Бродирана красота - Гоблени 92

• 98 819
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • София
А какво означават колонките с схемата на цветовете - 2/6, 1/6 /предполагам е брой конец, но защо се повтарят ?/

В едно чиле има 6 нишки. Значи 2/6 - две нишки от чилето, 1/6 - една нишка от чилето.

54 лева е много добра цена  Peace

Бяло Цвете, чудни са!   bouquet

# 361
  • София
мерси, ако го харесат /снахата и внучката/ ще им го ушия.  Laughing

# 362
Бяло Цвете много е хубаво. Ще може ли да дадеш схемата?

# 363
Гледах Сделки или не, новата участничка е Деси и обича да шие гоблени. Да не е нашата Деси newsm78 Да стискаме палци Wink

# 364
  • София
Не, не съм аз  Wink

# 365
didida, изпратих ти на мейла схемата, която имам аз. Вижда ми се по-читава, ама ...  newsm78

# 366
  • Балчик
Второ етапче от магнолията. Обадиха ми се от ателието, че Тадж Махал е рамкиран и ме чака. Но не успях днес да го взема, утре ще ви го покажа.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 21:20 от Джемма

# 367
# 368
Благодаря ви, момичета!  Hug
boneli , ето схемичката:

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 22:34 от Бяло Цвете

# 369
# 370
 Бяло Цвете сърдечно благодаря за схемата.Много си добра.
Джемма тези магнолии са много красиви.

# 371
  • В страната на мечтите
  Момичета, трябва да отворите фабрика за картички! Всички така сте се развихрили...Красота!

Джемма, магнолията става невероятна!

tomitoo, може ли и на мен схемичката на HAED Natures Little Helper   Praynig life_is_love@abv.bg

# 372
  • Троян
Личи си че е почивен ден ,няма никой тук.Да ви покажа какво си купих  http://shop.milenastyle.com/product_info.php/products_id/2739  ,взех си розовата гама,че нямам розово за картичките,в пликчето имаше 20 чилета ,всички нюанси на розовото.Няма марка и номера,но то не ми и трябват за дребосите  Wink

# 373
  • Пловдив
Личи си че е почивен ден ,няма никой тук.Да ви покажа какво си купих  http://shop.milenastyle.com/product_info.php/products_id/2739  ,взех си розовата гама,че нямам розово за картичките,в пликчето имаше 20 чилета ,всички нюанси на розовото.Няма марка и номера,но то не ми и трябват за дребосите  Wink

Конците са Анхор, от известно време си чистят наличностите на Анхор, вече не комплектоват с тях........ Преди ги продаваха в магазина си - 10 чилета за 2 лв

# 374

Ауу,ами то без пари тези конци ...

Бяло цвете , много са ти красиви цветенцата.

Общи условия

Активация на акаунт