Отговори
# 630
Честит рожден ден на сладура Наско!
Много здраве и късмет в живота му желаем!

Бобчо, и аз съжалявам много за приятелките ти! Не знам какво друго да кажа!  Cry

Тони, не се притеснявай за крачето, нали и Бобо беше така! Още си го криви едното лекичко навътре, но е доста по - добре от преди!  Peace

Катеричке, успех ви в яслата!  Peace

За бъркането в носа и на Бобо му беше хрумнало по едно време, но аз не му обърнах внимание и той спря. Но като му дръпнах един - два пъти ръката и веднага се получаваше обратен ефект.

Бенджи, не се притеснявай, аз познавам едно дете, тогава беше на две години, и с майка ѝ срещнали непознато момиче на улицата и тя ѝ поискала кроасана и момичето го дало, кво да прави! Тъй има накъде да се излагате, което не ти го пожелавам де ...  Rolling Eyes

Наде, остави детето да си пази линия, виж я каква е манекенка!  Laughing

А относно социалното поведение не мога да кажа все още. Не плаче от непознати, не е кой знае колко общителен, но няма проблем да излезе с някоя баба, въпреки че сме си постоянно заедно и само два пъти съм го оставяла за тази една година. Дразни ме ужасно, че си прави нещо, аз го викам, а той все едно не чува, което може да се повтаря до безкрай ...  Rolling Eyes Запасът от думи се ограничава до "мама" и "тата" чат - пат, а супер модерно е да се повтаря "дъгъ - дъгъ" или "тъкъ - тъкъ".

Днес мисля ей тука да ви водя:

# 631
И сега да продължа,след като хапна доволно и веднага заспа Peace
Наде,моля се и ти един ден да напишеш това Praynig
Пчеличке,кога да тръгваме Rolling Eyesаз съм готова Crossing Arms
katerica9-това е много вълнуващ момент,ще те следя с интерест когато разказваш-успех Peace
Бенджи и аз щях да умра от страх,но виж детето е намазало играчка Peace
Лори-и този навик ще отмине,а колко ли още такива ще имат? newsm78
Зелда-ние сме много дружелюбни,общителни и колкото и пъти да я оставя сама,нокога не са имали проблем,затова съм мн щастлива,че бързо ще свикне в яслите.Ние сме се записали за септември,защото така ни казаха и на нас Naughty
Дейзи и Кама-много хубаво сте направили за срещата,и Пловдичанки чакаме времето да се оправи  и да се видим Peace
Успех с бавачките на Намбърчето и Тодорина Hug
Patelina и на другите мами,които немогат да спят,не ви завиждам,кураж Hug
винаги пропускам някой,извинете ме Rolling Eyes

# 632
Ха добър ви ден и от мен  Hug

Дренбия днеска стана по-късно от обичайното - в 9, та реших да го мъча да спи само на обед - е трупяса се за 5 минути в 13 часа, ще видим колко ще спи...иначекат отидохме за кухнята се пльосна на плочките очешката  Rolling Eyes  Орева все живо, ама после го замотах, сега има червеничко на челото,ама така се расте...добре, че беше с дебела шапка,та омекоти...

Тони - радвам се,ч е педи ви е успокоил за крачето, ама виж как хубаво го е казал за очичките, евала на човека  Flutter

Бенджи - оправно си е Точето, ми жените да не си оставят на столовете чантите пък, да си ги слагат на закачалки, кво е виновно детето, че са му пред погледа  Wink

Радвам се, че Бобъра е добре, сега да се оправят Росенчо, Венци, Мъро и останалите болнички, че да посрещаме заедно пролетта  Peace

Радвам се, че е имало Смолянска срещичка  Crazy

Бобче - съжалявам за приятелката ти, дано скоро успее да си има детенце  Praynig

Наде, дано лесно избиват зъбчетата и Борянчето започне да си хапва вече  Peace

И не на последно място-честит рожден ден на Насето/и честито му кръщене преди няколко дни  Wink/ Hug

# 633
Пчеличке, аз викам е този да го вземемда носи ранциите а  Thinking

# 634
Пчеличката продължава да ни дразни  bowuu
 аз както имах планове за 8 март, а пък и кроях за годишнината ни на 1 май, всичко отиде по дяволите. С ММ се скарахме миналия ден по-сериозно от обичайното  сега си кроя планове как някой ден ще си събера багажчето заедно с багажчето на Ради и ще офейкам някъде с колата, за да види той какво ще му е без нас и дали ще успее да ни намери... Crazy така поне можем да си организираме почивка някъде двечките на някое уютно местенце без никой да зне къде сме  bowuu

ААА, Миленка, и ти подклаждаш огъня май май, тоя освен да го вземас мен за бавачка на детето , а ?  Wink

# 635
  • София
Хайде пак да пиша,че се насъбраха бележки... - както вече казах - ПИША, иначе няма помнене (аз поне не помня толкова много)...! Wink
Бенджолина, при нас веднага почна ефектът, но вероятно е различно при други... Ето това е тема за тези герданчета:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=616393.msg21265871#msg21265871
Ще задам въпроса там - да видим какво ще кажат другите мами.... Peace
А да те питам - дали герданчето е допряно до кожата изцяло? Защото иначе не действа...
Това за ровенето в чантата на дамата е много мило...! Laughing И аз не бих се ядосала на такова детенце! Wink
А аз също ти препоръчвам като number11, ако не си пробвала, да опиташ с по-ранно лягане. И ние си лягаме в 8 вечер - именно заради това превъзбуждане.

Ятце, въобще не се бях замислила, че може да ги записваме и по друго време..., но е логично! И аз ще се опитам да я пусна по-късно (ако ни приемат изобщо)! Peace
Лена, строят и разширяват ДГ и ясли и Фъндъкова доста е направила последната година, но пак си е проблем, макар и не чак като преди... Peace Явно не може да стане толкова бързо, а и пари няма общината за всичко належащ ... Чак сега разбирам обаче как е в щатите и съм потресена! Нали споменах тук за мой близък приятел от преди 22 години в САЩ, че си дойде - та той ми разказа как плащал символична сума за супер скъпа ясла в квартала, а остатъка от таксата поемала държавата!! Shocked А аз ги мислех за най-несоциалната държава...! (Докато живеех в Калифорния се отвратих и не съм се интересувала за деца как са нещата всъщност...) Но наистина, и аз шапка им свалям за начина, по който си гледат себе си възрастните хора и се пудрят и си пътуват и се свалят и женят и въобще... лайф! Sunglasses Пенсионер да си там!! Wink
Пчеличке, пак изкушения....! Аз също си мечтая за море вече всеки ден.... но по-скромно... за Созопол! Grinning Абсолютно съм пристрастена и заради море там съм си идвала от чужбина даже!!
Наде, за яденето разбирам, че е мъка така, но пък и да се тъпче детето не е гот... Дария само ме преследва и през час вика :Ядеееее ми сеееее! (жално така го точи, защото аз се дразня)! Незнам дали като спазвам режим и не давам помежду хранения да се яде ги карам да огладняват, но и 2те ядат добре и знаят, че се яде само на маса - не ей така между другото или по градинки на крак (освен, ако и това ни е табиет - сладолед лятото например....). А фини деца мноооого обичам! Жилави и подвижни като маймунки! Моите никога няма да са от тях... Но и аз не съм, така че е нормално да са тежки като мен... Confused Много тъжно за ММ и пътуванията...тежко е сама... Милата ти! Дано не му се налага често! Peace
Бобчо, това с акито е ужас....! Laughing Но има и по-ужасни случки с акита! ooooh!
Дано твоята приятелка бързо се възстанови и забременее пак и този път всичко да е наред! Hug А сестра ти не бива да се впечатлява така! Все пак всеки от нас си има своя собствена съдба! Като си помисля колко жени познавах, които не могат да забременеят или имат проблеми после, а и една братовчедка, която изпадна в будна кома по време на раждане...  ooooh! - майка ми изпадна в ужас като разбра за бременността ми, вместо да се зарадва (както ми говореше преди това!)... А все пак бях на 39 г. Та всичко е много индивидуално... Аз забременях 1 месец след като решихме да имаме бебе и имах супер бременност с Дария! Не е и до възраст значи. Хора и съдби всякакви! Wink

Тони, и аз за краката знам, че е нормално да се кривят докато не проходят стабилно! Peace
Лелеееее, колко много говорят вашите бебета.....!! Laughing Страхотни са! И вие, че ги учите! Явно аз не се занимавам достатъчно.... Sad Има ли и други като нас, които и дума не казват...?? Rolling Eyes
Кама, къде си качила снимки? Аз като незнам на всички имената и незнам във ФБ кого да търся... Laughing
Лори, това за носа е забавно! Дано му писне като не му се обръща внимание, че има нещо по-особено в това... Peace
Социално поведение.... - що е то и има ли почва и у нас... ?!:lol: Моята Али е стоунфейс и само гледа, мълчи и изучава субекта! Wink На някои възрастни се радва, предимно млади мъже, но децата определено я стъписват... ooooh! Иначе е мила и добродушна и всеки може да я гушка, но не се усмихва лесно...
Ооооо..., Милена, имаш вкус...!! Wink
И да, Бобчо - това звучи супеееер....!! Хем почивка, хем да му натриеш носа! Sunglasses
Ох... простете моля безкрайния пост.... Мара подробната...! ooooh!

# 636
Агилея - признала съм те вече тотално, и за теб трябва приз , каквоще кажете? Много се радвам, как се появи макар и късничко в нашите редици а за нула време стана една от нас, винаги отразяваща всеки и винаги с много ценна и полезна информация  Peace  bouquet

# 637
  • област Варна
Първо да му е честита годинката на Наско! Да расте здраво и усмихнато дете!

Ох, Наде, ти се молиш Борянка да яде...а аз - Соня да намали малко с храната, че няма изхранване това детенце... уж мадама ще става, а яде като прасенце. Сутринта изяде попара с 4 сухара и мрънкаше за още. Да те успокоя, че аз навремето ядях много малко и то само няколко манджи... главно хляб с лютеница... ама ей ме на вече чукнах 30-те. Баща ми все ме базикаше, че котката яде повече от мен.
Мимозка, честито ти пораснал мъж! Да ти е жив и здрав и много да глези цялото семейство!
Тотони, дано на Криско да не му се налага след три месеца пак да ходи да му гледат красивите очи.
Що я крием Соня ли? Ами майка й не е свикнала да ходи с фотото, а и сега зимата главно си стоим вкъщи.
Зелда, Соня е много социална... но ако мама е до нея. Изгуби ли ме от поглед и надава такъв рев, че в съседния град я чуват. А скоро уж ще я пускам на ясли.
Бенджи, твоята племенница мазала по стените, а Соня направо изгриза мазилката по ъглите под прозорците. А за "подаръците" и Соня си има една плюшена торбичка за щипки, само че я "открадна" от една позната. За спането на Красунка - тя в кошарата ли си спи или при теб? Извини ме, но не помня. Ако спи в кошарата, не си ли пробвала да я взимаш при теб на спалнята и да се гушкате. Соня така се буди през нощта и като я взема при мен откъртва веднага, че чак и похърква Simple Smile Е верно че от 1, 2 посреднощ откарва при нас до сутринта, ама поне спи и ми е мирна главата.
Бобчо, надявам се приятелките ти да могат да продължат напред и следващия път да си имат по едно, две хубави бебчета.
Катерица, аз мисля да я давам от 1 май, но трябва да ида до яслата да уточня пак процедурата. Ще изкарам един месец на 240 лв. и после си пускам 2 месеца отпуска (април и май). Единия месец ще си я гледам и втория го оставям за адаптивния период в яслата. Надявам се всичко да се получи добре.
agileya, аз като реша да съм редовна отварям един нотпад (както правя и в момента) и чета един пост...пиша едно изречение във файла... и така докато ми свършат новите постове. То сигурно после нищо не ми се разбира. За говоренето - Соня съм казвала, че е на моменти... преди половин година почна с мама, после мина на тати, туте (куче) и тоте(копче), сега е на ади(хайде) и коке(копче). Другото са само срички - кай, лиу-лиу, придружено с плезене на езика, ба, ко-ко и такива работа. Също така казва и р-р-р-р, като хвърчат плюнки във всички посоки.
Пчеличке, тоя път и мен ме улучи. Не че коктейл на брега на океана не ме блазни, ама по- си падам по зеленината. Ама не ми трябват мъже... да дойде моя, че хем го знам, че готви добре, хем го знам, че после ще се отъркаляме в тревата както трябва.

# 638
Ooo,Agileya, говори ми, говори ми за Созопол... Обожавам го това местенце въпреки голямото застрояване. Ходим там вече няколко години подред, дано и тая да можем..Дано има финанси Praynig

Бобчо, съжалявам за приятелката ти! Дано скоро преодолее мъката и скоро да имат пак бебенце!

# 639
  • София
Агилея - признала съм те вече тотално, и за теб трябва приз , каквоще кажете? Много се радвам, как се появи макар и късничко в нашите редици а за нула време стана една от нас, винаги отразяваща всеки и винаги с много ценна и полезна информация  Peace  bouquet
Благодаря, Миленка!! Hug Aбе, не е всеки...! Laughing Няма как да смогна! ooooh! То и така отиват часове! (Добре, че днес е ден за релакс - майка като никога поиска и 2те деца да гледа от снощи и сме насаме да почиваме 2 дена - а аз...във форума...!! #Crazy И очите ми станах на понички! Sick)
Patelina, и ние все там си ходим (то с мен, ако е някой, няма как иначе...още от '80те...), но миналото лято аз пропуснах заради бебето, че много щеше да ми дойде с път и багаж и 2те деца, та само ММ и Дария си купонясваха, но взеха една нейна приятелка с нейния си татко и баба! Wink Ние ходим на Буджака там и нали е леко извън града, не се усеща така презастрояването... Абе, усеща се, ама търпя...! Wink
А ето моят любиииииим плаж.... Аркутино....:

И е съвсем истински, български, незастроен и безплатен! Wink

# 640
Еспиноза леко ме присети - Теди щеше и тя да просва пране скоро а Теди,какво стана, на Светулко не съм му виждала музунката от...кажи речи от една година време  newsm78 Praynig

# 641
  • София
agileya, аз като реша да съм редовна отварям един нотпад (както правя и в момента) и чета един пост...пиша едно изречение във файла... и така докато ми свършат новите постове. То сигурно после нищо не ми се разбира. За говоренето - Соня съм казвала, че е на моменти... преди половин година почна с мама, после мина на тати, туте (куче) и тоте(копче), сега е на ади(хайде) и коке(копче). Другото са само срички - кай, лиу-лиу, придружено с плезене на езика, ба, ко-ко и такива работа. Също така казва и р-р-р-р, като хвърчат плюнки във всички посоки.
Пчеличке, тоя път и мен ме улучи. Не че коктейл на брега на океана не ме блазни, ама по- си падам по зеленината. Ама не ми трябват мъже... да дойде моя, че хем го знам, че готви добре, хем го знам, че после ще се отъркаляме в тревата както трябва.
Този notepad не ми ясно как се ползва и затова - с тетрадка и химикалка си ми е най-лесно... Wink А и така няма да се изтрие... Иначе на теб всичко ти се разбира! Peace
Моята пък съвсем, ама съвсем нищо не казва! Само 2 пъти случайно повтори мама след мен...
Твоя ММ звучи перфектен направо!! Браво на теб! И на него, де!! Но както писа Милена - Дж. Стейтъм е за раниците - не за нас! Grinning Поне не е за мене! Но е пич! Ама не за свалки. Laughing

# 642
Миленка, аз този си го слагам в торбата!  Wink

# 643
  • София
Агилея - признала съм те вече тотално, и за теб трябва приз , каквоще кажете? Много се радвам, как се появи макар и късничко в нашите редици а за нула време стана една от нас, винаги отразяваща всеки и винаги с много ценна и полезна информация  Peace  bouquet
Ауууу - пропуснах да кажа - никакви призове моля!!! Хич не обичам такива работи! Много ме шашкат! Shocked Ако трябва да взема да пиша по-...неглиже, а...?? newsm12

QueenBee, кой е този...??

# 644

Владо Карамазов  Heart Eyes мнооого въздействащ тип!  Wink

Дайте да мислим някакво мартенско - пролетно заглавие!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт