Бяла зима вън вилнее,а НОЕМВРИйчето със глас се смее!

• 35 228
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Добрич
iva2011 няма какво да кажа,момичетата са се изказали ясно,най-добре ще е да се впишеш при нас с добро. За стеримара го знаем от одавна,дори и да не благоволиш да ни кажеш,и ние новини четем  Simple Smile

skrech и бубчето благодаря за отговорите!
фио дано да нямате АБКМ!ю

Днес сме на консултация и ще го обсъдим с педи, после ще ви споделя, че тя е дълга и широка.... а и не се знае дали няма да ме вземете за луда, ако ви кажа кое породи подозренията ми  Mr. Green

Кажи какви са ти подозренията?

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 13:52 от Sneakers

# 496
  • гр. Стара Загора
здравейте... Simple Smile
от няколко дни Майчка  е много кисела и сигурно пак е във фаза  ooooh! Tired само е залепена за мен или майка ми... върна се към нощното кърмене и аз съм супер  Tired и про все, че пиша и дипломна работа и трябва да си събера мозъка...  ooooh!
айде момичета да задгърбим лошия тон... и на мен много пъти ми се е случвало да забравя Caps Lock включен, но го трия и го пиша на ново... можеше съвсем спокойно да се обясни това след написаното ако няма време да се пише пак Simple Smile

Praynig Praynig нека всички бебчета да се оправят бързо и тревогите да са напразни  Praynig Praynig

# 497
За подозренията ми да ви кажа набързо.
От около 2 седмици Тео имаше един зачервен участък на сгъвката между крачето и слабините(дали стана ясно така, абе където се пада ластика на памперса). Аз набързо обвиних памперсите хъджис, че им е малко по-твърд ластика и смятах, че като ги извадя от употреба проблема ще се реши. Започна се едно лудо миене на дупе на всяка смяна на памперса, киснене в смрадлика, мазане с кремчета, обаче пусто не минава и не минава. Последната седмица започна сериозно да се влошава положението – червеното петно стана доста по-голямо, зачерви се и от другата страна и се появи обрив по дупето.
Вече ми се плачеше при всяка смяна на памперс. Точно на Сирни заговезни сънувах  Mr. Green, че някакъв доктор е вкъщи и аз го моля да погледне и Тео и да каже какво да правя. Погледна той детето и ме пита дали мога да спра млечните за определен период от време. Казах, че мога. А той каза: Спри ги и ще видиш, че ще ти се оправи детето  Shocked
Чак тогава се замислих, че наистина има логика – докато бях бременна не ядях млечни, защото повръщах от тях(само от млечни, от друго не съм повръщала). После нали имахме проблеми с кожата на Тео след като си го взехме от болницата и аз се ядосвах, че не са му сменяли памперса, но всъщност проблема може би е бил в АМ, с което го хранеха тогава(така и не ми разрешиха да нося кърма)
След  като родих  хапвах млечни, но много рядко. И сега понеже наближаваха Великденските пости, бях решила да ги спазвам, така или иначе почти си постя през цялото време... И точно през последната седмица така се отприщих на млечни продукти  ooooh! – всеки ден, по няколко пъти на ден....  Blush
Понякога и аз намирам слуз в памперса, но бях чела, че като не е постоянно явление, не е притеснително и изобщо не се бях замислила, че млякото може да има нещо общо.
Говорих днес с педиатърката му и тя също е на мнение, че трябва да изключа млечните на този етап.

И отчет от консултацията – 7,100 кг и 63 см
За 2 месеца сме наддали 1,900 кг и сме пораснали с 5 см  bowuu

# 498
Резултатите на Ема са изцяло отрицателни newsm78 Няма инфекции и бактерии, няма салмонела, няма дезинтерия. Което обаче вместо да ме зарадва, ме хвърля в размисли и страсти какво тогава предизвиква кръвта и слузат Thinking
Бубче, аз те бях питала във фейса но не получих отговор,и на нас ни се беше случило,бях се поболяла.Педи каза,че се дължи на спукани капилярчета на червата,като се е напъвала да се изака,особено ако не се е изхождала ден-два било съвсем нормално,кръвта е малко и ясна или като жилка в слузта,цветен ми стана разказа но да опиша всичко подробно.  И Тина днес ми е много кисела,реве без причина,докато яде се сърди и пищи,ако се помръдна за малко и става страшно положението,може би просто не и е ден,защото нямам обяснение за случващото се. newsm78

# 499
  • на Дъждовен остров
llelel едва ви изчетох.  Щях да пиша по разни теми, но забравих вече.  Това е то възрастта Thinking Хайде после ще се включа отново.

# 500
  • Добрич
Леле Фио какви пророчески сънища имаш  Shocked всичко виждаш. Дано все пак да не е това.

# 501
милички,дано всички дечица се оправят Praynig стискам много силно палчета Praynig
ние сме добре.днес купихме проходилка и столче за хранене-не че ще ги ползжаме скоро,но намерихме на оферта Mr. Green
ами няма друго от нас за сега...гушки на всички и да не забравите мартеничките утре  Wink
явор вече е събрал толкова мартеници,че ако му ги сложа всичките ще заприлича на коледна елха Joy

# 502
  • София
Резултатите на Ема са изцяло отрицателни newsm78 Няма инфекции и бактерии, няма салмонела, няма дезинтерия. Което обаче вместо да ме зарадва, ме хвърля в размисли и страсти какво тогава предизвиква кръвта и слузат Thinking
Бубче, аз те бях питала във фейса но не получих отговор,и на нас ни се беше случило,бях се поболяла.Педи каза,че се дължи на спукани капилярчета на червата,като се е напъвала да се изака,особено ако не се е изхождала ден-два било съвсем нормално,кръвта е малко и ясна или като жилка в слузта,цветен ми стана разказа но да опиша всичко подробно.  И Тина днес ми е много кисела,реве без причина,докато яде се сърди и пищи,ако се помръдна за малко и става страшно положението,може би просто не и е ден,защото нямам обяснение за случващото се. newsm78
Извинявай, не съм видяла Embarassed Ема няма изпуснат ден за акане от както е родена и никога не е акала по-малко от три пъти, за това и запека като опция го изключваме,  и няма твърдии частици при акане. Все пак лекарите казаха да продължавам да кърмя и да си давам биогаята, а на мен пък сега ми се струв, че виждам фисура навътре в ануса Rolling Eyes Надявам се да е била механична травма, много благодаря на всички Hug [/color]

# 503
  • Добрич
desislava_iv какво столче за хранене си взехте? Аз много си харесах едно на Фишер Прайс,но не ми се дават толкова пари  Whistling 

Бубче дано всичко да е наред  Hug 

# 504
Извинете ме за невежеството, но какво е АБКМ???

Аз от няколко дена забелязах, че в акото имаме нещо като малки бели топченца, все едно като не добре разбита формула (на това прилича) и се чудех дали е нормално? Какво представлява слузта?

# 505
Cambria, АБКМ е алергия към белтъка на кравето мляко. Някои от симптомите са кожен обрив, повръщане, диария, силни колики, слуз или кръв в изпражненията. Това не означава, че ако откриете някой от признаците при вашите бебчетата, непременно е алергия. Но все пак е необходимо да уведомите педиатър, за да се преценят по-нататъшни действия. Лекува се единствено с диета, на която се подлагат бебето и в случай на кърмене - майката.
Относно изпражненията - това, което съм чела е, че при кърмени бебчета акото изглежда като смес от горчица и извара, осеяна с петънца. В този аспект си мисля, че това, което забелязваш, би трябвало да отговаря на описанието за нормално ако. Но разбира се, не съм специалист и мнението ми не е меродавано, затова ако се притесняваш, консултирай се с лекар.

# 506
  • гр. Стара Загора
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ОТ НАС

и сега да си споделя - бебка днес ака 4 пъти, това не се беше случвало от началото на декември и се уплаших малко, понеже в последното ѝ аки имаше бели топченца... чудя се от какво ли се предизвика това акане - снощи за пръв път ядох овесени ядки / в блат на торта/, а и сутринта хапнах 1 парче... другото ново, което хапнах бе маруля ама днес на обяд... детето беше много нервно, явно го болеше коремчето Sad и почти не спа днес през деня...
айде лека нощ от мен Simple Smile

# 507
Мерси Felicity B!

# 508
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
Да сте здрави и щастливи, весели, засмени!!!

# 509
desislava_iv какво столче за хранене си взехте? Аз много си харесах едно на Фишер Прайс,но не ми се дават толкова пари  Whistling 

Бубче дано всичко да е наред  Hug 
в хиполенд имаше на промоция на бертони за 69 лв и взехме такова и проходилката е бертони Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт