Отговори
# 570
  • София
Лили, и ние вчера бяхме на лекар и ни предписаха също някакви каки за носа, които лекарката ме предупреди, че на тях пишело, че са за уши. Споко, нашите са Гарзон. Между другото и ние ходиме в Превент, ама аз не съм особено доволна, защото лекарите са някакви много смотани. Вчера тази не му видя гърлото, защото той не даваше и така си остана Tired

# 571
Еспинозка,благодаря за инфото! Hug Нека да е здрав и вие със здраве да си го ползвате!
Лили,не се притеснявай,сигурна съм че готиния Бобо бързичко ще се оправи и не е нищо сериозно! Hug
А щом и Лорои се присъедини,няма как да минем без бисквитките Mr. Green

Hug

# 572
Лили, и ние вчера бяхме на лекар и ни предписаха също някакви каки за носа, които лекарката ме предупреди, че на тях пишело, че са за уши. Споко, нашите са Гарзон. Между другото и ние ходиме в Превент, ама аз не съм особено доволна, защото лекарите са някакви много смотани. Вчера тази не му видя гърлото, защото той не даваше и така си остана Tired

Ама моля ти се! Аз съм изумена от мизерията там, детето никога не се е държало така и той не даваше да му пипа устата, едва погледна оня. Аз също съм чувала капки за нос в ушите или нещо такова, обаче капки, които се приемат през устата и да стават за носа за първи път го чувам!  Shocked
Плюс това човека в аптеката като го заразпитвах и ми вика: Ние като дойде някой от Превент и се чудим какво да го правим!

Извинявам се за "лиричното" отклонение! Добър ден!  Mr. Green

# 573
ЕЕЕ Тони - не си пестила брашно май май  Wink

Ха добро утро и от нас, времето нещо ме дразни, сега що не сме в Плодвив или Загорето, сигурна съм, че там слънцето не се крие кат тука - 5 минути го има, после 20 го няма  #Cussing out

# 574
Миленка, аз да съм ей тука, пък за друго не ме търси!  Mr. Green

# 575
  • област Варна
Миленка, спокойно и у Варната е така. Вчера цял ден се чудех дали да излизам, днес пак... то докато се чудя Соня заспа.
Ух, наспа се...даже не успях да се наобядвам.

# 576
Пчеличке, направи един гъз место дет се вика на хамако/ама по-големочко да е местенцето, кат за мене  Mr. Green/

Ич не се чудим - излизаме кат стане, ама си е друго да ти пече хубавооо  Crazy

# 577
гъз до гъз, ама моят ще Ви избута  Mr. Green Но пък, като се замисля...що пък да не се цамбурна аз във водичката, пък Вие си стойте на хамакО....
Аз пък докато наготвя за чавето и се изкъпя и после докато си изправя косата и мъжО го приспал.... #2gunfire хиляда пъти му казах, че ще спи навън, ама пусто мъже....
така, че продължавам да чакам да се събудят, междувремено врътнах и вечерната крем супа на Боян  bowuu
Тони, благодарство за бисквитите - баси с какво ще ме запомните  hahaha
Бобо и всички болнички да оздравяват!

Последна редакция: нд, 26 фев 2012, 13:48 от Мама на Боян

# 578
Вие си гризете бисквити, аз слагам малко истинска храна  Mr. Green

# 579
  • София
Точно щях да пиша честитки... Защо днес няма честитки...? Тези дами не влизат вече ли? Rolling Eyes

А по темата с яденето.... - всичко е супеееер, но от мен за този момент точно....:

Умирам за чийзкейк.... (как няма откъде да си поръчам по телефона тозчас... Sick)
И за плажове по островите умирам... Но никога не съм била. Laughing Аз ще се пльосна под хамака и ще слушам клюки... Wink Но и в морето няма проблем да си прекарам времето! Sunglasses

# 580
  • София
Честит рожден ден на Габриела, Марта и Матео  hbday

Лилиииииии, засрами се вече размечтах се за това плажче пък сега и обяд предлагаш, доста примамлив.   grinning039
Бях забравила бисквитките на Лори, черпете по честичко от тях.

Гонете болестите от децата, задава се вече хубавото време. Днес направихме една хубава разходка и ми замириса на пролет.

На днешния ден се прощаваме с близките си, всеки има грехове. Простете и вие ако съм сгрешила към вас
.  smile3525

# 581
Ако ви кажа с какво съм се занимавала досега ...  Embarassed  Joy

Само че на след края на второто клипче се предадох, то с тея телеса не е лесно ша знайте!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Скачах си и си се представях как изглеждам и си се смях сама, добре че мъжо не се прибра през това време!  Crazy

# 582
  • София
Ох, само се каня да коментирам, и само отлагам... ooooh!
 Laughing Пчеличке, мнооого е трудно така с монитора само.... - как да не се откажеш.... Laughing Друго си е на живо да се тренира! По-добре се опитай да си го организираш наистина да тренираш някъде - щом ти се тренира! Peace Възхищавам се на мерака ти обаче! Аз и дотам не стигам...! ooooh! Но обещавам още от утре сутрин поне за корема ще правя практики!! Peace

# 583
много веселба днес е имало  Heart Eyes Ми то като пекне слънце, животът е друуууууууууууг   Nature Sun With Face
Не мога да коментирам по темите, защото всичко вече забравих Blush Ми то хамаци, острови, мръвки, бисквити, торти, кафетаааа.... Crazy
няма да е лошо да изкараме един-два дни с гореспоменатите неща...децата при мъжете,бабите,бавачките, който ги ще  Mr. Green
Ще ходя да мисля и аз манджа и после, ако шефът е благослокен да дремна..днес ще кукувам цяла нощ да празнувам поредната кино година  Whistling Crazy

# 584
Човешко е в живота да сгрешиш,
безгрешни хора няма на Земята.
Прекрасно е да можеш да простиш,
със прошката пречистваме душата.

Че днес е важен празник зная аз,
ръката ми за прошка поемете.
Простих на себе си,на всички вас,
за грешките ми,моля ви...простете!

автор Свилена Димитрова
[/size]

от мен само туй че не мога да ви наваксам тия дни  Embarassed , да знаете че сме живи, ама се отдадох на живот и алкохол та немога ни да се наспа, ни да ви прочета  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт