Бродирана красота - Гоблени 92

• 98 820
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • Балчик
Представям ви рамкирания Тадж Махал, който вече е окачен и краси една от стените в дома ни. Мисля, че рамката е много подходяща и съм супер доволна от крайния резултат. Още веднъж благодаря на kolov4eto, която избра за мен тази картина- в завършен вид е прекрасна.   bouquet  bouquet  bouquet

П.П Както винаги-  "орязали" са част от ушитото с рамката. Sad

# 376
  • София
Момичета, привет! Както винаги това, което сте направили е радост за очите, но и стимул да не спра да шия и аз/не че мога да ви стигна/. Направо на въпроса: имам две питания- реших да ушия възглавница, имам няколко схеми от нета, но не ми е ясно на каква основа и с какви конци- както за гоблен ли или се различават; второто ми питане е за една схема/ или на Гобленсет, или на Рогоблен/. Ако някой я има-  newsm17 newsm20!
Това е гоблена:

Uploaded with ImageShack.us

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 12:14 от K@ly

# 377
Личи си че е почивен ден ,няма никой тук.Да ви покажа какво си купих  http://shop.milenastyle.com/product_info.php/products_id/2739  ,взех си розовата гама,че нямам розово за картичките,в пликчето имаше 20 чилета ,всички нюанси на розовото.Няма марка и номера,но то не ми и трябват за дребосите  Wink
Aлбена, с куриер или по пощата е доставката Thinking
Ако трябва да си избера гама....май от всичките ще поръчам ooooh!
Джемма, страхотен е  #Crazy ,а колкото до орязването -то си е за ядосване  #2gunfire

# 378
Силви , ако ги има в наличност , можеш ли и на мен да поръчаш от всички , не съм регистрирана там ,ще ти пратя парички.
В магазина им в Пловдив са свършили , звънях по телефона преди малко  Tired

# 379
  • Пловдив
Джемма много е хубав! Колкото до рамкирането- аз винаги обшивам гоблена отстрани с един ред, за да не са реже от изображението при рамкиране.

# 380
  • Балчик
Джемма много е хубав! Колкото до рамкирането- аз винаги обшивам гоблена отстрани с един ред, за да не са реже от изображението при рамкиране.
На кое казваш един ред- на цяло квадратче, или само по един бод допълнително. Защото като гледам са ми взели около 1 см или мъничко по-малко. Rolling Eyes

Една картичка за 8 март:

# 381
  • Троян
Доставката беше с куриер,ако поръчваш само едни конци няма далавера,но аз копувах и други неща.Мислех си ,че и в техните магазини също ги има.Много неща си харесвам аз по тези интернет магазини ,но доставката винаги натоварва  Close  а аз на близо нямам много свестен и зареден гобленарски магазин.
Джема много е красив Hug

# 382
Ина, и аз не съм регистрирана ,но не това е проблема...не знам колко ще се оскъпи с доставката и има ли смисъл ако са само конците и без това не съм фен на Анхор newsm78

# 383
Ами куриерите взимат по 6-7лв , цветовете са -в гами  11 х 20 чилета -220 чилета.В наше село чилето анхор е 85 ст. Много са на сметка .
Ама сигурно са свършили , ще им звъня в офиса  някак в понеделник по телефона .

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 13:44 от ina.

# 384
  • София
Еее, Джемма, разкошен е!   bouquet

# 385
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ами куриерите взимат по 6-7лв , цветовете са -в гами  11 х 20 чилета -220 чилета.В наше село чилето анхор е 85 ст. Много са на сметка .
Ама сигурно са свършили , ще им звъня в офиса  някак в понеделник по телефона .

Mr. Green аз пък ще ти дойда на гости  Hug

момичета, да си похваля дружката-съгражданка, съфорумка и колежка по хоби. споменах че се заглеждам по черната пума и тя милата, ми отрязала парче панама, обшила го на ръка!! и ми го донесе сутринта, че да не губя време, а да започвам с шиенето  Laughing
 Hug май ще спретнем едно пума състезание  Hug

# 386
Момичета, сега погледнах - доставката е 5,50 , но на фона на тази смешна цена на конците, е нищо, а напоследък Анхор са с мн по-добро качество от ДМЦ, поне според мене. При нас ДМЦ е вече 1,20-1,30, а най-евтино Анхор намерих за 1 лв и то нямаха повечето цветове, които търсех.
Джемма, гобленът е прекрасен, но явно тези, които го рамкират не си дават зор да вземат предвид застъпването от рамката и да оставят аванс. Аз рамкирам само в Ренесанс от години - било картини, било гоблени и няма да ги заменя, защото уредничката е професионалист и има набито око и изключително чувство за естетика.

# 387

И аз ги харесвам анхора много , особено тези , които са в нашия магазин. Имам и едни от и-бея , които са по-кофти качество , по-тънки са и имат разлика в нюанса с нашите тук.
С дмц скоро не съм шила , много ми идва скъпо. Blush

Ще мъча в понеделник на всяка цена да се свържа с тях Tired

# 388
  • UK/София

Някой може ли да ми каже малко повече за този вид бродерии?Виждам, че в Ибей има големи красоти.Пример, получава се много интересна картина.

# 389
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Някой може ли да ми каже малко повече за този вид бродерии?Виждам, че в Ибей има големи красоти.Пример, получава се много интересна картина.

коментирали сме го
трябва ти игла за пънч - моята е такава

основата много прилича на нашата бг панама,   Thinking може би малко по-дребна  ooooh! ще преброя да видя кой каунт е  Hug боде се от към гърба. на гърба се получават дребни чертички, а от лицевата част нещо като клупчетата на мокетче  Hug в инструкцията имаше нещо интересно: шият се първо големите участъци, най-малките се оставят последни Simple Smile в моите комплекти се шие с два ката мулине  Hug като тук

а тук е интересно и лесно обяснено  Hug http://milkandhoneyquilts.blogspot.com/2011/07/punch-needle-tutorial.html

Общи условия

Активация на акаунт