Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 76

• 61 242
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  Мерси за трейлърчето, момичета!  newsm51

Идеята за Австралия ми хареса  Grinning  Много се посмях. А ако втората жена на татенцето е смекчен или подобрен вариант на Мукадес, то си става за нов сериал, след завръщането на Берен от почивката  newsm03  Нещо от рода на " Каква е вината на Керим&Фатмагюл "  Joy
    А що се отнася до сериалчето ни, на мен започва да ми изглежда, че вървят посока финал и един по един започват да си получават заслуженото. Както вече съм казвала Керим си го получи повече от всички, като трябваше да преживее всичко с Фатмагюл и търпеливо заедно да извървят пътя от омраза към любов. Но пък сега любовта им трябва да е по-сладка и да се ценят повече.   Heart Eyes

# 496
Аз си имам "енге Мукадес" но си общуваме от Великден на Коледа. (Е не съвсем, ама почти като Мукадес  Mr. Green )
И аз имам едно йенге и гледам да разреждам срещите с него, ма ей на тоз уикенд се видехме, още съм в транс и нерви. #2gunfire

# 497
Аз си имам "енге Мукадес" но си общуваме от Великден на Коледа. (Е не съвсем, ама почти като Мукадес  Mr. Green )
И аз имам едно йенге и гледам да разреждам срещите с него, ма ей на тоз уикенд се видехме, още съм в транс и нерви. #2gunfire

Май дружно ще ходим да си леем куршум?!

# 498
Аз си имам "енге Мукадес" но си общуваме от Великден на Коледа. (Е не съвсем, ама почти като Мукадес  Mr. Green )

Май дружно ще ходим да си леем куршум?!

Скрит текст:

Пу-пу....нали съм аз енегето,ще ви вляза в положението Mr. Green

# 499
   Добър ден момичета - желая на всички хубав следобяд ! Въпреки минусовите температури навън - тук в темата е приятно и "топло" - още повече с подсказки, резюме и трейлър си стана и "горещо" !
Щастливи моменти чакат нашите сладури, но май ние повече се радваме и от тях.

Благодарности на всички за преводите, Круела - за бързата и навременна реакция за качването на трейлъра / от петък е едно чакане и дебнене - Мукадесата  е направо "лаик" пред нас /.  Всички вече сме спокойни и можем да очакваме май с още по- голямо нетърпение  новата серия.
Frikadeli - поздравления за взетия изпит - продължавай все така !

# 500
Хайде и в You Tube сколасаха!

Сега остана в четвъртък да разберем кое след кое е! Нали се сещате как монтират трейлърите?!  ooooh!

# 501
    Аз да Ви кажа много се надявам Фатмагюл да го нареди Мустито едно хубаво както го беше наредила, когато им отиде в първата къща край реката. Лелее как му крещеше тогава, представям си сега, ако Асуто и е казала всичко какво би причинила на Мустафа. #2gunfire

# 502
Извинявам се, че може би не съм точно в темата, но все още не намирам превод на 60 епизод и искам да попитам дали наистина още няма превод или причината е някъде при мен.

# 503
Извинявам се, че може би не съм точно в темата, но все още не намирам превод на 60 епизод и искам да попитам дали наистина още няма превод или причината е някъде при мен.

Няма превод! Peace

# 504
  • Пловдив

кликни върху надписа

Ето 62 серия, трейлърът на български. Превод от английски:gphilipova. Приятно гледане.

# 505
Ето 62 серия, трейлърът на български. Превод от английски:gphilipova. Приятно гледане.
gphilipova и Мариянка - сърдечни благодарности !

# 506

Открий нашия човек!

# 507
  • Хасково

# 508
  • Хасково

# 509
  • Хасково

Общи условия

Активация на акаунт