Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 76

• 61 238
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
 oops Нашите гълъбчета в навалицата. Благодаря, kassandra810107, за по-ясната снимка!  Hug

# 511
  • Хасково

# 512
Извинявам се, че може би не съм точно в темата, но все още не намирам превод на 60 епизод и искам да попитам дали наистина още няма превод или причината е някъде при мен.

Няма превод! Peace
Много благодаря!

# 513
Хайде и в You Tube сколасаха!

Сега остана в четвъртък да разберем кое след кое е! Нали се сещате как монтират трейлърите?!  ooooh!

Cruela,благодаря за линка.  bouquet

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 17:53 от лава

# 514

">#![/video]
Mecnunum Leylamı Gördüm

Видях моите Меджнун и Лейля (като видение)
Само веднъж, и отмина
Нито попитах, нито пък каза
Присви вежди, и отмина.

Не можах да попитам и с две думи
Луна ли беше лицето, ден ли беше
Помислих си че е Венера
Запали ме светлина, и отмина.

На огъня не устоях
Аз тайната не разгадах
Зазоряването не видях
Като звезден дъжд изтече, и отмина.

Не знам какъв е този зодиак
Въросът в нас отваря рани
Които след това броим
В сърцето ми остави бездна, и отмина.

Прослава, колко умно
Докато спях, видях аз сън
Косите във юзда превърна
На шията ми я надяна, и отмина.

Здравейте,
с цялата условност, че превода на поезия (особенно източна поезия) е много висока летва, се постарах за всички вас.

# 515
# 516
Здравейте много съжалявам, че чак сега намерих тази тема...Благодаря ви момичета направо сте страхотни толкова много материали за Каква е вината на Фатмагюл.Аз го гледам от както започна по БТВ, но нямах търпение и започнах да го гледам по Интернет.Филмът е уникален да си призная честно от както го гледам промених мнението си за много неща от живота.И на всички който плуят турските филм/сигурна съм че някой такъв чете тази тема/мога да кажа, че от тях може да се научим на уважение,скромност и много др. неща който отдавна са ни чужди.За разлика от някой филми, който учат престъпниците как да са по добри...Е както и да е да не отпускам много.

P.S. Искам да попитам Каква е вината на Фатмагюл 60 епизод има ли го с превод целия,защото аз намирам само част от дадения линк.

# 517
Йейййййййй! за фрагмана! Крюела, gphilipova, Мариана,  lovekiss

Гери, София, за превода!  newsm51

Много хубава изненада приготвило нашето момче, бе! Омекнаха ми краката! Като говорим за крака, Славена, драго ми е да видя твоите.  Simple Smile Hug

Фрикадели, аферим!  Hug

Асу всичко "всичко" ли е казала или само си играе на шикалки... Е сега вече не знам как ще го дочакам този четвъртък. ooooh! Отмъщението на джедаите.

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 18:37 от kurkuma

# 518

P.S. Искам да попитам Каква е вината на Фатмагюл 60 епизод има ли го с превод целия,защото аз намирам само част от дадения линк.

Няма превод на 60 еп Peace

kurkuma Wink

# 519

Mecnunum Leylamı Gördüm

Видях моите Меджнун и Лейля (като видение)
Само веднъж, и отмина
Нито попитах, нито пък каза
Присви вежди, и отмина.

Не можах да попитам и с две думи
Луна ли беше лицето, ден ли беше
Помислих си че е Венера
Запали ме светлина, и отмина.

На огъня не устоях
Аз тайната не разгадах
Зазоряването не видях
Като звезден дъжд изтече, и отмина.

Не знам какъв е този зодиак
Въросът в нас отваря рани
Които след това броим
В сърцето ми остави бездна, и отмина.

Прослава, колко умно
Докато спях, видях аз сън
Косите във юзда превърна
На шията ми я надяна, и отмина.

Здравейте,
с цялата условност, че превода на поезия (особенно източна поезия) е много висока летва, се постарах за всички вас.

dani_ka ,  благодаря много !!!   Hug Hug Hug

В момента страст си ми е Облака , а тази песен е разкошна !!!

Да използвам да благодаря на Филипова и Мариана за бързия превод !!!
  Hug  bouquet

# 520
ASU: VURALI MUSTAFA ÖLDÜRDÜ.. AMA İSTEYEREK DEĞİL KAZAYLA. KERİMLE VURALI KAVGA EDERKEN GÖRMÜŞ. KERİM VURALA HESAP SORUYOMUŞŞ SENİN HESABINI. ODA KISKANMIŞ.. EVET FATMAGÜL MUSTAFA HALA SENİ SEVİYO TEK İSTEDİĞİ SENSİN .. VE SENİ ALMADIĞI SÜRECEDE TEKLİKELİ OLMAYA DEVAM EDİCEK.. BEN ARTIK PES EDİYORUM ÇÜNKİ NE YAPARSAM YAPİM MUSTAFA BENİ HİÇ SEVMİCEK.. EVET ARTIK HERŞEYİ BİLİYOSUN MUSTAFANIN HAYATI ARTIK SENİN ELLERİNDE....Simple SmileSimple Smile DERMİ ACABA

Това казва Асу на Фатмагюл в 62 еп, ако някой може да преведе Simple Smile)) Praynig
Асу: Мустафа е убил Вурал, но не е искал, инцидент. Видял е че Вурал се е скарал с Керим. Керим е потърсил сметка от Вурал, сметка за теб. Това го е вбесило (от ревност). Да Фатмагюл, Мустафа все още те обича, единственото което иска си ти. И това ще продължава докато не те има. Аз вече се отказвам, защото каквото и да направя, Мустафа никога няма да ме обича. Да, вече знаеш всичко. Живота на Мустафа вече е в твоите ръце..

# 521
Момичета, като се оплакваме от йенгетата (за съжаление, повечето явно са като Мукито, а не като Славена), да ви кажа изпитана рецепта... емигрантство му е майката!  Laughing

dani_kaHug

# 522
n_pest ,
абсолютно съм съгласна с теб. Особенно като казваш за скромността. Ми ние сме забравили, че такава дума съществува, камо ли да знаем какво значи. Аз познавам много малко скромни хора. На днешно време почти всички, които познавам са изключително убедени в себе си и в правотата си, дори, когато нищо не струват, но дори и когато са наистина способни хора, нямат вече капка в себе си скромност. Не зная това лошо ли е, но бих се радвала да имаме около себе си малко повече деликатни хора, които знаят как да се държат и ни научат на малко повече възпитание. Аз определено също не съм скромна и това ще ми дойде добре, да ме научат на малко по- добро възпитание, отколкото смятам, че имам. Не, че мисля, че съм лошо възпитана и нямам обноски, но деликатността ми куца. А и, вече съм казвала, аз такава искрена и чиста любов, като тази на Керим и Фатмагюл не съм срещала никъде. Направо съм поразена. Знаеш ли как ми се ще да видя и при нашите деца подобно нещо, но уви. Те сега започват всичко много рано. Някои, дори жевият заедно още от ученици, моите приятели бяха така, че даже и аз си живях при мойто още като ученичка. Е, при нас е друг случая. Той е с 10 по- голям от мен, рано се ожених, заради пустата му любов. Но, дълбоко се съмнявам, че нашите деца биха могли да изживеят или разберат такава любов като на Нашите герои.

# 523
  • София
ЗА ТЕЗИ, КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ КОГА ЩЕ Е ГОТОВ 60 еп.

http://www.whatisfatmagulsfault.com/

"Поради преместване в нов апартамент, липса на Интернет и други ангажименти, страхувам се, че субтитрите на 60 епизод няма да бъдат готови преди уикенда.
В крайна сметка субтитри ще има все пак. Не се притеснявайте!"

Това беше инфото от миналата седмица.
Мисля, че когато тук излязат англ. субтитри, нашите момичета до ден ги превеждат на български, за което искам да използвам пак случая да им благодаря сърдечно!

# 524
ASU: VURALI MUSTAFA ÖLDÜRDÜ.. AMA İSTEYEREK DEĞİL KAZAYLA. KERİMLE VURALI KAVGA EDERKEN GÖRMÜŞ. KERİM VURALA HESAP SORUYOMUŞŞ SENİN HESABINI. ODA KISKANMIŞ.. EVET FATMAGÜL MUSTAFA HALA SENİ SEVİYO TEK İSTEDİĞİ SENSİN .. VE SENİ ALMADIĞI SÜRECEDE TEKLİKELİ OLMAYA DEVAM EDİCEK.. BEN ARTIK PES EDİYORUM ÇÜNKİ NE YAPARSAM YAPİM MUSTAFA BENİ HİÇ SEVMİCEK.. EVET ARTIK HERŞEYİ BİLİYOSUN MUSTAFANIN HAYATI ARTIK SENİN ELLERİNDE....Simple SmileSimple Smile DERMİ ACABA

Това казва Асу на Фатмагюл в 62 еп, ако някой може да преведе Simple Smile)) Praynig
Асу: Мустафа е убил Вурал, но не е искал, инцидент. Видял е че Вурал се е скарал с Керим. Керим е потърсил сметка от Вурал, сметка за теб. Това го е вбесило (от ревност). Да Фатмагюл, Мустафа все още те обича, единственото което иска си ти. И това ще продължава докато не те има. Аз вече се отказвам, защото каквото и да направя, Мустафа никога няма да ме обича. Да, вече знаеш всичко. Живота на Мустафа вече е в твоите ръце..
Благодаря за превода.
Това ме притеснява доста. Не знам дали да споделя каквото си мисля, защото еуфорията в която сме изпаднали  всички в очакването на 62 епизод ще бъде помрачена. Затова ще пиша в скрит текст.
Скрит текст:
Някой доста назад в темите беше писал, за евентуално отвличане на Фатмагюл от Мустафа / тази информация обаче от къде е и дали е достоверна - не зная /. Лично на мен ми прави впечатление , бях го писала и аз назад, че събитията /точни моменти - посрещането, предложението, огъня, в лодката / - това което Фатмагюл е преживяла с Мустафа като емоция, същото т.е същите моменти ги преживя и с Керим - къде наистина, къде като сън В този ред на мисли - да затворим кръга. Първия момент - пак се връщам в началото. Изнасилването - реакцията на Мустафа. Моля се сценаристките да не поставят сега Керим в тази роля - т.е да видим неговата реакция. Което теоретично е възможно, ако действително имаме отвличане - Мустафа е тотално превъртял, а след като загуби и Хаджер ще стане абсолютно луд - не искам даже да напиша, какво ми минава през ума. Дано не съм права.

Общи условия

Активация на акаунт