Отговори
# 150
  • Sofia
Ваче, и у нас само аз ям качамака. Правя си в малка тенджерка или дълбок тиган - завирам качамака само, в чинията на Макси добавям сирене, а често и за мен така оставям или си добавям масло и червен пипер и евентуално запържен лук, бекон. Нищо особено като цяло. В тенджерката оставям чисто, стига ми за 2-3 пъти ядене на двамата.

А грис правих в едно джезве, количеството става като за една-две бебешки порции.

Чин, доста ми е познато това, сякаш апартамент ти подаряват... Аз веднъж си загубих лекциите и работните скици, които ми бяха доста важни, тоя, на когото му пишех домашните, ги видял, че съм ги забравила, но ги оставил.  Rolling Eyes После беше много учуден защо не искам да му давам повече домашните. Много, много хора смятат, че светът им е длъжен. А ти недей да се обиждаш, какво да направят милите, че простотията ги е налазила ?! Бъди великодушна и им прости, не им е леко все пак. Twisted Evil Mr. Green

# 151
  • София
Шунче, аз няма как сега да ям качамак, ама мога да пробвам на Ралка да спретна все пак 2 порцийки. Гриса пшеничния ми седи лигав... царевичния е плътен. Абе ще видим.. Май ще купувам и аз някаква съдина по-малка, това с джезвето ми хареса  Wink

Чинче, реакция няма да има, но това е моето мнение.. изварата е доста непреработен млечен продукт, за разлика от сирене, кисело мляко и пр.
Апропо като казах кисело мляко Ралка таз седмица става на 8 м. Иска ми се да й дам кисело мляко. С бисквитки.. Ще взема едно био кисело мляко, а после като прояде ще почна да квася, че сега не мога да изгазя до фермата с колата. Днес установих, че в гадното време се надпреварват кой да кара по-идиотски. Оня ден щях да бия една, дето не е била родена аз като съм се качила да карам кола. Застанала в коловоза срещу мен, седи и ме гледа, а аз мигам с десния мигач, че искам да паркирам. Тя, обаче явно очакваше да пусна аварийни както е глупашката мода. Аз й правя жеста да отиде назад, тя не помръдва. Не ще и да ме заобиколи. А дефакто се пада в моето платно  Shocked Ама наистина ми идеше да я ошамаря. После се чудех, що така се разтреперих. Трябваше да си сляза и без да се разправям да си нарамя децата, да заключа колата и да си се кача у нас  Twisted Evil Ама за другия път ще знам.

Чинче, Шунка умее да ги казва нещата, затова ще я цитирам...
А ти недей да се обиждаш, какво да направят милите, че простотията ги е налазила ?! Бъди великодушна и им прости, не им е леко все пак. Twisted Evil Mr. Green

# 152
Привет след танците пак съм тук Simple Smile

Ичка,аз ако не си разнообразявам по някакъв начин деня или не всеки ден,но през ден,ще полудея!  Преди да почна да ходя на танци и гимнастика,излизах многооо рядко в тия студове и то да отида на някой на гости,което направо ме побъркваше...Аз го оставям да свиква и с други хора,баби дядовци и т.н. Simple Smile

Честити зъбки на всички озъбили се Simple Smile  Hug

Чин не им обръщай внимание,повечето хора са такива,колкото може повече да искат,но от тях да нейскат....  Thinking

Ани извинявай за въпроса,обаче кой е твоя лекар??? Нали съм нова и не съм в час  Crazy

Лека вечер от мен Simple Smile

# 153
Бъди великодушна и им прости, не им е леко все пак. Twisted Evil Mr. Green
Heart Eyes  Hug

Ваче, аман от пишман шофьори. То и мен са ме псували веднъж, но напълно несправедливо. Аз на път с предимство, а той по баир, защо не съм го била изчакала, той се изкачвал по баира към болницата. Ами пък аз съм на път с предимство, какво да  му направя баира, да го заравня...
Редовно имам такива случки- преди няколко седмици в мола, аз стоя на аварийни и чакам  да излезе един, той тъкмо излиза, аз тръгвам да се паркирам и една нахалница ми взе мястото.. . А най-куриозната ми случка беше, когато карах още купето и ме спря криминална полиция (цивилни) в 23 часа през нощта. Помислих, че ме отвличат. Shocked

# 154
  • София
О, и на мен са ми заемали така място разни нахалници! Ако съм по-бойна честно казано ще й избутам колата. Моята е на 30 г., пука ми на мен  Crazy Тя и таз кифла дето ме гъбаркаше оня ден като ми правеше място да паркирам мръдна с половин сантиметър. Да, обаче аз паркирам къде ли не и проблеми нямам. Опрях броня в броня с нея и пак си паркирах. А, беше излязла да ми каже нещо щях да омета снега с нея.  Twisted Evil Сашето бая се стресна тогава  Mr. Green
А, това за криминалната полиция си го казвала.. ужас  Shocked
Но опредлено забелязвам, че колкото по-лоши са условията, толкова по-дебилни шофьори излизат да карат и доста неколегиални. Ами миналия вторник аз съшо лично бутах с мъжете закъсал човек. Преди това мен ме бутаха.. А тази сутрин Ники каза, че един закъсал, образувала се опашка от коли и никой освен моя мъж не слязал да помогне да го извадят човека  Tired

# 155
Добро утро,момичета и момче!
Почерпка от нас за порастналата ни госпожица!

И Дара специално ми каза да ви пусна от нея целувки за днешния Свети Валентин! Laughing

Днес принципно сме на консултация ,но първо ще се чуем с педи ,защото може и да не ходим!
Честити месечинки на Крисчо на Зверчето и Краси на Тина Т !!! Да са ни живи и здрави бебочетата! Hug
Ваче,аз снощи я почерпих Дара кисело мляко -по -точно през нощта .Мислих си ,че ще плюе ,но не ,как го пи ,даже се разплака като й дръпнах шишето!Та вече пием и кисело мляко ,остава ми краве сиренето да въведа!
Деска ,беше питала за кивито -знам ,че не се дават до 1г. ,но онзи ден й дадох ,след 2 дни запичане ,тъй като не исках да й давам лекарство ,а бях опитала всичко друго й дадох в кашата и киви настъргано -ами резултатът беше 2 пъти за деня!
Желая ви хубав ден ,изпълнен с много целувки ,любов и вино !!! Ние вчера си купихме винце -Розе ,досега не съм пила ,а обожавам вино ,ще си направим вечеря ,свещи и тирамису!!! Heart Eyes

# 156
Добро утро.
Ичка, благодаря за почерпката. МММ вкусно.
Честити месечинки на всички порастнали деца. Да са живи и здрави.
За кивито питах поради същата причина, може да се престраша, но ще мисля по-късно през деня, сега ми се спиииииии. Снощи ставах 498532948 пъти. Явно нещо ме е усетила, че съм неспокойна и голямо мрънкане беше цяла нощ. Спи и плаче милата душичка.

За шофирането си говорите. Аз от както е паднал снега гледам да не карам именно заради другите шофьори. Като знам как куцо и сакато в момента кара с коли, неподготвени за зимата и ме хваща шубето. Ще вземе някой да ме удари докато съм с Йоана в колата, само главоболия да ми докара. Не че в хубавото време не може да се случи, но сега ми е по-страшничко. Иначе ако съм сама нямам проблем, но нали си имам опашка  Grinning

Ние пак имаме авария на парното и вече ми иде да  #2gunfire Днес ще им звъня да вдигна едно скандалче. То у нас е топло, работят радиаторите, но в банята няяяма и по горните етажи също. Да ама ония ще ми начислят за банята пълна мощност, щото се води уред без топломер  #Cussing out

# 157
Честит празник днес на всички влюбени!

Честити месечинка на бебоците на Ичката, Тина и Зверчето!

Писах, писах и си затрих поста.... Confused и немам нерви пак да го изписвам, а и малкия ще се събуди....

Пеперудка - ние купуваме напосредък сирене Верея, определено има вкус на сирене. Иначе доскоро купувахме на МАджаров, но много ми се ронят напоследък

Хелън - тези дни ми беше лудница! Много мило че се сещаш за мен Hug

Ваче - аз качамак се научих да правя в Румъния - Белата много харесва мамалигата. Та там го правят именно с царевичен грис - плюс меко сиренце и гъста сметана отгоре (това е традиционната мамалига). Аз в София опитах с царевично брашно, но по не става хубаво. Забърква ми съвсем маки дозички - просто кипвам водата и добавам (вече на око) от гриса, като бъркам с тел няколко минути. Когато е почти готов добавям повечко масъце, а на Оги все още го отделям и слагам малко зехтинче - към него добавям и някакво пюре 1-2 лъжички и малкия го хапва с кеф. Иначе на таткото слагам мезенца и кашкавал и леко запичам.

а дано успея през деня пак да се включа!

# 158
Добро утро!

Тази сутрин получих букет лалета с едно сърчице в него от мъжете в къщи! А Ивко специално ми нарисувал картичка със сърце.  Heart Eyes

Историята с лекциите ме върна към студентските години! Аз също много си раздавах лекциите. Понеже пиша четливо , макар и бързо, колегите ги наричаха златните лекции и искаха да ги копират и да ги продавам. Но аз категорично отказвах да продавам лекции и ме водеха по заведения да ме черпят!  Wink По късно и аз започнах да пропускам и не бяха толкова златни вече лекциите ми, но винаги имаше кой да ми даде. А и 4 приятелки бяхме дружинка и последните години бяхме станали взаимозаменяеми. Много е удобно така , ако има на кого да разчиташ на 100% по всякакви университетски въпроси!

Маслинке, "моя" лекар е един хомеопат от Варна! Понеже съм доволна от лечението там  и съм изхвърлила всякакви лекарства, след като започнахме да ходим при него, бях писала в темата. Но то от всеки лекар си има и доволни и недоволни!  Peace

Аз пък зимата не карам  - само като има сняг де, като е сухо пак си карам. Пестим от зимни гуми за моята кола!  Mr. Green

Честити месечинки на празнуващите днес!

# 159
  • софия
Добро утро,
Честит празник на всички влюбени Heart Eyes
Ичка мерси за почерпката да цункаш Дара.  bouquet
Честити месечинки на Крисчо да му минават сополите Hug
Тина и на твоя младеж честито.  bouquet
Снощи интересно сте ги оплюли шофьорите Simple Smile, малък ад е по улиците ooooh!
Да ви кажа нали Мона беше със обрив по устничките долу, та доки каза едно кремче. 3 дерм от 1 път изчезна не повярвах Shockedчак
Аз съм въвела глутен и сирене поти та утре давам попара, а кисело мляко квася за Дани от близо 6м Пред нас идва един човек с чудесно мляко Simple Smile
Аз сутринта бях събудена от Тони с думите, Честит празник Любов моя, ще те обичам винаги и за цял живот, аз сънена му казвам , Ти от къде знаеш кой ще обичаш, а той ми отговори, Знам....
Еми хубаво ми стана Simple SmileТа деня ми започна добре.
Хубав ден и на вас желая, дано става да поизлезем но не ми е ясно как ще пробия с количката newsm78

# 160
Честит празник на всички влюбени! Heart Eyes

Честити месечинки на сладките бонбони! 
Ваче:Може и да си права по темата за татковците.Ще почакам малката да порасне и ще видим,пък и много се съмнявам тя като проходи дали ще го остави да си гледа новините каквато ми е дивачка  Mr. Green
Аз давам кисела мляко с бисквитки от седмица.Давам обикновено мляко На баба,за щастие няма проблеми.
Чин:Те златни са сигурно тез лекции дето толкова си ги стискат.Пфуу,че хора има...
Моята принцеса се е научила да играе на криеница LaughingНякой като и каже Къде е Сами и тя се гуши на рамото ми и се залива от смях и после наднича от другата страна  Joy.Маймуна ми е голяма.
Качамак аз не съм яла ама така като го описвате ми звучи вкусно ще взема да пробвам Grinning
Пожелавам ви  хубав ден изпълнен с много любов и положителни емоции!

# 161
Ооо, Цвети... какво хубаво начало на деня  Heart Eyes
Честит празник на всички - кой каквото празнува.
Пожелавам ви да сте обичани и обичащи всеки ден от годината, не само днес.
За татковците - нашия и с баткото се включи като поотрасна малко. Помня, че когато Косьо стана на 1г. аз имах проблеми с кръста и лежах една седмица. Тогава той го гледаше съвсем сам. Не пожела да дойде някоя от бабите. Всичкото къпане, хранене, разходки... всичко. После почнаха да ходят на кино и театър и така...
Весело изкарване на празника днес  Hug

# 162
Цвети, Ани - наистина прекрасно начало за деня!  Simple Smile Peace

Аз тази сутрин след като бях рано рано събудена от Оги успях да го приспя и да се гушна при ММ и ... даже един бърз *кекс спретнахме Blush ... цяла сутрин ме гледаше влюбено...и един мил...колко му трябва на един мъж Wink Довечера сме се наканили да отиден до най-близкия китайски ресторант, че нямаме сили и финанси за друго - дано са кротки малките 1-2 часа та и ние да се видим насаме, че напоследък си говорим по телефона Confused

Къдрокоска - и Оги много се върти докато се храним - целия стол се омазва, и малкия до ушите букавално - че като сграбчи с юмруче лъжицата става мазало, особено като реши да се търка по очите  Shocked то и ние смесваме 3те метода - ще взема и аз да направя тез банички!

Елдра - ей сега си изтрих поста, ама - ти си майка героиня!  Hug Как издържаш направо не знам! дано скоро ти поолекне, че като те слушам - скоро май за теб ще трябва да се грижат!

Отивам да надзърна какви ги върши терминаторчо...

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 10:15 от heberlea

# 163
Добро утро и честит празника на всички - кой каквото празнува Wink

честити месечинки на Дара, Краси и Крис - да са ни живи и здравички, все така прекрасни  Heart Eyes
Цвети, чудесно начало на деня, браво на Тони. Моят мъж само ме прегърна и целуна с думите - честит св. Валентин, но на мен това си ми е достатъчно  Heart Eyes
Ани, много обичам лалета, изобщо пролетни цветя. Любими са ми момина сълза, горска теменужка.. Wink
Чин, аз като бях студентка получавах подобно отношение от колежките, но не ми пукаше - аз си се събирах с мъжката част и там срещах много повече разбиране. Не ми липсват приятелствата с жени, имам такива, но не са ми особено важни. Аз съм злопаметна по принцип ( което си го отчитам като лоша черта  Tired ) и всичко лошо дълго време го помня  Crossing Arms
Деси, и аз тия дни ставам като теб 74658365 пъти на нощ  Tired. Не знам какво му става, мрънка на всеки час, такова чудо от както се е родил не съм виждала. Ставам, гушвам го, заспива, оставям го обратно в леглото. Лягам и след час пак същата история....  Tired

За шофирането - аз имам книжка, но съм от тези "пишман - шофьори"  Laughing. Но и не карам, защото не ми е комфортно, това не е моето призвание. Просто не ми идва от вътре дето се казва... И не искам да преча на пътя, затова само се возя Wink

# 164
Честит празник на влюбените на всички!Бъдете много обичани и обичайте още повече!  Heart Eyes

Днес Краси става на 8 месеца.Пожелавам си да е здрав и все така да ме влудява.  Crazy

Честити месечинки на Крис,Дара,Жожо и Люси!Да са здрави и усмихнати,да радват много своите родители!  Hug

Деска хиляди  Hug Моля се всичко да е наред с татко ти и да откриете проблема.  Praynig

Преди малко го матахирах и сега блажено ще си изпия кафето.Днес сме на готов обяд и няма да правя супа,но за сметка на това имам да гладя неговите дрешки и както всеки ден да оправям къщата.По-късно пак ще се включа.

Моят хубавец не празнува Свети Валентин и заради това довечера ще сме на Зарезан.

Хубав ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт