Отговори
# 615
Добро утроооооо.....
Отсреща през прозореца  напича едно слънцееее, а около него облациииии.... дано и днес става за излизане макар и само за час.
А сега - Честит Рожден Ден на Атанас! Да е жив и здрав, весел и щастлив! Да мечтае много и да преследва мечтите си, да обича и да е обичан от всички!
Хубав празни днес!

Тони, видя ли, че няма за какво да се притесняваш. Аз навремето с каката също се бях уплашила, тъй като краката и бяха криви, стояха като буквата О, ако ме разбирате какво искам да кажа. Гледай я сега - има крака като на манекен. При Явор също има кривене, но сега не се притеснявам толкова.
Кама, благородно ти завиждам за екскурзийката - не само защото си се запознала с Дейзи, а и заради самото място - обожавам Родопите, там има такива приказни местенца. За сега съм разглеждала източните, но тази година смятаме с милото да навестим централни и западни Родопи.
Наде, Маша може да не яде, но пък си ни е умница. Явор само яденето уважава - това да води някакъв разговор хич не го влече. Не мога въобще да му привлека вниманието с някакви "уроци". Иначе говори - "Та-да, та-те, та-та, ди-ди, да-ди, ди-да, ди-де, ти-де...." и т.н. Иди го разбери. Ма-ма вече изчезна от речника...
Бобчо и ние сме фенове на бейби-тв. Преди гледахме duck.tv, но ни го спряха и се зарибихме по бейби-то, такъв смях настава на някои филмчета, но аз му го ограничавам. Сутрин, когато е весел, бодър и се заиграва не му го пускам. Пускаме го привечер, когато вече е кисел.
Ох, докато пиша, Явор сътвори куп пакости - разнесе ботушите на кака си, открадна и гипсовите отливки, които е оставила да се сушат, абе ......
Еспиноза, аз също умирам за такива вечеринки. Преди време и ние си ги правехме - един познат на китарата, аз свиря на флейта и пеем .... Последната такава вечер беше на Трифон зарезан - 01,02,2011г. Нощта, преди да се роди Явор се бяхме събрали да почетем празника. Тогава домакина каза едни думи, които ще помня цял живот - "Ще пием, докато Яна роди!" Е, точно така и стана....

# 616
Добрутру! Ние сме на крак от 6.30  Shocked и хич не изглежда да й се спи. Отделно през нощта се буди 1000 пъти и сега съм  Tired Така че, Ади, взимам си конска доза от кафенцето  Simple Smile

Дано няма гадини в урината и айде, преборвайте я тая Т!

Тотони, не се притеснявай, походката се оформя докъм 3г. , затова чак тогава е препоръчителен преглед при ортопед, и ако има нужда се взимат съответните мерки.

Наде, аз правя попарата с 2 сухара, но Бела не винаги я изяжда. Яде много обикновени бисквити обаче - давам й и си ги гризка. Парченца ябълка, банан и киви. С последните обаче много рисува по пода и  ги спрях - давам само намачкани.
Филмчето с Маша е страхотно, но го имам на лаптопа и засега не съм й го показвала. Аз обаче го гледах с удоволствие Simple Smile
Хайде, хубав ден от нас и дано става за разходки!

# 617
Добро утро, милички Simple Smile
Да ви метна една почерпка тук,за здравето на нашето момченце Наско

и торта засега от тази,че моята дето я бях намислила не стана и сега в последния момент трябва да импровизирам

# 618
Честит Рожден Ден на Наско!!! Да е здравичък, весел, усмихнат, за радва мама и да слушка тати  Hug

А за гордата мама

вземам си от почерпката и бягам , че мойта мадама какви ги сътвори от сутринта....не е за разправяне...Явката поне обувки разнесъл, пък аз докато блея тука, шефката ака на гърнето, полсе и бърка   и си вади и си маже  smile3511 smile3514 , цялата и пижама, боди, крака и една ръка бяха в л...на  ooooh! , добре че не си е хапнала  Joy , та вече няма да блея тука, ама ще гледам повече в нея да се вглеждам че току виж другия път ми изцапала и белите пътеки

# 619
Айде сега в друг пост  Tired

За приятелката ми, която имаше проблеми с бебчето... днес ще се събира комисия да разрешат преждевременно израждане, не може да се спаси миличкото, много нередности имало, не били виждали в майчин дом досега такъв случай, затова и я накарали да изчака 2 седмици още, но сега положението било още по зле  Tired . Дано всичко мине нормално и скоро пак да се похвалят че е бременна и всичко е наред.
А и други две мои приятелки, които бяха бременни и двете пометнаха в 8-ма г.с. , много ми е кофти като разбера такова нещо, незнам как да ги успокоявам. А пък сестра ми, която вече е на 30 години, само като чуе вече за бременност и настръхва, понеже все на наши близки се случват такива неща и тя горката е толкова уплашена, че имам чувството че по ще е навита да си осинови дете, отколкото да забременее и роди нормално  ooooh!

# 620
Здрасти здрасти  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСКО  newsm59
Много хубави снимкиии Heart Eyes Намбърчето, Катеричка, Еспиноза  Heart Eyes
Да седна и аз малко да попиша, че имам 22 минути, докато дойде време за приспиване Crazy
Какви са новините от болничките?  Confused  Мари?[/b] Ади успех с изследванията!
И от мен честито на сестрата на Янчето  Party Леко изкарване и раждане!
Да честитя и тук ходещите крачета на Точето и да я похваля за избора  Heart Eyes Скоро всички ще ходим на фризура при нея  Party
Много се смях за средния пръст на Снежинкин Бобо  Heart Eyes Както си иска така да си показва детето, ми кво Grinning А Явката дето разнасял ботушите  hahaha И Ради “порисувала“  Joy
Мой Симо не показва, а казва "ееенА" с ударението на А Wink Снимах на клипче с целия му репертоар как казва патето, кончето и пингвина плюс на колко години е  Heart Eyes От три дни повтаря кхньие с един такъв арабски акцент (нали арабите имат 7-8 звука за х) и ние се чудим какво е и днес се оказа, че е “конче“  hahaha Казва го и после цъка с език  Joy
Янче детските клубове се оказаха много добра идея. Колкото повече расте, толкова повече се кефи там и си играе. Което ми напомня да ви „шибна“ един въпрос: какво мислите за социалното поведение на малчовците ви? Симчо до съвсем скоро беше срамежлив и непознати ги гледаше като пън и никога не искаше да си показва номерата и знанията пред тях Simple Smile Сега от 2 седмици някъде е пълна панта-смее се, закача се, ходи при хората  Shocked Не знам дали е фаза  newsm78 Сега се сещам за Ванката как обикаля масите  и Бобъра как краде на хората парите  Joy Heart Eyes
Намбърче успешно ти работене и браво ви за бавачката  Hug А на Надето да кажа браво за Борянка за говоренето (и да я тупна по дупето за капризкането!) и да споделя, че ако не на Симо, то поне на мама Маша много и хареса  Mr. Green Страшна анимация и отделно много умно и забавно съдържание  Heart Eyes
Тони не мисля, че има проблем! Симо криви краката навън на дъга като футболист. Нашият ортопед каза, че първо така се кривели, после към 2 годинки навътре дъга правели и чак към 3 години да сме чакали нормално ходене  Rolling Eyes Тя и Пателина го е казала  Hug
Кама видях ви родопската снимка  Heart Eyes За мелене на месо си мисля в специализирани магазини за месо. Тук има много такива малки, обикновено с цветовете на българското знаме  hahaha
За яслите и аз да кажа, че симо е записан от Окт.-Ноември  newsm78 За първи път чувам, че за ясли има само септемврийски прием..за градините знам, че имаше, но нали и това махнаха?   newsm78
Оф точно публикувам и видях последния пост на Бобчо  Cry Дано намери сили да продължи твоята приятелка, Praynig Както и сестра ти и другите ти приятелки!

# 621
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСКО! ДА РАСТЕ ЗДРАВО, УМНО И ВСЕ ТАКА ЧАРОВНО ДЕТЕ!  bdbaloni hbday bdbaloni

Бобчо  Hug, много съжалявам за приятелката ти.... Cry Дано скоро пак ти се похвали и си имат здраво бебенце Hug
Колкото до сестричката...разкажи й за нас  Wink

Болничките да оздравяват!
Снеж и вие!

забравих, та дописвам-Бобо се научи да си бърка в носа  Sick Е те това няма да мога да го отуча-цял ден пръста му е в ноздрата  #Crazy

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 11:59 от Мама на Боян

# 622
Честит рожден ден на НАско и от нас ! Да расте здрав, весел и игрив!  newsm59 newsm38
Какви хубави момиченца видях, не мога да спра да им се любувам!
Снежи, няма значение с кой пръст показва, важното е, че го прави. Стискам палци скоро най-сетне да се съберете с тати, че да не му е мъчно на Боби за тати. Миличкия той.

Хихихи опасни бандити ще дойдат Явката, Ванката и Ради с тези белички. Бобчо, после ще има да се смееш. А племенницата ми го е правила този номер като малка, само че тя е бъркала в памперса и е мазала по прясно боядисани на 1 седмица бели стени. Сестра ми както е със супер къдрава коса, така се е изправила за стотна от секундата щом е зърнала творението  Joy hahaha

Тони, и аз не мисля, че има проблем. А Краси не си ги гъне, но пък онази дълбоката гънка на едното краче седи, а на другото вече я няма никаква.

Кама, много хубава разходка сте си спретнали, още много такива да направите.
Бобчо, много съжалявам за бебецето на приятелката ти, дано скоро се похвали пак с бременност и да успее да износи едно прекрасно здраво бебе.
Наде, пожелават ти Борянка в най-скоро време да открие удоволствието от хапването и да го прави с кеф. Въпреки, че може да иска да е фина френска мадама като порасне  Thinking

Агилея
, имам въпросче към теб. Кога почна да виждаш ефект от кехлибареното герданче, защото 3 дена преди да взема имахме 2 вечери в които спа 4-4.30 часа без да се пробуди. От 12 до към 4-4.30 и тъкмо се зарадвах, купих герданчето и пак минахме на стария режим. Заспиване към 22.00(а снощи даже в 1  Shocked) после будене 2 пъти до 12 за млякото и пак 2,3,5,6 ooooh!

А да ви кажа Краси какви ги върши като бяхме в един мол. Държа я аз за ръчичка и си говоря с баща и, обаче съседната маса на кафето беше много близо и детето взело, че прерови чантата на една жена, която е имала неблагоразумието да я остави на стола. Изровила си един плюшен ключодържател на куче и вика бау-бау. Аз умрях от срам, а жената взе, че го откачи и и го подари Embarassed

# 623
честит първи рожден ден !!!!!!на всички пропуснати дечковци
Сега се връщам от яслата. Всички документи ни са наред и от 1,03 сме на линия за първите 2 часа.
Честно казано за първата една седмица не се притеснявам но за после ще бъде ужас. ooooh!
Ще се порадвам на последния си месец отпуска, че от 01,04 съм на работа. Аз ли ще съм първата дала бебешока си на ясли??? newsm78
И да споделя от както пием сироп " Osteocare" за зъбите съм много доволна нито мрънка нито вдига температура направо не разбрах как излязоха поредните 2 зъбчета. Други мами ползвали ли са го???
Хайде до после ,че ние се наспахме. Joy

# 624
  • София
И да споделя от както пием сироп " Osteocare" за зъбите съм много доволна нито мрънка нито вдига температура направо не разбрах как излязоха поредните 2 зъбчета. Други мами ползвали ли са го???
Хайде до после ,че ние се наспахме. Joy
Това ли е? Че не откривам друго... А на това дават, че е за кости... Rolling Eyes
http://apteka.framar.bg/30016923/%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BE% … %BA#axzz1nfexWehN

# 625
не ето това е http://www.vitabiotics.com/addtocart.aspx?ID=15
давам го по 2,5 мл на ден
Да освен за костите, защото има калции и витамин Д е и за зъби и съединителните тъкани на организма
Понеже ходим от рано за по добро развити и е на костите и бързо безболезнено никнене на зъбите понеже не пием АМ от 8 месечни. Да не предизвикаме недостик на желязо и витамин Д
 Общо взето доки си знае доволна съм препоръчвам го с двете ръце, но след консулт с лекар все пак Naughty

# 626
Да се разпиша докато си допивам сутрешния чай с малко бисквитки.

Благодаря ви на всички за милите думи за моята принцеса.
Зелдичка  Hug

Янчеъо, о аз да те поздравя за бремеността на сестра ти. Да има лека бременост и още по-леко раждане.
Бенджи, сигурно вече всичко си пробвала за съня на Краси, но да споделя малко инфо от сайта http://www.babysleepsite.com/, който някоя от мамите беше публикувала тук. Препоръчва се децата да се слагат да спят най-късно до 8ч вечерта, тъй като активността в по-късните часове ги превъзбужда и така сънят им е неспокоен и накъсан. Пробвала ли си я Краси да си ляга по-рано? Поздравления за прохождането и избора на професия.

Наде, то моето дете минава за ящно, но храненето и при нас е ''ужасно''. Хапва 5-6 лъжички и после се започва вода, чай , играчки, занимавки и т.н.докато си изяде яденето. Преди си хапваше пюрето за 5 минути, а сега явно вече не й интересно и търси с нещо да се занимава докато яде.

Изчезвам, че телефона нещо ми де е бъгнал и писането е ад.

# 627
бобчо,много неприятно.... дано по-бързо да превъзмогне загубата приятелката ти и в най-скоро време Господ да ги дари с едно здраво и пухкаво бебешоче! Praynig
Сестра ти да се стяга!И точно така,разкажи й за всички нас,за бременостите ни,за стиснатите палчета и за добрия изход от всяка една лоша ситуация! Party
Ради, Точето  Joy hahaha Ох,тия дни като им чета щуротиите и разказвам на ММ и заедно се смееш,големи бандити станаха всички! Mr. Green
Янче, честита бременност на сестра ти и от мен! Прекрасна новина! Желая й леко бременеене и едно прекрасно,здраво бебенце, хубаво като февруарчетата! Heart Eyes
Лори,тоя "хубавия" номер с показалеца в носа, Крисунчо отдавна го владее и наистина няма оттучване! ooooh! Като за капак сега се е научил и да се удря по главата с едната ръчичка,точно като маймуна Embarassed Ама и това много деца го правили,та се надявам и аз, че скоро ще мине...
За крачетата и аз знам,че до 4 годишна възраст дори могат сами да се оправят,но и знам за случай, в които на едногодишни деца им препоръчват ортопедични обувчици, зависи какво е изкривяването, ако има разлика в костите на крачетата, в стойката им и т.н. (докторите си я разбират), тогава е хубаво да се раегира възможно най- отрано за да се поправи бързо проблема,за съжаление има и деца,които носят шини на цялото краче, недай си Боже! Stop Затова аз предпочитам един излишен и успокоителен преглед,пред това да ме гризе съвеста дали пък няма проблем и аз не съм му обърнала внимани... И пак- благодаря ви! Hug Знаем си, че нашите деца са перфектни,така че няма място за притеснения! Wink Hug

# 628
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСКО!!!
Да е жив, здрав, красив и късметлив и да расте безгрижно, заобграден с любов, светлина и топлина!!! Весело прекарване и мнооого подаръци, смях и глъчка!! Hug

ЧЕСТИТО И НА ЩАСТЛИВАТА МАМА, The_Driver!! Hug Желая ти прекрасен ден и само хубави преживявания!!

# 629
Благодаря ви момичета за милите думи и пожелания Hug,ние и особено родителските тела наистина сме много щастливи,засега всичко върви добре,дано и така да си остане Praynig
Първо да честитя рожденния ден на Наско-бъди здрав и много щастлив  Hug и на мама-  bouquetчестито Hug
Бобчо-мн съжалявам за приятелките ти Cry
Totoni-браво ,че са те успокоили Peace
Много хубави снимки сте сложили със страхотни дечица Hug
ех,отивам,много мрънка ужас

Общи условия

Активация на акаунт