооого явен пример от приятелка. Мъжът й си писал с девойка в скайп,
която знае, че той е женен и има дете, но въпреки това се беше потрошила да му праща голи снимки. Той си е карал кефа, гледал си е снимките, а тя за чий го прави? Пф.
Колкото и да се опитваш да защитаваш жените, не можеш да ми промениш мнението.

Мазня се на мъжете ?  hahaha
Не се мазня на никой, казвам си мнението.

# 249
Така като го написа и се размислих, имаш право донякъде. Може би аз виждам нещата от друг ъгъл понеже силно съм ограничила контактите и познанствата си само със свестни хора и нямам много допир със съществата, които се обсъждат в тази тема.

# 250
Така като го написа и се размислих, имаш право донякъде. Може би аз виждам нещата от друг ъгъл понеже силно съм ограничила контактите и познанствата си само със свестни хора и нямам много допир със съществата, които се обсъждат в тази тема.
Всеки си мисли така, но обикновенно изненадата и разочарованието са големи когато разбереш какви ги вършат близките и не чак толкова близки приятели, познати, роднини и т.н.

# 251
Защо стана така, че всички нападат мъжете. За да има изневяра трябва поне още 1 човек Laughing, значи не са само мъжете виновни. Мое лично наблюдение е, че по-често изневеряват жените. Това е. На мъжете ни се иска повече ама се въздържаме, не напразно има поговорка, че вода и жена тръгнат ли няма спиране ( казвам го от личен опит - гаджето ми реши да си поживее, когато вече трябваше да създаваме семейство ). newsm78

Тука пич е нормално да ни нападат.. но им свикнах с годините.. и не се ядосвай на гаджето.. тамън навреме е тръгнала да си живее.. представи си че се бяхте обвързали, деца, ипотеки и бог знае още какво.. та вземе да реши точно тогава че и се живее  ooooh!.. тежко ти тогава.. така че точно навреме си се оттървал!!!  Peace

Може да викам през нощта и пак да си ръмжа през деня.

Това си го изпитвам често.. но отдавна не обръщам внимание щото не е здравословно!!!!
Пък и така лесно излизате извън релси.. като ви игнорираме!!!  Whistling

Аз познавам няколко верни жени и нито един верен мъж.

Значи не познаваш мен.. Laughing... по верен от мен няма.. така че имаш честта поне да ме четеш!!!  Laughing

Соте, розовкото ти отива  Mr. Green

Ахаа.. отива ми я  Joy.. но си падам все по черно!!!!  Laughing

Цитат
много голям процент от жените са разпоретини.
Много повече жените се натискат на мъжете, отколкото обратното.
Ролите са сменени отдавна.

Точно ми взе думите.. по добре че ти ги написа инак щях да бъда обвинен в сексизъм.. не че ще ми е за първи път!!! Peace
А че ролите са сменени отдавна.. масово се забелязва.. но има още свестна стока и от дамската половина на човечеството.. но е трудно да се отсее плявата!!!  Peace

# 252
Че има, има. Аз съм горда представителка на сериозните жени.  Flutter

# 253
sote-full, какво се оказа сега? Че само мечтаеш да изневериш?!  newsm78
Да не се окаже жена ти по-веща в лъжите като гледам до какви изводи стигнахме накрая.  Rolling Eyes

# 254
  • Насред хаоса
Хах, докъде се стигна?! Не знам дали жените са разпоретини, но повечето мъже със сигурност са гола вода и бетер разпоретини, щом се оставят да бъдат подведени от такива *разпоретини*. В крайна сметка що ще дири женен мъж при необвързана девойка? Ми седи си на задника, мама му стара! Къде си тръгнал да се доказваш? Ама кво се чудя и аз, като сама видях на какво са способни мъжете ... Бях на 18, когато някакъв дядка на 36 ( Mr. Green) се залепи за мен. Ей, две години ме преследва, гадината му с гадина, а беше семеен, с деца и прочие ... И при това ясно му бях показала още от началото, че не ми представлява никакъв интерес.

Общи условия

Активация на акаунт