Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 76

• 61 245
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Стига бе! Като сте грешили си носете собствената вина и разкаяние!  ooooh! ooooh! ooooh!

А колко от тях си признаха вината,освен един Керим и леко пообъркан Вурал /всеки заплати по един или друг начин за това/...Май поговорката на калпав *** и вълната му тежи ,важи с пълна сила и тук в този сериал.Виновна е Фатма,че е достатъчно млада и силна за да носи бремето на всички вкл и своето

# 481
Мукадес дори иска и да и благодари за късмета си!?  #Crazy Направо нямам думи!  ooooh!

Не избягаха достатъчно далеко в Истанбул, но и в Австралия да отидат пак ще се намери някой умник да поразсъждава за сметка на Фатмагюл...

Ох, много запалих! И тази Хаджер/Асу намери да се прави на жертва. Откри, че мъжа и не я обича и тръгна да отмъщава. Това нейното е отмъщение, не разкаяние.

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 15:26 от Cruela

# 482
Моя свекър се отказа да гледа сериала заради Мукадес  Joy,човека каза "Е такова чудо като това нема и нема",а той е на 70 г.......Ще взема да плаша зълва си с Мукадес,да внимава как се държи с енгето си  newsm62

# 483
Моя свекър се отказа да гледа сериала заради Мукадес  Joy,човека каза "Е такова чудо като това нема и нема",а той е на 70 г.......Ще взема да плаша зълва си с Мукадес,да внимава как се държи с енгето си  newsm62

Joy Joy Joy

# 484
Аз си имам "енге Мукадес" но си общуваме от Великден на Коледа. (Е не съвсем, ама почти като Мукадес  Mr. Green )

# 485

Не избягаха достатъчно далеко в Истанбул, но и в Австралия да отидат пак ще се намери някой умник да поразсъждава за сметка на Фатмагюл...

Освен някое куцо кенгуру или пиян абориген,за други ме ми иде наум  Crazy

# 486

Освен някое куцо кенгуру или пиян абориген,за други ме ми иде наум  Crazy

Ааа, що?! Не се знае например каква е втората съпруга на Фахретин бей.  Thinking

# 487
Аз си имам "енге Мукадес" но си общуваме от Великден на Коледа. (Е не съвсем, ама почти като Мукадес  Mr. Green )

На почивка не ще ли да ходите заедно?! Whistling

# 488

Освен някое куцо кенгуру или пиян абориген,за други ме ми иде наум  Crazy

Ааа, що?! Не се знае например каква е втората съпруга на Фахретин бей.  Thinking

Joy В тона на сценаристките си абсолютно права Крюела,но Австралия предизвиква такава асоциация в мен  #Crazy Crazy

Като гледам аз май по имам визуална прилика с Мукито отколкото родата ми по мъж  smile3505

# 489
Да си сложа аз момичето, че да си оправя малко настроението!  Grinning

# 490
Като гледам аз май по имам визуална прилика с Мукито отколкото родата ми по мъж  smile3505

Tovbe, tovbe!

# 491
Като гледам аз май по имам визуална прилика с Мукито отколкото родата ми по мъж  smile3505

Tovbe, tovbe!

Aко дадеш и превод  Mr. Green/Гугулето каза изкупление  #Crazy newsm78/,то има и картинка ама не я видя  Thinking

# 492
Aко дадеш и превод  Mr. Green/Гугулето каза изкупление  #Crazy newsm78/

Ти него не го гледай, мръсника превежда едно към гьотере! Сега не ми искай превод и на това последното.
А израза - Tovbe, tovbe! го употребяват във филма като - "леле, мале". Така си го разбирам по смисъл.
Друго си мисля - от трейлъра да няма пак нечий сън или видение, че ще сме пак "изгубени в превода"!  Mr. Green

# 493
  • Пловдив

zlatinaq, ще се опитам тези дни за песента, дано се получи нещо  Crazy

Казвала ли съм ти колко те обичам  Hug Hug Hug

Ако това може да ти помогне  малко,поне да не търсиш текста .Преди време едно от момичетата siren62   bouquet я беше сложила .

Скрит текст:
Mecnunum Leylamı gördüm

Bir kerece baktı geçti
Ne sordum nede söyledi
Kaşlarını yıktı geçti

Soramadım bir çift sözü
Aymıydı günmüydü yüzü
Sandım ki Zühre yıldızı
Şavkı beni yaktı geçti

Ateşinden duramadım
Ben bu sırra eremedim
Seher vakti göremedim
Yıldız gibi aktı geçti

Bilmem hangi burç yıldızı
Bu dertler yareler bizi
Gamze okun bazı bazı
Yar sineme çaktı geçti

izzet-i der ne hikmet iş
Uyur iken gördüm bir düş
Zülüflerin kemend etmiş
Yar boynuma taktı geçti
Отговор

# 494

Друго си мисля - от трейлъра да няма пак нечий сън или видение, че ще сме пак "изгубени в превода"!  Mr. Green

Hug
Освен да сядам с някой съновник да гледам трейлъра май друго не остана,че тези хора спят с отворени очи и сънуват едни цветни нереални сънища  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт