Бродирана красота - Гоблени 92

• 98 805
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Blush като не мога да шия, поне да помагам по малко  Blush

# 256
  • Варна
Здравейте мили дами,Нека ви почерпя по повод днес празнуваме с баща ми рожденните си дни   Лек и спорен ден Ви желая,

# 257
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Blush като не мога да шия, поне да помагам по малко  Blush
Но пък качествено!  Hug
Вчера ни освободих следобяд от работа за да си празнуваме празника. Аз нали съм от бродирачките ших картичка за 8 март и след това направих деликатеси /Фъч и Солена торта/ за семейството. Те пък през цялото време ми се чудеха как така ми е дошла "музата" за да се развихря в кухнята. #2gunfire Правиш им нещо, пък те и чудени.

tutune Честит рожден ден! Пожелавам здраве и късмет, всичко друго може и сама да постигнеш!  bouquet

# 258
# 259

Съжалявам, че сега отговарям.На първа страница ме питахте как съм закрепила фигурите от пластмасова панама на камината.С най-обикновено тиксо, сгънато така че да лепи от двете страни.
 Относно ламето - продават малки кутийки с восък за ламе.Виждах го и в БГ сайт, но не можах да го открия да ви го покажа.Но предполагам, че с най-обикновен восък ще стане.

А от къде се сдобива човек с тази пластмасова панама?

# 260
  • София

Съжалявам, че сега отговарям.На първа страница ме питахте как съм закрепила фигурите от пластмасова панама на камината.С най-обикновено тиксо, сгънато така че да лепи от двете страни.
 Относно ламето - продават малки кутийки с восък за ламе.Виждах го и в БГ сайт, но не можах да го открия да ви го покажа.Но предполагам, че с най-обикновен восък ще стане.

А от къде се сдобива човек с тази пластмасова панама?

Примерно от тук, чак сега забелязах, че има за различни неща, за фигурки е последната  Peace
http://www.8888bg.com/catalog.php?cid=118

# 261
tutune,поздравления за двойния празник  bouquet

# 262
  • ГОре на черешата...
Тутуне, честит ви двоен празник! Много здраве и щастие ви желая  bouquet!

# 263
  • София
Момичета, имам следното питане.
Очичките на ангелчето са дадени с френски възел. Уж тренирам, но не ми харесва как става. Само в средната дупчица на квадратчето  ли се боде? С един конец става много мижаво, отстрани остава да се вижда панамата.
И още-контура пише, че е с 1 конец-няма ли да се изгуби между конците на другите цветове?

# 264
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
от къде се сдобива човек с тази пластмасова панама?

Аз си взех от тук http://www.8888bg.com/ Все още нищо не съм направила с нея, имам някаква идея, но все още съм болна, продължава да е студено при нас  - отново - минус 22 градуса ( дано не съм станала банална с това), но определено не мога да се отпусна да се разшия като хората.  

# 265
  • Пловдив
Лелеееее, pepen, ти на това ли казваш малко схеми   Hug

tutune, живи и здрави да сте!

# 266
  • София
Момичета, имам следното питане.
Очичките на ангелчето са дадени с френски възел. Уж тренирам, но не ми харесва как става. Само в средната дупчица на квадратчето  ли се боде? С един конец става много мижаво, отстрани остава да се вижда панамата.
И още-контура пише, че е с 1 конец-няма ли да се изгуби между конците на другите цветове?

Френския го пробвай с две нишки, може да ти хареса повече  Peace Не се боде само в средната, защото ще ти се изхлузи. Бодни първо една нишка вдясно, направи възела и тогава бодни в средата и го издърпай внимателно  Hug
Контура с една, иначе ще стане много дебело и грозно. Няма да се загуби, трябва само леко да се подчертаят детайлите  Peace

# 267
Здравейте!Можете ли да ми помогнете с идея зя гоблен за новородено?Имам в предвид нещо,което вече сте шили и се е получило хубаво.

# 268
  • София
Здравейте!Можете ли да ми помогнете с идея зя гоблен за новородено?Имам в предвид нещо,което вече сте шили и се е получило хубаво.

Аз ших ето тези, много красиви стават  Peace

# 269

Ето тук има много , можеш да си избереш картинка , после някой ако има схема , ще помага

http://gallery.ru/watch?a=EJt-edTX#feature=mainlist

Общи условия

Активация на акаунт