Мъже, защо кръшкате?

• 67 540
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 810
Аз лично не познавам грозна "мъжемелачка"

Аз също. Красотата е основно преимущество за мелене на мъже. Едно, че се използва като оръжие от жените, второ тя привлича и мъжете.
Хванат един мъж в капана от грозна жена, тя гледа с всички средства да го задържи. Красивите жени знаят, че могат да го заменят, а и често използват красотата си за подчинение на мъжете.

# 811
Сега наскоро бях страничен наблюдател как един познат(много качествен мъж)беше атакуван с директни покани от една такава красива ,агресивна дама.Незнам просто как устоя.

Обзалагам се, че му е пращала снимки по бельо и директно - без той да е давал сигнали за такива отношения, тя му е казвала "Ай бебчо, да се ч.....ме"  Joy
Руми, едва ли дамата е много красива. А може и да не изглежда зле, но пък багажа в главата й да е много лек...  Grinning  
Не се впечатлявай от такива. Самотни и фри...дни, колкото щеш...  Wink

На мен повече ми е интересна темата за агресивните мъже, на които красиви жени им отказват.  Party  И как реагират те милите, страдащи и несправедливо отхвърлени...  Whistling

# 812
Няма лошо красивите дами да бъдат в фантазиите на мъжете,но само до там.Да разпалват огъня,който ние, съпругите, трябва после да гасим,както каза Еви кю.
Но ако някой мъж е толкова глупав,че не може да си прецени възможностите,тежко на жена му.
Сподели от твоя опит как реагират когато са отхвърлени.Явно ти си красива жена.Признай си даваш ли им повод да си загубят ума по тебе.Все пак не говорим за хлапаци ,а за женени мъже.

Р.Р.да допълня:Сега като се замисля,четейки постове ти сигурно не даваш поводи,но де да бяха всички жени като тебе.

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 11:53 от Rumi345

# 813
Анджали  Simple Smile Simple Smile Hug, на такива мъже им пада културната маска и почват да ръсят вулгарни обиди. Руми, не съм съгласна с тебе,аз препочитам мъжо да ми изневери и да не си спомня лицето на жената, отколкото да ми е верен, а да има в главата си друга за секс фантазия. Shocked И с теб не съм съгласна , Краси, има такива мъже, на които не им се налага  да свалят жените, рядко, но ги има.

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 12:17 от punky90

# 814
Пънки,ние с тебе гледаме на нещата от различни години.
След 20+години брак имаш нужда от малко фантазии,за да разпалиш огъня.
Ако тази фантазия се реализира,огъня ще избухне на друго място.Повярвай ми,знам го от личен опит.

# 815
Може, Руми,може. Simple Smile Готин ден , дами, излизам и дано да е за добро! Не знам как да го кажа, без да си създам негативна мисловна конструкция. newsm78 Да речем , че искам да съм по спокойна, весела и бодра! PraynigИ на вас това пожелавам! Praynig

# 816
И с теб не съм съгласна , Краси, има такива мъже, на които не им се налага  да свалят жените, рядко, но ги има.
Аз не съм казала това.....
Добре, да приемем ,че мъжът ти е страхотен и не му се налага той да сваля.
Как мислиш, че стига до секс с някоя кифла?Тя си го нарочва, отива при него , разкопчава му ципа и се намества?Или се навежда?    Laughing
Дали мъжът е инициатора на свалката, или жената , няма значение.Флирт така или иначе има, за да се стигне до секса.Без значение кой го е започнал....

# 817
Сподели от твоя опит как реагират когато са отхвърлени. Признай си даваш ли им повод да си загубят ума по тебе.Все пак не говорим за хлапаци ,а за женени мъже.

Р.Р.да допълня:Сега като се замисля,четейки постове ти сигурно не даваш поводи,но де да бяха всички жени като тебе.

Не, Руми,   Hug   не давам поводи, понякога си е до излъчване..., мммда такива работи... Хубаво е да го има, забавно е...  Wink   Но не исках да говоря за моя опит, а други да споделят своя и своите наблюдения и мнения.

# 818
В един брак ,като този например на Пънки, щом и двамата са щастливи значи са намери вярната формула.Какво мислим ,ние останалите ,няма значение,защото всичко е много относително.
Едва ли има идеални бракове.Всяко нещо е за сметка на друго.Хубаво е ,че Пънки се включи в дебатите и внесе малко позитивизъм.

# 819
Дааа...  Grinning   
Мен лично Пънки много ме развеселява и ми помага настроението ми да се подобрява. За което й благодаря!   Hug

# 820
Анджали,знаех си...     bouquet,трябва да прочета темата "проклятието на красивата жена"

# 821
Rumi345, аз пък познавам красив агресивен мъж. Навремето не можа да ме мине (по негова си вина  Mr. Green), аз предпочетох негов приятел и после не знам дали заради това, но тоз приятелят му ми е казвал, че онзи дето не му пуснах, се предлагал на всичките му приятелки (след мен) и някои дори са му пуснали. А мъжът е наистина красив. А мен до ден днешен ме сваля понеже как така точно аз да не му пусна.  Laughing Изобщо, има такива екземпляри и от двата пола. Обаче според мен те са или големи комплексари, или си връщат за нещо. Примерно, Руми, може тази твоя приятелка много да е харесвала някой твой приятел, който е предпочел теб вместо нея и сега така да са я обзели лудите, че да иска да си го връща до края на живота ви.  Laughing
А, мисля, че мъжемелачките и женомелачите  Laughing са предимно големи комплексари, хора, които в миналото са били грозни (да кажем) или са загубили заради някой и сега упорито искат да се доказват като крадат чужди мъже/жени и искат да разделят двойки. Аз лично познавам няколко грозни женомелачи, на един от който лично аз станах жертва навремето.  Laughing Чула съм и за не особено красиви жени мъжемелачки. Изобщо и това като изневярата не зависи толкова от красотата колкото от тактиката. Не е трудно да се влезе под кожата на един мъж, дори и да не си първа красавица.  Wink Понякога дори най-големите красавици се справят по-трудно с това предизвикателство понеже не им се е налагало да се трудят, за да имат някой и много често дори бъркат в поведението си спрямо мъжете.

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 16:23 от HAPPY_QUEEN

# 822
Аз лично не познавам грозна "мъжемелачка"

Аз също. Красотата е основно преимущество за мелене на мъже. Едно, че се използва като оръжие от жените, второ тя привлича и мъжете.
Хванат един мъж в капана от грозна жена, тя гледа с всички средства да го задържи. Красивите жени знаят, че могат да го заменят, а и често използват красотата си за подчинение на мъжете.
Не съм съвсем съгласна с целия коментар, но на подчертаното мога на 100% да кажа, че е така. Мъжете много се влияят от красотата. Вече не помня кой автор беше писал, че никой не е предпочел благодетелите пред красотата. Именно в това е грешката на повечето мъже - че остават на повърхността и жертват всичко за нещо, което си заминава с времето. Ето примерно аз се държа отвратително с моя мъж и той много често ми е казвал, че ако не съм толкова хубава, сигурно нямало да ме търпи, но като ме види колко съм хубава, го хваща яд, че не може да реагира никак. Мъжете са много безпомощни пред красива жена. А бтв аз не съм толкова хубава. По собствените си представи съм далече от идеалната красива жена, но явно мъжете виждат с други очи, както много пъти съм казвала. Честно казано понякога се чудя какво толкова намира за хубаво в мен.  Rolling Eyes

# 823
Обаче ние така разништихме темата,че утре ако питат мъжете "защо кръшкате?"те ще отговорят"незнам питай жената" Rolling Eyes

# 824
Обаче ние така разништихме темата,че утре ако питат мъжете "защо кръшкате?"те ще отговорят"незнам питай жената" Rolling Eyes
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт