Мъже, защо кръшкате?

• 67 345
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 1 065
Ами нали за това си похапваш и леща - щото ти се услажда...защо иначе?  Wink От това не следва да сменяш боба като основно ястие - него си го избрал вече да бъде такова за вечни времена  Laughing

п.п. Освен това, човек трябва да е наясно, че боба винаги го хапваш вкъщи, а лещата и соята в разни фенси места, и всичкото това дава погрешното усещане, че лещата и соята могат да заменят бобчето като основно ястие и винаги да са толкова....услаждащи. Това обаче е грешка именно поради обстоятелствата и обстановката. Убеден съм, че вкараш ли лещата във всекидневното си меню, много бързо тя ще изгуби вкусовите си качества за теб... Laughing

Така формулирано звучи много добре.
Истината обаче е:
Любовницата е за едно.
Съпругата за друго.

# 1 066
Който си е бил моногамен преди брака и след това ще бъде..
Който е сменял често партньори/ки ,имал е паралелни връзки,рано или късно сигурно ще кръшне.
Хората едва ли се променят newsm78
Много може да се дебатира по този глобален въпрос Crazy, цяла тема може да отворим за това......
Аз смятам, че е точно обратното Peace
Защо?

Вярно, има мъже, които на младини доста са хойкали, а после ги наляга един мързел.....    Laughing   ама падне ли им нещо без много зор, не отказват.

И понеже аз също смятам, че изневярата е факт заради разбиране и морал, а не заради мързел, не вярвам, че в същността си хората се променят.Т.е., кръшкачът си остава кръшкач.

# 1 067
Кръшкаме от: комплекси, глупост, скука, глезотия.

# 1 068

Най-накрая, кратко, точно и ясно.

# 1 069
  • Другата България
Laughing Ами защото когато си имал много партньори/ки  преди брака си имал възможност да направиш сравнение, разлика дори- говоря не само за секса, а по принцип за женската същност Crazy и когато дойде сляпата неделя и намериш човека, който ти дава всичко, чувстваш се добре с него и не искаш да го изпускаш не изпитваш желание за други връзки, освен от
комплекси, глупост, скука, глезотия.
Peace Обратно-когато си бил моногамен преди брака и не си имал паралелни връзки, не си имал много партньори/ки и в един момент кривнеш встрани и вземе , че ти хареса......спирка няма после Mr. Green нерде моногамност, нерде .... Joy

Последна редакция: пн, 29 окт 2012, 16:48 от Merri_An

# 1 070
Merri_An , струва ми се , че съфорумецът  отговори конкретно на питането по темата , а именно "Мъже защо кръшкате?".

# 1 071

и полигамност.

# 1 072

и полигамност.

...последно ми се струва , че не е задължително. Примери безчет ,как моногомни си позволят лукса да опитат и ментов сладолед, но бързо се връщат към добре познатата ванилия.
Спекулацията с полигамията и моногамия е безкрайна тема.

# 1 073
Разбира се...аз просто добавих това като причина за кръшкане в някои случаи. В други това са комплекси, в трети скука и т.н

# 1 074
  • Другата България
Merri_An , струва ми се , че съфорумецът  отговори конкретно на питането по темата , а именно "Мъже защо кръшкате?".
Абсолютно си права, и затова го дадох за пример като причина за кръшкане Peace коригирах се Peace

# 1 075
С две думи:за развлечение!
Друг е въпроса кой има нужда от такова и защо би се отказал.

# 1 076
С две думи:за развлечение!
Друг е въпроса кой има нужда от такова и защо би се отказал.

Питанката е по-скоро кой би отказал подобен род развлечение. Някой луд може би...или травестит. Joy

# 1 077
Laughing Ами защото когато си имал много партньори/ки  преди брака си имал възможност да направиш сравнение, разлика дори- говоря не само за секса, а по принцип за женската същност Crazy и когато дойде сляпата неделя и намериш човека, който ти дава всичко, чувстваш се добре с него и не искаш да го изпускаш не изпитваш желание за други връзки, освен от
комплекси, глупост, скука, глезотия.
Peace Обратно-когато си бил моногамен преди брака и не си имал паралелни връзки, не си имал много партньори/ки и в един момент кривнеш встрани и вземе , че ти хареса......спирка няма после Mr. Green нерде моногамност, нерде .... Joy
Ами, аз съм наблюдавала обратното.Т.е., мъж, свикнал на разнообразие, може и да се кротне за година-две, докато е прясно влюбен, но после бързо започва да му става скучно, че и досадно, и пак си търси тръпките....започват да му липсват просто.
А моногамния....Мъж, възпитан и възприел моногамността като правило, трудно би станал перманентен кръшкач.Не че не е възможно, просто разбиранията му за любовта и секса са различни от тези на кръшкача.
И ако трябва да сравня:По-скоро е вероятно кръшкача да се кротне, отколкото моногамния мъж да стане кръшкач.

# 1 078

Най-накрая, кратко, точно и ясно.
Бих казала че това важи и за жените...но като се замисля около мен има повече жени,  отколкото мъже които кръшкат.
Merri_An абсолютно подкрепям. Peace

# 1 079
  • Другата България
Мъж, възпитан и възприел моногамността като правило, трудно би станал перманентен кръшкач.Не че не е възможно, просто разбиранията му за любовта и секса са различни от тези на кръшкача.

Не говорим за правила и за разбирания. И не за "перманентен", то и веднъж да го направи поне за мен разлика няма. Говорим за нагон Mr. Green когато "долната глава"  Embarassed мисли всички правила отиват .....на заден план.Това се опитвам да кажа. Да, расъл си в семейство без проблеми, изневери, авантюри и т.н., или поне привидно е било така, имаш една връзка, решаваш-това е жената и се жениш за нея. И после се появява друга, която по някакъв начин те грабва с нещо /не е задължително да е секс/, той идва после. Казваш си-защо не, само веднъж....после става два пъти, три пъти....и така се започва. Затова и съм против ранните бракове. Мъжа/жената трябва да има достатъчно партньори преди да се бракосъчетае, да се "находи", да пробере ако щеш, за да може после както казваш да се кротне и да си гледа семейството. И пак не е сигурно, че избора ще е правилния разбира се, но това вече зависи и от другия партньор. Peace

Общи условия

Активация на акаунт