Мъже, защо кръшкате?

• 67 395
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 1 020
Имаш малко странни за мен виждания. Как се влюбваш и обичаш, ако не ти пука за човека насреща – за мен грижата на партньора е едно от първите признаци на любов...  Thinking

Сама казваш, че не трябва да търсиш целенасочено - а в същото време си търсела половинката...с идеята за сериозна връзка...

Забравяш, че вече съм омъжена и казвам, че не ми пука за друг мъж, ако реша някога да изневеря.
А съм търсела "половинка", но тя дойде точно, когато не я търсех. А вече я имам, така че пак казвам - каквото пиша, го пиша в случай на изневяра, че не ми пука за другите. За моя мъж съм готова и живота си да дам, ако се налага.

# 1 021
Е, като си готова да си дадеш живота - защо пишеш за изневери и евентуално дали ще ти пука  Mr. Green

# 1 022
Знам какво означава йероглифа на Хепи Куин! Grinning Аз ще си направя татус с друг подобен. Wink Wink

# 1 023
Знам какво означава йероглифа на Хепи Куин! Grinning Аз ще си направя татус с друг подобен. Wink Wink

Браво. Беше ми важно  Joy

# 1 024
Е, като си готова да си дадеш живота - защо пишеш за изневери и евентуално дали ще ти пука  Mr. Green

Защото човек никога не знае какво може да стане. Както казах -  не съм изневерила на съпруга си и засега нямам такова желание, но говоря хипотетично, защото съм изневерявала на бившия ми и просто изказвах гледна точка.

Супер. И ти ли си падаш по японската култура?

# 1 025
Поне с едно се съгласи - човек никога не знае, така че  Laughing

# 1 026
Той не говореше за това точно /поне според мен/, а за така наречения "ловец"-в постоянно търсене на нова жертва дори когато старата му се е усладила и има още от нея Peace Имам такъв колега-млада хубава жена, две дечица, що годе приличен начин на живат , но няма колежка на която да не се пробва-като че ли "за спорта", млада-стара, грозна-негрозна, женена-неженена......всичко под ножа.Която върже.

Абсолютно точно това имах предвид. Постоянното търсене на нови и нови авантюри, и то с ясното съзнание, че постоянната партньорка е най-най и никога няма да бъде заменена.  Wink

# 1 027
Защо кръшкаме ли? При някои мъже ловният инстинкт е много силен и дори да имат всичко, имат нужда да имат нови и нови жени в живота си........
Ами ето.....      Joy Joy    банално, скучно , досадно, елементарно.......   като клонирани са.      Mr. Green

...............но понякога е трудно да се контролира. Не искаш да ти се случва, не искаш да се заглеждаш /имам предвид сериозно/, но го правиш...

newsm62   Воала!   
".......аз не съм виновен, тя е нахална, тя е красива, тя ме съблазнява.......... тя ми свали гащите   !"        Joy

Дори не се и мъчат да измислят ново и по-достоверно оправдание....някой си се изцепил с горното преди няколко хиляди години и всички мъже го повтарят като зомбирани....     Laughing

Това, което ти написа няма нищо общо с цитираните мои думи.  Не знам кой какво е казал преди няколко хилядолетия и кой го повтаря постоянно, но пак ще кажа нещо, което вече казах. "Ловната причина" не е оправдание, а просто обяснение...Повтарям - "Ловната причина" не е оправдание, а обяснение. Това е нещо, което съм забелязал в доста мъже /няма да се издавам дали и в себе си Laughing/ и е реалност. Смятам го за нещо много лошо, защото изневеряващият индивид не го прави от любов към поредната любовница, не го прави заради скука, омръзване на постоянната или кофти семейна среда. Прави го без причина.

# 1 028
Не, сега ще ти обяснят – че не може без причина. Вероятно изневеряващият не е наясно или не си признава точната причина, но все има нещо. За мен вечния интерес към фустата или бастуна  е достатъчна причина, но...за повечето – не.
Също така съм забелязала, че на доста им се изневерява, но ги е страх. Ако се появи желание за езневяра това показател ли е за проблеми в семейството - и ако е - фактическата изневяра защо така се осъжда, а самия помисъл или желание - не  Wink ...

# 1 029
Защо смятате , че след като нечия връзка е тръгнала от секс или обратното това валидно и е мерило? Та това е толкова индивидуално... ако Вилико е започнала връзка само от секс, няма никаква гаранция да речем , че аз ще създам такава...въобще нещата опират до психика и възприятия, а не до черно бели граници. Инак да вярно е "човек никога не знае", но обикновено , ако човекът познава себе си може поне да предположи. Та с тези изненади не съм съвсем съгласна, трябва много да се носиш по течението, за да преоткриваш собственото си  Аз вечно. Не, това не е за мен. Но хора разни, затова сме различни - инак би било скука.

# 1 030
Защото, Форча - иде реч за чувства. Независимо дали говоря за мен, според мен и тн - чувствата принципно не можем да контролираме. Който мисли, че може - няма да му преча в заблудата...

# 1 031
Защото, Форча - иде реч за чувства. Независимо дали говоря за мен, според мен и тн - чувствата принципно не можем да контролираме. Който мисли, че може - няма да му преча в заблудата...

А, не не става въпрос за контрол. Става въпрос да ги направляваме, не да ги контролираме. Пък хората сме различни едни се отдават на потока от чувства, други не съвсем. Едни са спонтанни и първични , други разумни и по-скучни. Различни сме.

# 1 032
На мен също понякога ми се изневерява, ей така за идеята, ама все ме мързи да действам и да се занимавам...свалки, флиртове, ухажвания, срещи, време....много усилия трябват за нещо такова. След време ми минава  Laughing

Иначе за всяко действие си има причина, въпросът е, че понякога причините не са това, което очакваме и което бихме приели за причина Wink

# 1 033

А, не не става въпрос за контрол. Става въпрос да ги направляваме, не да ги контролираме. Пък хората сме различни едни се отдават на потока от чувства, други не съвсем. Едни са спонтанни и първични , други разумни и по-скучни. Различни сме.

С това съм напълно съгласна.
Но също така си остава факта – че дори да тръгнем да ги контролираме – все пак са се появили и следователно презумпцията – тоя е само за секс – няма как да бъде винаги изпълнима, нали  Wink

# 1 034
Да , но по даденият пример схемата може да бъде такава. Мъж и жена се срещат само за секс, но започват и чувства лекинки да се прокрадват у жената ... в случая направляването за мен е - да може ТЯ да сложи да край преди да потъне. Това е. Тук опираме до характер на човек , воля и т.н.

Tampico, няма изневяра заради идеята - има изневяра заради причина. В случая, иска ти нова мадама, нова тръпка, ново тяло, различно. Искаш, но си наясно, че ако задоволиш поривите си ще има реални последици/няма значение , дали изневярата стане известна или се запази дискретност- последици си има - знаете/. Въпросният мързел и подробностите служат на премислящият индивид като оправдание, а всъщност се осъзнава реалността и последиците от нея. Това е - едни са първични не мислят и действат, а друг и виждат детайлите и предпочитат/т.е. въздържат се/ да не го правят. Иначе напълно човешко е да пожелаеш друг, все пак живи хора сме с още по-живи около нас. Laughing

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 15:49 от Fortune

Общи условия

Активация на акаунт