Отговори
# 600
Здравейте дружина! Hug
Нашите два рождени дни минаха чудно а ето и резултата
това е от вечерта с роднините

а ето и от празника с бебетата

всички бебешоци се представиха чудесно , а малката принцеса издържа на вечерното тържество до 12,30. Аз бях грохнала и исках да спя, а Михаела да говори ли говори на мечока си и му разказва чак до 2,00 дано и днес след сутрешното парти с дечицата не е така , но не се оплаквам. Прекерхме си страхотно явно чакането си е заслужавало.
Целувки и бързо оздравяване на всички дечица.

# 601
уф от бързане забравих да кача снимката с тортата, а ето я и нея
Hug

# 602
  • София
Ох... пак се събра да се пише.... Rolling Eyes  Laughing
Здравейте, дружина!! Дано всички сте добре! А тези, които не са, да си кажат, за да стискаме палци или да правим магии и да се оправят бързо!! Grinning
Почвам сега по записките.... Лена и Песл, явно познавам само късметлии по западни градини, защото нито един не казва нищо подобно....! ooooh! А това, което всички разказвате за там е просто ужасно! И май каквото и да решим да правим, ще трябва да изчакаме да укрепнат и 2те ни госпожици преди да тръгнем на запад....! Sick Сега, който дойде от чужбина ще го подлагам на кръстосан разпит! Странна работа е това колко е индивидуално всичко... Но да ви кажа, и тук, ако питаш родители на неболедуващи деца от дет. градина (имаме едно отсреща), представата им за нещата е коренно различна от моята...! Peace
Лена, как може човек да има 2 свекърви...?? Мащеха ли е едната? Rolling Eyes И да - ясно коя ти е по-любимата! Wink
Мария, как върви шарката? А другата болест? Всъщност, шарката май е дълга болест, нали...? Sad
Ятце, при нас детската градина е 60 лв. на месец и плащаме допълнително по 10 лв. за родителско настоятелство (или нещо такова) за водата и плодове - неизвестно защо, като от тази година плодовете ги плаща държавата! Плюс това се плащат всички занимания по желание - английски, изкуства, танци, плуване и т.н.! Също си плащаме учебници и пособия в началото на годината (50 лв.) и санитарни материали всеки месец - салфетки, мокри кърпи, течен сапун, тоал. хартия и т.н.
Еспиноза, супер снимчици!! Много ти харесвам и аз аватара!! Hug Али също хареса песента! Незнам защо точно , но й действа...! Laughing Честит лаптоп!! Супер!
Янче, много ти стискам палци за сестричката и нейното бебенце!!  Hug Много вълнуващо!! Дръж ни в течение! Peace
Пчеличке, дано това нестандартно лечение е хубаво все пак! Grinning Мноооого интересна работа....!
Ади, какво стана с урината...? От колко време е с температура?
Снежинке, много смешно е това със средният пръст!! Joy Супер! Али с никой пръст неще! А това, че говори толкова на компютъра е много хубаво... - само да не ти ставаше толкова тъжно...! Sad Дано скоро си идва ТАТА....!! Peace
Йоана, сигурно е готино да си пишеш с мамите от работата... дали и аз ще го правя един ден... Wink Много е весело на клуб наистина! Много се радвам като им хареса на тези бебчовци! Peace
Милена, вие много си джиткате май, а...? Кафенета, туй - онуй...! Wink Супер, че им досажда на хората...! Все такива сладури да ни досаждат!!  Hug
number11, супер снимки! И тази торта.... много вкусна! Много сте хубави!! Hug
katerica9, и твоите снимки са мнооого хубави!! Как сте ги наредили тези бебета...! Laughing И тортите са ви супееер! Peace

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 15:02 от agileya

# 603
Numbe11, прекрасна ти е госпожицата! Да е жива и здрава! Heart Eyes

Katerica9, и тоята принцеса е страхотна с тези опашчици!

Ние днес излязохме по-рано да се разпишем навън, не беше студено чак толкова сякаш. Бела почти веднага заспа в количката и спа 2 часа. Сега естествено не иска да заспива.

Дейзи, благодаря ти! Аз не съм я давала през устата, нали доста я халят и като капки за нос...

# 604
Ей, на разкошни деца се нагледах!  Heart Eyes И Мишето и Дара са страхотни сладурани!

Днес къде ще ходим, че ми омръзна на тоя хамак!  Mr. Green
Ей тука мисля да си чучна малко на хлад!

Миленка, не ме бий!  Embarassed

# 605
Ех, Лили, не те свърта тебе в София, за плаж мечтаеш, за моренце .... И аз така, гледам два шезлонга има, пу единия си е за мен...
Страхотни февруарски мацки ме  посрещнаха днес във форума, да са живи и здрави! А Михаела с тези две опашлета ми припомни минали години, когато и аз връзвах моц, не че сега нямаме коса за моц, ама не е прилично  hahaha...
Аги, евала за паметта - никой не си пропуснала. Да ти кажа и в нашите детски искат пари за щяло и нещяло, не е по-различно от при вас. Само таксата ни е малкоооооо по-ниска, ама все пак живеем в най-...... край на България Joy.
Виж за яслите сте отворили тема във фейсбука, аз се сблъсках с голям проблем, след като поисках да пусна молба за Явор, да започне при навършване на две годинки. Директорката най-нагло ми каза, че не може, прием само септември, "Има наредба!" Да, ама не, Наредбата е променена само в частта за изписването на децата, никъде не пише кога става приема и за мен това означава - целегодишно.  Ще я гоня тази жена до дупка, въпреки че "шефката" и в Общината е майка на бивш мой колега и се познаваме и само заради нея не пуснах жалба.... В последствие се оказа, че ако подам молба за декември 2012 - ще ми я приеме и ще ми вземе детето, но не може да ми приеме молбата за от февруари 2013, е като ми го каза това, щях да припадна... Бюрокрация та и от горе ... Но за София сигурно е още по-трудно...

# 606
Ей прекрасни дечица Heart Eyes
Номерче, Катерица, Еспинозка- страхотни мацки си имате Hug
Що сте ги крили до сега беее Naughty
Искаме по-честичко да ги виждаме тези малки дами Heart Eyes
Пчеличке, радвам се че Бобъра е по-добре Praynig Hug
Снежинка,опасен е шефа Heart Eyes,дано вече наистина да е добре синеочко и скоро да си гушка тати,милата не искам и да си помислям какво ти е Confused
Важното е че показва на колко годинки е ,няма занчение с кой пръст Mr. Green
На ММ предстои командировка за 2 дена в София и ми еее Sad,а не искам да си представям повече,а той милия мисли как да ги съкрати на 1,че не иска да ме оставя сама с децата!

Борянка и тя от няколко дена показва че е на 1 годинка и казва на Laughing
Друго казва тидее(отиде),кака,пееееее и тъкъл, тъкъл(незнам какво е,просто бърборене) а и казва как прави пуйката и кучето, а от скоро се опитва да каже и мау Laughing
Галини ,какво стана с изгореното,как е Роската?
Чакаме Ади и Мария да минат да кажат как са сладурите Praynig
Ставам..

# 607
Привет!!! Обожавам да гледам снимки на толкова красиви деца сутрин! Благодаря за снимките на Катерица и Номерчето!

Куинчето да се спира с тези снимки, че не знае как ми бърка в душицата.... Аз не обичам да се пържа по плажове, но почивка на подобно местенце бих приела по всяко време.

Снежи, зарязвай всичко и потегляйте!  Hug
Аги, родителите на мъжа ми са разведени и си имат свой семейства, но те са ветерани в бракове и разводи и пак бракове. Като цяло тук хората си гледат щастието и самотните родители не са обречени на самота както често се случва на нашите си ширини..  Hug Едната баба на мъжа ми се омъжи на 80 + години за свой приятел, след като съпруга и почина. Сега си има компания и приятел до себе си.
Ясли и градини - не мога да разбера каква е логиката на системата за прием в ясли и градини. Някакъв абсурд е в София. Защо не се строят нови детски заведения е пълна мистерия за мен.
Преди няколко дни се позаинтересувах за ясли. Намерих един прекрасен център за 225 на седмица. Имаше и опция за почасово посещение. Като се разтърся за работа или учене (което е по-вероятно и за мое огромно съжаление на почти 27 ще трябва да се връщам в школо) ще се разровя по-обстойно.
Баба и дядо звънят по скайп, връщам се след малко!

# 608
  • област Варна
Тук днес уж беше 10 градуса, пък един вятър...не си е още за пролетно яке.
Ха Бобо от сега се е ориентирал към лесното трупане на богатство.
Соня на клуб само веднъж се пробвах да я "пробутам", ама не ми мина номера. Аз за това й едната порция РД я направих на ресторант (другата си беше вкъщи). Догодина се надявам да се получи с клубче.
Нумбърче и катерица страхотни мадамки сте отгледали. Искаме и ние толкова коса да имаме. Катеричке, снимката с бебоците е трепач.
А аз какви песни пускам сега на щерката, чак ме е срам... Черно Фередже... ама ми домачня за тях. Преди две три години се събирахме с едни двойки и единия мъж свиреше на китара...до 24:00 събирахме кураж (разбирайте алкохол), а след това до към 4:00 сутринта пеехме песни.
Маша и мечока и на нас ни хареса (особено на мен, че мога на спокойствие да си свърша някоя работа).
Защо ли ми трябваше днес да я карам да спи два пъти... сега няма приспиване... пада, става, пада, става, обаче не се дава.

# 609
Борянка и тя от няколко дена показва че е на 1 годинка и казва на Laughing
Друго казва тидее(отиде),кака,пееееее и тъкъл, тъкъл(незнам какво е,просто бърборене) а и казва как прави пуйката и кучето, а от скоро се опитва да каже и мау Laughing

ако пускаш на маша бейбитв-то сто процента от там го знае това тикъл, аз там го чувам на ден по 10 пъти най-млако  ooooh! , ма то в нас даже и в мометна върви бейбитв, а пък Ради спи от 1 час Wink
май се оказва че майка и е по пристрастена към канала  Embarassed

# 610
Тони, какво стана при ортопеда Praynig
Дано всичко да е наред със сладура Крис Heart Eyes Praynig Hug
Еспинозка, на нас още многоооо дълго няма да ни мине номера с "пробутването", даже не повдигам въпроса... че ми следят писанията в нета,та и немога да пиша Twisted Evil
Кви са тез песни дето пускаш на Соня Laughing
АА много се радвам за всички на които им е харесало "нашето" филмче с Маша Laughing, Борянка й казва Ма и е голям кеф да се намърда във скута на баща си и да гледа в захлас Laughing
Последната една седмица се храним на него,че нещо от както изби този трети зъб, намали яденето(ама то нормално за нас ooooh!)
Ей незнам кога ще прояде нормално това дете Crossing Arms, искам поне веднъж да е гладна и да си изяде попарата от поне 3 сухара,а не от 1 и половина и да се чудя какво друго аджеба да й предложа за да стане едно приемливо количество, искам да яде с апетит, и най-вече да има желание за ядене!
До сега не съм я насилвала,но в 80 % от случаите е било мъка и зор!
Ох изивнете ме пак за отклонението Praynig
Не искам сега всички да се притесните,че не яде, яде но не както искам  Crossing Arms с кеф!
Та така..., зор ама ще мине все някога,може пък и тя да е финна като батко си Flutter,а ако за него зазпочна да раказвам свят ще ви се завие.
Айде до скоро Hug

# 611
Ох, Наде, едва ли ще ми завие на мен свят, защото си го имам такъв вкъщи. Между другото Пепи не яде кой знае какво количество, но пък яде повече неща от брат си. Дано така да продължи, че не ми се мисли с двама злояди  ooooh!
Днсе мъжа ми имаше рожден ден и голямо духане падна на свещите. Тримата се редуваха, а Пепи през цялото време подухва и колко лиги му окапаха  Laughing
Какви сладурчета видях.... Flutter  Heart Eyes
Ех, Пчеличке, размечтах се.....дано ме огрее тази година на море.... Rolling Eyes

# 612
Момичета,благодаря ви! Hug
Вашата положителна енергия винаги е помагала,помага и ще продължава да помага,сигурна съм! Hug
Крис продължава да си стъпва накриво,дори с обувките, НО... показваме на лекарката как ходи ( с наша помощ),а тя ни заявява "С тия хубави очи,кой ти гледа крачетата?" Laughing Е,погледна ги накрая и извика и доктора,той го кълчи във всевъзможни пози и извода му беше,че има напълно пропорционални 2 крачета, Прави и съвсем нормални!Според него кривенето идвало от там,че още не е проходил сам,стабилно и съответно като проходи би трябвало да му се оправи само крачето (и все пак,след 3 месеца,ако все още е така да отидем пак на преглед  Rolling Eyes).
Наде Hug  bouquet Тази Маша да започва да папка,че да не я изпращаш на обучение при Крис! Laughing Мина му краткото неядене на обад и сега пак яко маа, че и хляб яде задължително с манджата и десерт си търси,а след него и ц...те на мама hahaha Mr. Green
Снежи Hug Много се надявам скоро да сте си тримцата! Сигурна съм,че ти е много тежко,а и на ТМ и на Боби също. ти си мама-герой!  bouquet
Такааа... стига за моето гардже, да отбележа,че видях страхотни малки дами!Соня, Мишето, Дара- прекрасни! Heart Eyes И ниатина - защо ги криете толкова тия красиви дами,бе мами?!
А Бобо,голям спестовник! Hug Събира детето,да има за черни дни,бели пари Laughing Представих си го и много се смях, сладур, да му изям бузките аз на него!
Това от мен засега посред нощите,бързам да спя, че Шефа няма да ме пита кога съм си легнала! Hug
Лека и спокойна нощ на всички! Hug  bouquet

# 613
Аз се завърнах от много приятна и зареждаща разходка в Родопите. Много се радвам, че се запознах с Дейзи и с Йоанчо, който е един много сладък сериозен млад господин  Heart Eyes от малък подозрителен към прекалено напористите госпожици  Laughing Ще кача снимка във Фейсбук. Обезателно ще повторим, като ходим пак в района, а това сигурно ще става все по-често с идването на пролетта и лятото. Все пак на Александра пъпа е хвърлен там в гората Grinning
Дейзи, много смешно ми стана как е пропълзял Йоан. А сега иска ли да ходи, или се наслаждава на новия начин на придвижване? Май скоро няма да успееш да пенсионираш кенгуруто Simple Smile

По темите не мога да се включа. И моето диване не яде много твърда храна, но за сметка на това още си суче добре и затова аз си свиркам  Whistling Ако не и дам твърда храна през деня, даже и не забелязва, но като види някой да яде и му бърка в устата да пробва и тя. Иначе се храни сама, мазало голямо, но и страшно забавление. Задобрява с лъжицата и вече все по-малко пада на лигавника.

Сега и аз да питам - в кои магазини могат да ми смелят месо? В квартала не мога да намеря такъв магазин, а нещо май не ми се купува месомелачка. 

# 614
Добро утро! На кафенцето
Аз отивам да водя баткото на градина след месец престой у дома... Mr. Green Ми ефект няма от седенето вкъщи поне той да се разнообразява малко...
Нашата темп....вчера пак имахме...37,5...След 2 часа опити най-накрая успях да взема урина...доколко е стерилна,обаче имам леки съмнения... Laughing Резултатите евентуално  четвъртък... Crazy...
Страхотни снимчици,на страхотни госпожици... Heart Eyes
Кама, добре завърнали се...радвам се че сте си изкарали добре
ТониHug много се радвам за прегледа....то си беше ясно де... Wink
Наде... Hug айде да почва да яде така както ти се иска на детето....

Толкова,че времето ми свърши...ако се забавя още малко,ще почне следващото детско и ще настане война,за да излезем.... Mr. Green Дано не съм пропуснала някой,ама попрехвърлих отгоре,отгоре... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт