Отсреща през прозореца напича едно слънцееее, а около него облациииии.... дано и днес става за излизане макар и само за час.
А сега - Честит Рожден Ден на Атанас! Да е жив и здрав, весел и щастлив! Да мечтае много и да преследва мечтите си, да обича и да е обичан от всички!
Хубав празни днес!

Тони, видя ли, че няма за какво да се притесняваш. Аз навремето с каката също се бях уплашила, тъй като краката и бяха криви, стояха като буквата О, ако ме разбирате какво искам да кажа. Гледай я сега - има крака като на манекен. При Явор също има кривене, но сега не се притеснявам толкова.
Кама, благородно ти завиждам за екскурзийката - не само защото си се запознала с Дейзи, а и заради самото място - обожавам Родопите, там има такива приказни местенца. За сега съм разглеждала източните, но тази година смятаме с милото да навестим централни и западни Родопи.
Наде, Маша може да не яде, но пък си ни е умница. Явор само яденето уважава - това да води някакъв разговор хич не го влече. Не мога въобще да му привлека вниманието с някакви "уроци". Иначе говори - "Та-да, та-те, та-та, ди-ди, да-ди, ди-да, ди-де, ти-де...." и т.н. Иди го разбери. Ма-ма вече изчезна от речника...
Бобчо и ние сме фенове на бейби-тв. Преди гледахме duck.tv, но ни го спряха и се зарибихме по бейби-то, такъв смях настава на някои филмчета, но аз му го ограничавам. Сутрин, когато е весел, бодър и се заиграва не му го пускам. Пускаме го привечер, когато вече е кисел.
Ох, докато пиша, Явор сътвори куп пакости - разнесе ботушите на кака си, открадна и гипсовите отливки, които е оставила да се сушат, абе ......
Еспиноза, аз също умирам за такива вечеринки. Преди време и ние си ги правехме - един познат на китарата, аз свиря на флейта и пеем .... Последната такава вечер беше на Трифон зарезан - 01,02,2011г. Нощта, преди да се роди Явор се бяхме събрали да почетем празника. Тогава домакина каза едни думи, които ще помня цял живот - "Ще пием, докато Яна роди!" Е, точно така и стана....