Мъже, защо кръшкате?

• 67 775
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 450

Но аз видях нещата и от друга гледна точка. Предполагам не във всяко семейство идва този момент, но при мен е дошъл - грам желание нямам за секс.

Виждайки подписа ти, смятам, че е временен. Peace

Грижите покрай малките деца водят до нежелание... неслучайно се казва че жените къде 40 стават ненаситни... този случай си го имам вкъщи... често ме е разочаровала покрай грижите за децата, ся стана обратното.  Laughing
Както ти каза Фортунова.. не си погребвай либидото преждевременно.  Peace
smile3521

# 451
Коментирала съм въпроса с един мой познат, отговорът беше: "Тръпката в къщи липсва".

# 452
Коментирала съм въпроса с един мой познат, отговорът беше: "Тръпката в къщи липсва".

Hug Точно....  Laughing

# 453
Стигате с ваш'та тръпка  все нещо ви липсва на мъжете.не мога да ви разбера искате жена домакиня , майка за децата ви , добра любовница, поддържана жена и отделно да работи за да не я носите на гръб.не стават тъй работите , че да не сме от камък да му е*ба м*йката , мъжете винаги се измъквате , като кажете"тя тръпката липсва" и *уя под мишница да ви няма , вместо да си натегнете багажа и да разберете , как а я върните тази тръпка изтръпнала , скачате от Д на Д...на нас ко ни остава , кола в гъза ни набит с по две деца , щ'от на господина веч' не им се е ебвало с жена им.стойте си сами поне , какво се обвързвате , като знаете , че не ви стой мирен в гащите.
Ако вземем и ние да си дирим други мъже заради вашите недостатъци ще се превърнете с п*едали всички , защото няма да има жена да ви пусне.

# 454
Просто си разнообразяват секса. Моят познат уважава жена си, правят секс редовно, не иска да си разваля семейството. И моят мъж кръшка, но за мен драма няма. Даже не се и питам защо.

Последна редакция: ср, 22 авг 2012, 05:34 от EVIQ

# 455

Знаеш ли... вчера гледам едно приятелче с чужда мацка, питам по късно защо го прави.. има жена кат слънце и две готини дечица... отговори ми точно и ясно... - Защото я засяках с друг.  Thinking
Тъй че не ми се правете на светици... във всяка жена спи жив дявол.. въпрос на време е да си покажете рогатаCrossing Arms

# 456
Това е пълна олигофрения да го правиш напук и не го вярвам.Напротив мисля ,че обикновенно кръшка само единия.В началото на брака ,обикновенно това е мъжа.След години той се кротва и после нещата може и да се бърнат.Но двамата да кръшкат едновременно-то какъв брак е това?-Той ще се разпадне.

# 457

Hug Точно....  Laughing
[/
uote]
Естествено че тръпката с любовницата ще е по-гляма.Само факта ,че го правите тайно .Точно за това питах ,как така казвате ,че го правите от време на време?Нали много ви кефи и като сте провали веднъж,защо да си поставяте ограничиния?Освен от страх да не ви хванат?

# 458

Това е пълна олигофрения да го правиш напук и не го вярвам.Напротив мисля ,че обикновенно кръшка само единия.В началото на брака ,обикновенно това е мъжа.След години той се кротва и после нещата може и да се бърнат.Но двамата да кръшкат едновременно-то какъв брак е това?-Той ще се разпадне.

Виж ся... за едни е нормално, но други никога не биха го приели.
В началото и ние бяхме така... нещата коренно се променят с времето... сега си е жива свободия.. сметка никой за нищо не държи на другия и живота си тече в пълен синхрон... няма драми.. няма и недоволни.  Peace

# 459
Но двамата да кръшкат едновременно-то какъв брак е това?-Той ще се разпадне.
Защо да се разпадне?

# 460
sote-full, голям разбирач се оказа на женската психика.  Laughing Аз ако чакам до 40 години да ми се доправи секс, то тогава дали ще има с кой да правя?!  Laughing А, надявам се да имам мангизи, че да си плащам.  Laughing  Money

surela, туй в подписа не го гледай - то няма нищо общо със секса (за мен). Ние с мъжа ми винаги се гушим, целуваме, казваме си колко много се обичаме, но туй е по-скоро навик и нужда на душицата. Знам че много ме обича, но знам и че е маниак на тема секс. Знам какво беше преди да родя и какво е сега и хич не ми се вярва, че стои мирно. Laughing Когато стане дума за физически нужди, май нещата стават по-различни.  Rolling Eyes

Течен шоколад, тръпката не вярвам да се върне. Аз като гледам при нас как е умряла, не вярвам нещо да я съживи. Но всичко си има положителните и отрицателните страни. Но не обвинявам само мъжете за това. Просто ние жените много дълго време сме били подтискани да не можем да си изявим желанията, дори и в днешно време за една жена е срамно да прави секс с много мъже, да изневерява. За мъжа това е хвалба, а за жената голям срам - тя бива заклеймявана като курва (най-често). Но ако питаш мен и прекалената свободия не е добра. АКо имаше свят, в който всички бяха верни един на друг, щеше да е добре. Но рано или късно идва момент, в който омръзва да го правиш с един човек. И това не го казвам само от мъжка гледна точка. На мен също ми е омръзнало, но засега нямам време за кръшкане. Може би като тръгна на работа ще стане по-лесно, кой знае.  Rolling Eyes

# 461
Наистина искаш ли да намери, ако не оправдание, то логично обяснение, винаги намираш.
Не може ли, да се кръшка от желание?

# 462

sote-full, голям разбирач се оказа на женската психика.  Laughing Аз ако чакам до 40 години да ми се доправи секс, то тогава дали ще има с кой да правя?!  Laughing А, надявам се да имам мангизи, че да си плащам.  Laughing  Money

Разбирач.. едва ли..по скоро консумиращ наблюдател.  Crossing Arms
И никой не те кара да чакаш..
Последният пирон е много важно къде ще го заковеш... но пък, вечно да стои закован в една и съща дупка.. рано или късно ще ръждяса!!!  Laughing
Но най точно... тук!!!!

# 463
[Знаеш ли... вчера гледам едно приятелче с чужда мацка, питам по късно защо го прави.. има жена кат слънце и две готини дечица... отговори ми точно и ясно... - Защото я засяках с друг.  Thinking
[
Aуууу, то не ми било ясно слънце, най ми било месечина ... или по-точно "по месечина" сигур Mr. Green

# 464
ТОва ми напомни за един виц: "Жена му е толкова добра в леглото, а той ходи по чуждо".  Laughing
Ох, сега се сещам, че ако е за засичането - мен също много често могат да ме засекат с други. А че не се случва нищо не е важно. За мъжката психика всичко е ясно. Сега като се замисля май и за женската е така.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт