Отговори
# 555
  • област Варна
Totoni, направо ударих кьоравото с тоя лаптоп. Беше намален от 1200 лв. на 850 лв. ASUS е, 3 ядрен AMD, 4 GB RAM, 500 GB твърд диск, 1 GB видео карта (ATI Radeon) и най-якото за тея пари със 17.3 " HD дисплей. ММ държеше да е ASUS и да е с AMD процесор.
На Криско му стискаме всичките палци да няма нищо сериозно.
Добавих малко снимки във фейса http://www.facebook.com/photo.php?fbid=3146169327074&set=a.1 … ype=3&theater
Ето и преди/сега

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 12:58 от espinoza

# 556
Честит рожден ден на Симеон, Деяна, Радина и Габи!

Ехо, минахме 2 кошмарни нощи, зъби ли му растат, рога ли не знам вече  newsm78

Бавачките ги карам наред, която удържи, това е!

Тони, дано всичко е наред с Крисчето!
Честито прохождане на Краси!

Светулко само трябва да се пусне, иначе се крепи сам, ходи като има опора.

Песл, къде ходите точно лятото?

Баба каза, да пращам светли при децата, там ще го "очовечат". Моето колкото повече расте, толкова по-дивее.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 19:41 от Тодорина

# 557
Не съм ви чела,но не мога да се сдържа,сестра ми е бременна -толкова съм щастлива ,дано БОГ ги награди след 8 години опити Praynig

# 558
  • област Варна
Янче, много хубава новина. Ще видиш, че скоро ще се сдобиеш с едно хубаво племенниче. На сестра ти и пожелавам най-леката бременност.   bouquet

# 559
Ехоу, здравейте, дами! Благодаря за милите думи за мойта мома!
Янчето, честито на сестричката! Да минава леко бременеенето и да гушне най-сладкото бебе накрая! А ти да ги най-гордата леля! Много обичам такива новини! Simple Smile
Бенджи, честити ходещи крачета на Точето! По гладки пътища да върви!
Мойта мома пък не иска да ходи, предпочита лазенето. Върви като я държа за ръце,  движи се сама, подпирайки се на стената или по мебелите, но ако трябва да прекоси стаята - пълзи. Вече са й сини коленете, такава скорост развива Crazy.
За белтъка - педи каза след годинка по 1 цял жълтък 2пъти седмично и по 1/2 белтък. Аз обаче й застройвам супите с цяло яйце и така се захранихме.
За здравеопазването в БГ - има много неуредици, особено в болниците,но поне от лекарите от извънболничната помощ не мога да се оплача Peace
Тотони, стискаме палец да му няма нищо на Крис! да кажеш как е минал прегледа.
Еспиноза, очарователна тъмноока девойка си имаш! Да ти е жива и здрава!

Щях да забравя - как приготвяте капките с клеева тинктура? За сина ми съм слагала 5к в 10 мл физ. р-р. Не забелязах да има някакъв ефект обаче.

И накрая - Честит рожден ден на Симеон, Деяна, Радина и Габи! Безгрижно детство и весели игри им пожелавам!

# 560
опинко
Всички сме болни....
Гадост,а тук незнаех че даже е обновена бг мамата Simple Smile))

Хайде доскорооооооо

# 561
Аз набързо, че съм страааааааааашно уморена...
Янче, винаги се радвам, когато науча такава новина. Леко бременеене на сестра ти!!!
Тотони, не се притеснявай за крачето, всичко ще е наред!
Еспиноза, разкошна принцеса си имаш, жива и здрава да ви е и много да ви радва ... и честита придобивка, дълги години да те слуша!
Ремедиус, и вашата принцеса е много сладка, с голяма радост изгледах клипчетата!
Новите болни бързо да оздравяват, че пролетта идва ....

# 562
Хайде и аз да се метна тука, че вчера май не съм се разписвала!  newsm78

Честито на вчерашните и днешните рожденици!
Нека растат много здрави и весели деца!

Забравих какво съм чела, само да пожелая на болничките, към които вече сме и ние, бързо оздравяване!  Praynig Бобчо е с някаква кашлица и го водихме при един идиот в Превент, който ми дал някакви капки, които били за ушни инфекции, а изобщо не му е гледал в ушите!  #Cussing out Абе не ми се говори, стискайте палчета да е поне малко адекватно лечението, че като знам че чак в понеделник нашата лекарка е на работа и лошо ми става ...  Rolling Eyes

# 563
  • София
Честито на рожденниците   newsm59

# 564
Пак аз  Hug

Светлушко днес ме остави да дремна 1 час, сега съм по-добре. Сутринта, ако ММ не беше станал да го нахрани, сигурно днес щях да се срина.

Наде, бабата от северозапада иска да го гледа, ама аз съм и казала, даже да не го помисля като вариант. Дават ми пример с една мама в Италия (детегледачка), която си оставила детенцето на Монтана, абе ужас.
Ако се стигне дотам, за***вам всичко и си гледам детенцето.

И градините тук са както Песл ги е описала. Не мога да повярвам, че чакам с месеци да си "набутам" детето в ясла, сграда от 1876 год. (набор на Априлското въстание), срещу 130 франка на ден (само и само да ми е близо до работата).
Специално в Швейцария, децата до 5 год. са свързани с много разходи, но после се компенсира.

Пчеличке, сиропа може да е превантивно, да не тръгне към ушите, че тогава вече,... абе да не се случва.

Янче, супер!

Дейзи, не знам как е в Смолян, но го пробвай в някоя количка за пазаруване. Светулко вчера заспа в колелото навън. Мале каква картинка беше.  Laughing

Хайде лекинка от нас!

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 22:32 от Тодорина

# 565
Добър вечер дами!
Не съм писала от близо 2 седмици,много материал съм пропуснала и имам да наваксвам.
Първо искам да ви благодаря за милите пожелания за РД на Лина!Направихте празника ни още по-емоционален и прекрасен!  bouquetПразника ни мина много добре,но едва ли има друг такъв незаинтересован рожденик като нас,никакво внимание не обърна нито на тортата,нито на свещичката.Най-интересни и се сториха приборите и чиниите на масата  ooooh!.Снимки ще ви кача утре,че днес не съм на моя комп,а и сме на гости тези дни.

Чеустит рожден ден на всички рожденици,които съм пропуснала през изминалите дни!Да растат здрави,послушни и умни деца и много да ви радват!
При нас новото е,че от 2-3 дни дни Лина се пробва да ходи,но още е нестабилна.Много смешни пози и похвати използва за да се крепи. LaughingИмаме още 1 почти побило зъбче (5-то).Мерките ни от ДК са зашеметяващи: 12,200 кг и 80 см,къде точно ги е лепнала тези килца не ми е ясно,но не мога да кажа,че и личат.Важното е да е здрава.Друго,друго нве помня какво щях да казвам,но по темите ще се вклуча като изчета пропуснатото.

Бързо оздравяване на всички болни!

Целувки на всички и лека и спокойна нощ!  love001

# 566
Добро утрооо! Simple Smile
Ей тази сутрин няма кой едно кафе да сложи! То при вас си е добър ден вече де,но чаках,чаках, пък ще взема да наруша традицията и да ви сложа аз по едно късно кафе за добрютро

Хайде,кой,както го обича!
Честито на рожденниците днес и на най-щастливите мами!Весел празник!  bouquet
Благодаря ви за подкрепата! Hug

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 11:24 от Totoni

# 567
Тони, като гледам, май само 2 ще си пием кафето тук тази сутрин.

# 568
Няма лошо Теди,явно времето е много хубаво в БГ и всички са по разходки Simple Smile То и тук грейна слънчице,та да вземем и ние да се възползваме Wink
Хубав ден!

# 569
И аз се присъединявам към кафето  Hug
и отивам да готвя една пилешка каша за Бобо, мятам го в количката и хайде на разходка!

Като видя кафе с мляко и канела, все за Ива се сещам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт