Мъже, защо кръшкате?

• 67 657
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 660

Sote,досега ли го мъдри Shocked..............

Не... просто чак сега стигнах до компа!!!  Laughing

# 661
Аз пък не разбирам друго: уж заглавието за темата нас пита, пък се изпотрепахте ВИЕ да ни обяснявате защо кръшкаме. Но ако от това ще се почувствате по-добре, ок.

Всъщност форумът е за мамите и е логично ние да си пишем, пък вие сте между другото тук и само, ако благоволите да се включите ви се радваме. Laughing

п.п. не обясняваме на вас, ние си бистрим, по-скоро обменяме си лични мненийца и впечатления... ама нА все ви се иска да сте първаписта... е нЕма братче и склада нЕма. Twisted Evil

# 662
...
Слагате картите на масата... тази ръка устройва ли те... да, устройва ме... ами теб тази ръка устройва ли те... да.... и продължавате напред без скруполи, драми и скандали...

Ооо, кой говори за подобни неща.
Нямам никакъв проблем, нито пък мъжа ми да кажем не ме устройва, ако се наложи.
И въобще няма да спирам един човек да си живее живота, както иска. Но и той не бива да иска от мен да живея живот, който не искам. Т.е. ако нещата вече с времето толкова са се разминали, няма проблем да си разделим пътищата. Скандалите са последното нещо, което ще включа, но и да си променя коренно живота, за да угодя на нечии чужди нужди, едва ли.

Вас щом ви устройва този начин на живот, значи сте намерили верния път.
Подобно нещо нито аз, нито мъжът ми бихме искали. Е, нямам твоя стаж, но и 15 г. не са чак толкова малко. По-скоро става дума за тип хора и нужди.

# 663
Не се сърди човече,как ще живееш с някого 20+гдини и ей така ще си разделите пътищата.
За толкова много години ти би трябвало вече да почнеш да го обичаш,все едно сте си кръвни роднини.А тя тръпката ту се събужда ,ту отмира...
И да кажа не съм задоволена от отговора на Соте.Имаше някои подпитвания на които той не отговори..
И очаквах някой скеч да пусне..(Щото тя темата стана нещо много сериозна)

# 664
Ами ако стигнем до там, че всеки да си живее в собствен свят - за секс, изчезване с дни и сме с трети лица повече време, отколкото двамата, явно повече си пречим, отколкото друго.

# 665

И да кажа не съм задоволена от отговора на Соте.Имаше някои подпитвания на които той не отговори..
И очаквах някой скеч да пусне..(Щото тя темата стана нещо много сериозна)

Има въпроси на които просто не ми изнася да отговарям... все пак не съм на електрическият стол!!!  Laughing
И да.. мъжете не разбират жените... за това търсим постоянно отговори... за да ги намерим обаче са ни нужни позициите на повече жени!!!  Laughing

# 666
Не знам ,на мен ми свърши работното време....
Ще ви чета в петък,а до тогава ще мисля,не се сърди човече-хубав въпрос.
Може някой да знае отговора...

# 667
Как ще отговарят като те не кръшкат, а жените само ги обвиняват неоснователно.
Ето изречение, което обезсмисля въпроса от заглавието на темата Grinning

# 668
sote-full, много мъдър отговор е този дългия. Другите не съм ги чела.  Laughing Ох, какво се обясняваш и ти? Живей си живота - нали ти е добре? Ама познах, че жена ти не знае за вашата договорка.  Mr. Green Ей, ама как всичко познавам направо на себе си се чудя.  Laughing

Аз пък съм в другата крайност. Предпочитам да не запазвам семейство, да имам краткотрайни "връзки", но да са както трябва. Не понасям лъжите. Ето сега вече съм сигурна, че моя ми изневерява и кроя планове кога и как да го напусна (най-рано догодина, че с това майчинство ужас).  Laughing
Ей малко признаци, които виждам, може и някога друга да види:
не се обажда толкова често колкото преди
малко е отнесен
в лошо настроение като сме заедно
не ме ревнува като преди
ЗА мен това са сигурни признаци, че има нещо съмнително. Лошо, но факт. И таз връзка пропадна.  Laughing И тя ще свърши като всички останали - ц-ц--ц.  Sunglasses

# 669

малко е отнесенв лошо настроение като сме заедно
не ме ревнува като преди
ЗА мен това са сигурни признаци, че има нещо съмнително. Лошо, но факт. И таз връзка пропадна.  Laughing И тя ще свърши като всички останали - ц-ц--ц.  Sunglasses
[/quote]
въобще не е задължително пък според мен !!!а съмнения винаги ще има във връзки в които няма познаване на другия,на същността му на желанията,мненията .....независимо дали е мъж или жена.

а ти  в неговите очи как ли изглеждаш ?
извинявам се предварително ...не исках да обидя теб,просто се опитвам да разсъждавам логично.
и първите три въпроса които един мъж вижда в очите на жена си след 1 ва година брак
защо не ми се усмихва а само ме хока,
защо когато сме двамата косата не е както преди а една спплетена,увързана с разни фиби и ластачки и прочее,и третия но не на последно място -защо не иска да прави секс с мен толкова често колкото аз искам и на всичкото отгоре го ползва като лост за отношенията ни.
това не е мой личен опит но наблюдение от много семейства които са в близки и не толкова близки кръгове.
поздрави и успешна седмица
ПС-не отговорих на въпроса защо ли?за да видят в зениците и желание, възхита, и огромна усмивка.

# 670

Ами ако стигнем до там, че всеки да си живее в собствен свят - за секс, изчезване с дни и сме с трети лица повече време, отколкото двамата, явно повече си пречим, отколкото друго.

Човече... дългогодишните връзки в даден момент задушават... отдушника в случая е моят нестандартен метод... и да човек разпуска сред приятели... и какво от това... нима това е повод за дразги... напротив... това е начин да се поучиш от чужди грешки.. да видиш и различното.
Не е нужно да изневеряваш... но да се отделиш за ден, два или три от домочадието... за мен си е лечебното средство.... или чистият въздух от който се нуждаем и двамата... пък и да ви кажа след това сме си по мили.  Wink

Ама познах, че жена ти не знае за вашата договорка.  Mr. Green Ей, ама как всичко познавам направо на себе си се чудя.  Laughing

Нищо не си познала уважаема... но пък ми харесва как тъпо и упорито си вярваш  Laughing... жена ми е наясно с всичко.. не я прави толкоз глупава... наясно е че това е начина, спи си спокойно.. и знае че може да разчита на мен за всичко.  Laughing

Аз пък съм в другата крайност. Предпочитам да не запазвам семейство, да имам краткотрайни "връзки", но да са както трябва. Не понасям лъжите. Ето сега вече съм сигурна, че моя ми изневерява и кроя планове кога и как да го напусна (най-рано догодина, че с това майчинство ужас).  Laughing
малко е отнесен
в лошо настроение като сме заедно
не ме ревнува като преди

Изглежда чакаш принца HAPPY_QUEEN.... извинявай че ти го казвам, но не се е родил още такъв който да отговори на критерия ти за съвършенство.  Crossing Arms
Защо просто не се отърсиш от всичките си предразсъдаци и не оцениш това което имаш... с този начин на мислене няма мъж който да устиска.
Нека помислим...
не се обажда толкова често колкото преди... абсолютно нормално поведение.. просто е сигурен че няма къде да избягаш... честите обаждания говорят за несигурност... дааа, но този мъж е сигурен в теб.. това би трябвало само да те ласкае.  Peace
малко е отнесен... според теб може би... но според мен просто е загрижен което едва ли би успяла да видиш защото мъжете сме такива.. не обичаме да разкриваме душите си за щяло и нещяло... а загрижеността е знак за обич.  Wink
в лошо настроение като сме заедно... предполагам че е уморен от работа... но пък ти си жена и точно тук е мястото да се намесиш... ролята ти е да му подобриш настроението... не ми казвай че не знаеш как... мъжете сме като малките деца и имаме нужда макар и за малко, да видим че на жената до нас може да се разчита... една подадена ръка в случая върши работа.  Heart Eyes
не ме ревнува като преди... това е най глупавото нещо за което мислят жените... представи си че те ревнува... има доста жени дето страдат от този факт.... май не можеш да оцениш факта че са ти отпуснали примката... това че не те ревнува както преди в никакъв случай не означава че не те обича.. дори напротив, сигурен е в теб.. не му даваш поводи да те ревнува.. та нали живеете заедно... какво повече можеш да очакваш... оооо да... забравих че жените искат все повече и повече.  Laughing
Както би казала кака ти Снежа... една умна жена ще загуби войната но ще спечели битката... демек, ще намери начин да и играят по свирката.  Peace

# 671
Цитат
... една умна жена ще загуби войната но ще спечели битката... демек, ще намери начин да и играят по свирката.
С това не мога да не се съглася.Така е.....    Grinning
Обаче с другото?

Цитат
............но този мъж е сигурен в теб.. това би трябвало само да те ласкае. 
Това би трябвало да бъде сигнал за тревога, а не за ласкателство.
Когато един мъж се почувства сигурен в жената до себе си, рано или късно тя му става безинтересна и чувствата му отиват на майната си.
В този случай подкрепям теорията, че мъжът е ловец.И ако съпругата му вече не му изглежда като нещо, което трябва да преследва и завладява отново и отново, ще насочи ловджийския си талант някъде другаде.

Когато бях на 14-15 години някъде, ми попадна една книга , написана от жена.Не помня как се казваше, нито авторката, съжалявам, че не успях да я опазя, загуби се някъде при разните ни пренасяния насам-натам....Та там имаше един пасаж, който тогава не можах да разбера и асимилирам съвсем, но след прочитания през различни периоди от време разбрах какво е имала предвид и колко мъдра е била тази жена.
Та беше нещо подобно:
"Жената трябва винаги да е загадъчна за мъжа си.Никога не трябва да се разкрива докрай.....Все едно е покрита с хиляди, милиони була (воали), които той да открива едно по едно ден след ден, и след всяко да вижда нещо ново, непознато за него, което постоянно да провокира интереса и любопитството му."

Тогава, както писах, не го разбрах.....но след като започнах да се срещам с мъже, след първите ми връзки, малко по малко ми ставаше ясно какво е искала да каже....
Сега, от позицията ми на омъжена от 24 години , успешно и щастливо (засега и надявам се, докато съм жива), прекрасно знам каква е била идеята й.И се уверих, че е била абсолютно права.
Методът действа.     Peace

# 672

А пък кой, как, с кого и защо... не е важно... имал нужда.. изживява си момента.. и не е нужно да размахва плакати за да се хвали.. затова нито питам, нито искам да ме питат.. и да ме питат ще отричам до край!!!  Mr. Green

Недей да отричаш видимото! Тя не знае, че сте се разбрали да кръшкате, иначе нямаше да отричаш в случай, че те пита. Не моето упорство е тъпо, просто съм много интелигентна и мога да чета между редовете. Не е нужно всичко да се казва в прав текст, че да го разбера.  Wink А ти като повечето мъже се оплиташ в лъжите си и всеки път казваш нещо различно, след което отричаш. Много се забавлявам!  Laughing

Ей, хората по форумите са много интересни. Ако казваш, че не ти изневеряват, упорито ще те убеждават, че ти изневеряват. Обаче ако им кажеш, че си сигурен, че има нещо гнило, почват да те разубеждават, че не си прав и че всичко е наред.  Laughing
Ами аз познах, че има нещо дето му човърка ума, но не е жена (е, поне така се оказа на прима виста, ще видим по-късно дали е така).

Хаха, колкото до "сигурността" за мен това е убиецът на връзки. Старая се човекът до мен никога да не се чувства сигурно, винаги да знае, че може да ме загуби. Само така може да ме задържи. Стане ли прекалено сигурен и спре ли със старанието, ще ме загуби със сигурност. Това беше грешка на първия ми съпруг - беше сигурен, че съм му в кърпа вързана и там сгреши. Така като си тръгнах неговата болка бе голяма - не знаеше от къде му дойде направо. Е, не е нещо, с което да се гордея, но не можех да продължавам да живея в инерция.

Не ми трябват мъже, много пъти съм го казвала. Ако си тръгна от този човек, с който съм в момента, надали повече ще имам изобщо връзки. Но имам дете, имам и приятел, с който да купонясваме. Понякога ми липсва този живот, който живеехме с него - ходехме постоянно на кино, на концерти, напивахме се заедно (по-скоро аз се напивах, а той се грижеше да стигна невредима у дома).  Laughing Пеех с няколко групи, учех се да свиря на пиано и този живот ужасно много ми липсва сега. И не, не съм се запуснала ни най-малко. Полагам необходимите усилия, за да изглеждам добре. Дори смея да кажа, че изглеждам по-добре от преди. Много държа на външния си вид. Забелязвам погледите на мъжете по улиците, но те просто не ме интересуват. Дават ми единствено малко повече самочувствие.
А моят мъж със сигурност ще го напусна, когато имам възможност, ако продължава със сегашния начин. Както вече писах - в инерция не живея. Или ще е както аз го искам, или няма да го бъде изобщо. Аз съм максималистка. Не се примирявам и задоволявам с половинчати неща. Нито хората, нито бракът значат нещо за мен. Дори не бих положила и старание, ако видя, че нещата загиват. Ще ги убия.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 10:03 от HAPPY_QUEEN

# 673
Не зная да има такива които се разбират да кръшкат. Не говоря за различни видове "модерни" течения.
Просто с течение на годините партньорите стават по- толерантни и едно кръшкане без да нарушава семейното единство не е края на света.
С течение на годините секса загубва тази приоритетна роля и на пръв план излизат отношение между партньорите / най- малкото годините прекарани заедно с хубави и лоши спомени/, деца, общ дом. Живот и то активния ат 20 години не се захвърля само защото другия си покръшква от време на време.

# 674
HAPPY_QUEEN... звучиш като жена напуснала този свят... жалко, но си обречена.
Жалко и за мъжете на които ще разбиеш сърцата.  Confused
Запомни само че светът не се върти само около вас жените... не запазиш ли баланс по ръба... падаш по гръб.  Peace

Мен ме остави.. аз съм взел всичко от живота.. и повярвай ми не ми пука какво знае или не знае жена ми...

Общи условия

Активация на акаунт