Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 76

• 61 250
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Филмът си е филм, а животът е къде по-жесток.  Mr. Green

Скрит текст:

Ама и правосъдието си ни го бива.  #Cussing out

# 466
# 467
# 468
Може Мустафа  да види Керим и Фатмагюл кака празнуват и колко се обичат

# 469

Темида разчита на наличния състав в затворите /лишените от свобода/,да довършат онова което тя не е успяла

# 470
frikadeli Hug   newsm10 Честито! Всички да ги вземеш успешно! Peace

# 471
  • На изток от рая...
Интересно ми е дали Асу ще разкрие всичко - и за Вурал, и за стрелбата по Керим, и за това, че работи пак за Яшаран?
Надявам се, че Фатмагюл няма да се остави да я завладее чувство на вина и съжаление към оня Мустафа, останал от детските й спомени.

# 472
  • София
frikadeli ,   ...... почерпката ти е само за прегладнели хора като мен "залостени" и "затрупани" в офиса.... Joy

# 473
  • София

Темида разчита на наличния състав в затворите /лишените от свобода/,да довършат онова което тя не е успяла

smile3521

# 474
http://mamita-bg.com/2012/02/12/%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD-% … 0%B4%D0%BE%D0%BC/

момичета току що намерих,този пост за Берен Саат.

# 475
  • В Града на липите
frikadeli, честито. Да вземеш и останалите.

Като ви чета, май никой не изпитва грам съчувствие към тези честни, мокри, сини очи  Grinning

# 476
Какво ли изпитва Фатма към Мустафа?Презрение,едва ли...Този човек освен да го съжалиш затова в какво жалко подобие се превърна на човешко същество,друго не виждам...В интерес на истината не очаквах в началото да развият толкова много неговия образ,все пак това е „баланса” между лошото и доброто..макар лошото да е взело превес при него...Обич да изпитва към него ,абсурд /макар да е останало нещо някъде в нея като първи трепет на невинната младост/ и защо Асу и прехвърля тежеста отново „сега живота му е в твоите ръце „....Фатма какво трябва да направи,да му се хвърли на врата или да го предаде на властите /с кои доказателства,с устната история на наранената Хаджер,която едва ли би издържала в съда/...Мустафа сам си е виновен затова в което се превърна-убиец,лъжец...май започнахме да гледаме Каква е вината на Мустафа вместо на Фатма...Ако се замисля повече, сериала освен ах и ох около Керим и Фатма поставя и много други въпроси...за морала,човешките цености,за собственото достойнсвто,за търсенето на себе си,за това как обстоятелствата могат да променят живота ти по един или друг начин....объркана съм в мислите си...но на фона на щастливите сем.Илгаз ,ревящ Мустафа ми идва малко в повече ...сигурно си представя какъв свети Валентин са щели да имат-едно ревящо бебе в люлката,друго на път ,Фатма край печката потна и морна чака прекрасния принц да се върне от риболов-порядъчно вмирисан на застояло море и попрефтасала риба ,с торба морски деликатеси /цаца или читал куйрук/  за празничната трапеза ....  Ех романтикЪ ли бе да я опишеш Sick

frikadeli newsm10

# 477
Фрагмана е страхотен...ще се мре, както казва Крюела! Grinning Heart Eyes Много романтика ни чака!
Само Мусти разваля пейзажа, аз лично не изпитвам никакво съчувствие към него, отдавна ми се изпари. Mr. Green Наистина, докъде може да изпадне човек - от дивен селянин до пълен психопат! #Cussing out

# 478
  • Ямбол
ASU: VURALI MUSTAFA ÖLDÜRDÜ.. AMA İSTEYEREK DEĞİL KAZAYLA. KERİMLE VURALI KAVGA EDERKEN GÖRMÜŞ. KERİM VURALA HESAP SORUYOMUŞŞ SENİN HESABINI. ODA KISKANMIŞ.. EVET FATMAGÜL MUSTAFA HALA SENİ SEVİYO TEK İSTEDİĞİ SENSİN .. VE SENİ ALMADIĞI SÜRECEDE TEKLİKELİ OLMAYA DEVAM EDİCEK.. BEN ARTIK PES EDİYORUM ÇÜNKİ NE YAPARSAM YAPİM MUSTAFA BENİ HİÇ SEVMİCEK.. EVET ARTIK HERŞEYİ BİLİYOSUN MUSTAFANIN HAYATI ARTIK SENİN ELLERİNDE....Simple SmileSimple Smile DERMİ ACABA

Това казва Асу на Фатмагюл в 62 еп, ако някой може да преведе Simple Smile)) Praynig

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 16:43 от Gerity_jl

# 479
Подкрепям изцяло Slawena особенно в частта за това, че Хаджер прехвърля отговорността на Фатмагюл. Пак се връщаме изначално на Fatmagul`un Sucu Ne - Каква е вината на Фатмагюл. Кой ли не си прехвърли вината и разкаянието върху бедната и глава?! То не бяха Вурал, майка му, Халиде, сина и дето се изкара по-голяма жертва, Мукадес сега и Хаджер. Стига бе! Като сте грешили си носете собствената вина и разкаяние!  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт