Кафенце???

Сега да честитя и на днешните двама юнака - Ивайло и Денислав! Да са живи и здрави, много весели и по-малко палави дечица!

Лори, много се радвам за вас с Бобо, че са ви уважили колегите на мъжа ти, но ти си го и заслужаваш!
Теди, дано Светулко не си избира толкова трудно и жена след време, казвам го в рамките на шегата, разбира се

Тони, браво на Крис, че не се е дал на нашите вируси, явно имате силна имунна система - все така да сте!
Хей-Я, оздравявайте бързо, както и всички останали болнички, хванали последния влак на грипа.
Аги, винаги ми става мъчно, като чуя за самотен родител, още повече за баща. Сигурна съм, че много ще му помагаш на този човек.
Дейзи, а ти въобще ли повече си се отказала да пробваш Йоанчо в количка?! То отстрани ни е лесно да коментираме де, но ... децата се променят, знае ли човек...
Валерия, честит лаптоп, да те слуша дълго време!
Днес ще е хубав ден за разходки, слънчево, топличко ..., даже мирише на пролет

Големи честитки от нас и си чакаме прането
Нали мислихме да ходим някъде за 3-4 дни сега, почерпка за р.д. на Симо и се оказа, че 4 дни сега в студа на Хисаря струват по-скъпо от 6 дни Май месец на Тасос
Еми ще стискам зъби още малко и ще подкрепям гръцката икономика, след като наш'те са толкоз добре и държат такива цени
Дано повече не се появяват 

Имам скъп за ухото, никаква работа не върши
Искам нещо, дето да мери точно и бързо плюс и докато спи...Сега си мисля, за такъв дето „сканира" челото..Някой има ли такъв да каже как е? Гледам, че дофторите ползват такива....
Викаш, водиш им “доказателство" един прекрасен Еван, те още искат
Радвам се, че сте добре сега
Нали нашата я отложиха, заради вируса, не спирам да я мисля 

Ето и сега навънка е едно облачно, мрачно, ладничко...а казаха - слънце якооо
- малкия омете една супа, една филия хляб, от моята салата вземаше домати к краставици, от на дружката чинията топехме гъбки и сос - абе цирка беше пълен, и за капак диването не спираше да крещи от кеф - смятайте, всички ни забелязаха...
После доволно си обиколи по масите и на всеки досади и го дръпна

Малката принцеса беше в страхотно настроение и раздаваше усмивки навред, за разлика от моя юнак, който гледаше лошо и подозрително... ама Алекс такова слънчево детенце