Отговори
# 585
  • София
Ооооо, йеееее....! Sunglasses Браво, Бобчо!! Wink

# 586
Първо да помоля и аз за прошка, ако някой съм засегнала и обидила, моля простете!
Благодаря за пожеланията за Краси. Ние ще си имаме фризьор/коафьор, хвана първо гребена, после макарата наречена за дизайнер и накрая термометъра. Снимки по-късно във ФБ.

Пчеличке, днес нещо ми е такъв ден, че само твоите мезета и пържоли ме поблазниха и точих лиги по монитора. Това е то храна Simple Smile

# 587
Айде и аз да помоля за прошка...

Пчеличке, ходих аз на такова....много ми хареса....онази вечер даже водих преговори с мъжо пак да почвам....ама ударих на камък... Crossing Arms
Бобчо, наздраве освен... Mr. Green
Бенджи браво за избора на Красуна...

Ние още сме си с темп.... #Cussing out Утре ще пускам стерилан урина(ако успея да взема де) Нещо много време стана за да е зъб.... Cry

# 588
Ади,мила Cry, ей такова ми е когато прочета че Венци отново е с Т!
Пусни му и ПКК със диференциално броене, за стерилната урина, се опитай да залепиш хубаво пликчето,най-добре веднага като се събуди Peace
Дано да успееш със взимането на урината и Венци бързо да се оправя Praynig
Мария,как е Мъро? Praynig
Янче,много се радвма за сестричката ти Hug
Да се радвате на живо и здраво бебоче Praynig Hug
Лека вечер мили дами и спокойна нощ на дечицата Heart Eyes Hug

# 589
Как ще си го поделяме сега този хамак  Crossing Arms Party

Бобчо  Wine Glass хубаво си правиш ти, ейййй... и аз искам така  Crazy
Янчеееее много се зарадвах за сестричката ти  Hug да е жива и здрава, да ѝ е спокойно бременеенето и здраво бебче и мама на финала  Hug
Ади  Hug милият Венци... много време стана вече с тая Т  ooooh! дано изследванията внесат някаква яснота и да започнете адекватно лечение.
Пчеличке какво му е на Бобо? Да оздравявате бързо, ей  Naughty
Хей-я а вие как сте  newsm78 и Мари да мине на отчет  Naughty
Бенджи Точето ще е ценител на красивото, май-май... ама и тя е толкова разкошна, че ще ѝ отива  Party пу-пу

какво друго исках да кажа... забравих  Rolling Eyes така е като чета на порции...
чакайте да не забравя да ви се оплача - тук пак вали сняг  #Cussing out аман от тая зима, Ви казвам ...

Ааааа да не забравя да кажа на Еспиноза, че много готина конфигурация си е взела и аз като мъжа ти подкрепям AMD-то  Peace първият ми настолен компютър, който си купих преди повече от 10 години беше именно с такъв процесор и ATI карта и до ден днешен работи  Shocked и в момента лаптопа ми е с такава конфигурация и за секунда не съм съжалила - ползвам вече близо 4 години  Peace
Всъщност по-важното, с което трябваше да започна е, че Соня е просто прекрасна и много чаровна  Party пу да не ѝ е уроки!
Теди голям ми е кеф да чета за феномена Светулко  Hug я сподели подробности около геройските му бели  Naughty
Пателина аз клеева тинктура давам само за пиене, разтворена в сока - 2-3 капчици сутрин и вечер  Peace Досега не съм капала в носа, че ми се струва варварско за раздразнена лигавица, че има спирт вътре  Rolling Eyes
Стани Лина наистина със зашеметяващи мерки и теглилки  Crazy браво на детето!

Уфффф, щях да забравя
И аз да помоля за прошка ако съм обидила някой  Hug Hug Hug

Хайде лека и мека, сладурки и сладурковци   love001

А Наденцето е писала  Crazy пиши как е нашата Маша  Flutter
Пак се олях, извинете  Embarassed

# 590
  • Русе/Germany
Хайде и аз да дойда да ви искам прошка че не съм писала от цяла вечност ooooh!
Също така и от всички които съм обидила по някакъв начин, не е било с умисъл Hug

Искам и да честитя на всички пораснали дечица рождените дни, малко късно но ....
Да бъдат много здравички и много палавички дечица. Да папкат много и да спинкат за да станат големи Hug

И така ....
За един специален човек Hug Hug Hug Heart Eyes той си знае кой е Wink

Както всички знаете имахме гости и тъкмо те си намериха квартира и си тръгнаха и Боби се разболя и си изпихме първия АБ преди годинката Sad Беше с много променен глас и едва дишаше, но вече е добре. Утре ще ходим до педи да го преслуша за последно и да каже че е здрав вече.

Мен ме е обхванала една треска покрай РД-то и кръщенето ooooh! Утре майка ми ще идва да помага да гледа Боби а аз да тичам по задачи и като си дойде ММ продължаваме с пълна пара да организираме.

Надявам се че всички са здравички, и се моля да ми остава повечко време да чета, защото сега не съм чела нищо назад Sad
За сега толкова че отивам да се тръшвам до шефа, че утре сутрин няма да ме пита спа ли, не спа ли  Tired
Започва едно мъкнене на играчки и само ми подвиква "Айдееееее, айдеееееее" Mr. Green
А ...... показва че е на годинка нооооо със средния пръст ooooh! не знам как реши че със него ще показва.
Вече е много освяткан че говорим с ТАТИ по скайп и само това се повтаря и му се обясняват някакви работи, и като затворим започва да плаче и да крещи срещу лаптопа ТАТА-ТАТИ-ТАТА- ДАЙЙЙЙЙЙЙЙ и т.н с което ми къса сърцето а и на баща си, но ... детето си иска тати.

Хайде стига съм точила локуми тука, утре пак Wink

# 591
  • област Варна
За добро утро един поздрав с любимата, от вчера, песен на Соня:

Пратихме си днес татето на работа и се захващаме със чистене, че докато беше в нас все ни се вреше из краката  Laughing

# 592
  • София
Доброоо утрооо Heart EyesКак сте в тази свежа утрин  Hug Аз съм много на кеф (дано така остана и цял ден) и набързичко от работа драскам 2 реда.
Вчера за първи път водих Крис на детски клуб  bowuu голяма игра, голяма радост падна. Не очаквах така да се радва и адаптира в тази нова среда.
В събота дядо му ни изведе на шопинг за Криско- накупи му пролетни дрешки и честно казано ми олекна  bowuu
Иначе друго интересно няма, за това и не съм се разписвала- здрав е- това ми е най-важно  Hug
От 5.03 нашата баба си отива за малко и аз ще пускам отпуска да го гледам и мисля, че повече време ще имам за фроуми и други щуротии

# 593
Да метна кафето а?!

Вчера е било много ведро настроението - с тези плажове, хамаци, мезета ..... Аз понеже си посрещнах пОредното гости - семейството, на което сме кумове, пак нямах много време да чета и пиша, но от днес - почивка. Работната седмица за мен се превърна в почивна - мъжа на работа, едното дете на детска и аз се справям само с Явор, но когато е сам ми е по-лесен..
Днес нямаме рожденици, ден за почивка и релакс. Само дето времето нещо се мръщи и не знам ще вали ли, няма ли да вали?! newsm78 При вас, Дейзи, вече е заваляло значи, лоша работа...
Снежи, понякога ти се чудя, как издържаш сама с Бобо, вярно че последните месеци имаше "компания", но ето че тя си е отишла и пак - сама... Аз няма да мога, поне така си мисля Simple Smile
Хайде, от утре повече, да презареда първо малко, че батерията ми е изтощена докрай Joy

# 594
Хелоу  Grinning За времето вече не ми се коментира  Crossing Arms Мина и замина слънцето, днеска пак студ и облаци...аз почнах като англичаните първо за времето  Rolling Eyes hahaha

После повече... Wink

# 595
  • У дома... някъде
Айде и аз да се разпиша. Hug
Вчера бяхме на детски рожден ден с приятели,а дребчо го оставихме на мама да го бави.После возих 9 човека с нашата кола,бяхме като маршрутка  Joy,ама така е като имаме голям ван. Mr. GreenДругите си фиркат,пък аз точа лиги само на една чашка винце. Grinning
Времето не ми се коментира,няма сняг пък пак не става за разходки,едно мрачно.....и студено...

# 596
Мари да вземе да се разпише как са а  newsm78 Никакво настроение нямам честно ви казвам, вече се бях насторила пролетно, даже в събота и пролетно яке бяхме облекли на младежа, а то как пак се сговняса туй време  #2gunfire

Иначе много се радвам, че на Кричко му се е отразило добре в клубчето,моя засега се задоволява с махленското кафене, или с някое друго кафе за непушачи, ама и там му е добре да обикаля и да досажда на народа... Mr. Green

# 597
Бобо днес в болницата искаше да открадне рестото на един човек от автомата за кафе!  Mr. Green Стотинките паднаха под автомата и аз трябваше да се завирам с едно календарче да ги бутам и да се му ги върна, че умрях от срам! Той човека вика "Нищо, нищо, не се притеснявайте", ама мен ми стана много неудобно. Видяхме и сладката Бени със страхотните очички!  Heart Eyes Ама нещо много срамежлива станала ...

И между другото не е толкова зле Бобъра колкото си мислех и си оставаме на лечението на кукуминдрела от Превент ...  Rolling Eyes

# 598
, дзааак;) тук смее:))  Надявам се, че всички сте добре. ЦУШ за всички. Миленка Hug Hug Hug

# 599
Писах, писах ииииииииииии сесията ми изтекла и всичко се затри, хайде сега наново, дано ми стигне времето.

Първо здравейте и честит 1-ви рожден ден на всички дечица, които не съм поздравила през последните дни! Да са здрави и щастливи, да носят радост на близките си.

Всички болнички бързо да оздравяват, Мари вас голям карък ви е налегнал, хайде дано с хубавите дни и всичко лошо да си ходи Praynig, всички дечица да оздравяват, а майките им да се заредят с много енергия от слънчевите лъчи Simple Smile

Много теми сте дискутирали, но почти нищо не запомних. Освен да се катурна и аз на хамака..........
Нооооо, запомних острав Тасос на Зелдичка, искам пък и аз, ама нямааааа, трябва да се работи Sad
От 1-ви се връщам отново на линия в офиса, да си призная хем не ми се иска да оставам малката, хем вече ми липсват нормалните разговори и теми, извън бебешкия "клуб" Laughing
Поне детегледачка съм намерила и вече посвикнаха с бебка, та този голям за мен  /а и както виждам за Теди и Светулко Hug/проблем засега отпада, дано всичко е наред.

Да се похваля, че и ние отпразнувахме рождения ден на малката принцеса. На датата само с торта в къщи, от която тя похапна подобаващо с пръстче, а в събота и с парти с близки и приятели, ето малко снимки:
http://mamafevruari2011.snimka.bg/baby/dara-na-number11.657335
Подаръкът се оказа много добро попадение, много си харесва триколката.

Сега тръгвам, че ако не стана да се изкъпя, рискувам да ходя мръсна на разходка като се събуди малката.

Общи условия

Активация на акаунт