Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 508
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • София
veset0, тортата е този крем с бананите http://vkuhniata.wordpress.com/2010/01/09/sugar-free-cake-for-kids/, само че и отгоре е същия крем + настърган черен шоколад, а не само заквасена сметана. Кремчето е много леко и приятно, мисля с него да направя торта за рожд. ден на Виктор. За тази сложих малко кафява захар в кремчето, за да ни е по-сладичко. Освен това сложих 2 пакетчета желатин, че ми се стори доста рядка сместа, ама май трябваше да изчакам, щеше да стегне и с едно.

# 91
  • Пловдив
Привет!

Честит Трифон Зарезан и Св.Валентин!

И да ви почерпя виртуално с домашна бебешка валентинска тортичка   Mr. Green

ПП: Редрени, и аз по същата рецепта импровизирах  Crazy

# 92

Oooх,успях:))

# 93
Ееееее, браво на Дивина  Hug
Не стига че такива индивидуални и красиви сладки, ами и картичка избродирала  smile3501 smile3501 А Дарчето на Иночкада е толкова готина - напълно си заслужава подаръчетата - лика прилика са си красиви!  Hug

Честито на Даная за проходилото бебоче и на всички други проходили сладурчета  Hug
Кой още не съм поздравила персонално - не мога да се сетя  newsm78

Браво, че Емо на Стихията отива на най-доброто място   bouquet Нямам идеи за квартира, да знаеш.

И Марио е лепка невероятна станал - нямам време за нищо, а и аз пиша... Ама колежке Катуолк, какво пишете Вие? Wink

Тортата на Майски реших да поръчам - благодаря за идейката, Майски   bouquet Ама  сшест патенца, защото толкова станаха бебоците - съседчетата.

Добре дошла да кажа на новата мама с романтичен ник - като за днешния празник Wink

И честити празници на всички - любов ли ще е, вино ли ... Празниците са си хубаво нещо, и малко измислени да са Wink

Тая нашата  Бишкота - щом няма да ражда, от тотото ще да е спечелила Wink Хитри финтове да вдигаме рейтинга на темата, а  (шегичкаааа) Joy Чакам с нетърпение новината, да знаеш Simple Smile

Сетих се да питам Редрени - с крачето всичко ли е наред, 'дето се чудеше защо като лази едното е встрани  newsm78

Браво на Редрени и Комелина за домашните празнични торти   bouquet
Викиим - много са ти хубави мъжете - Зарезанци Simple Smile

Скреч, е как пък никой не те нападна за бозата Wink Аз те мернах за малко в оня епизод - а бе ти си си супер, какви мистерии и ти, какви ужасни тайни ... Simple Smile

Весето, обиците много ми харесват, да знаеш - и аз бих искала такива, дори ще ги покажа на ММ Wink

А постът ти, Стихийке Wink , който следва, ми прозвуча като на Австралийската ни дружка - такова спокойствие лъха от него!  Hug

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 16:41 от sirence

# 94
Обаче от северното полукълбо аз си лягам последна, така че обичайно е мой последния постинг за нощта,  парижка любов   Laughing
 За рождения ден да кажа. Има ли някой друг, който няма да празнува? Аз си падам малко дебил в това отношение. Какво да организирам, като му е все тая на Никола. На Митко му празнувахме чак 4-тия рожден ден.
И ние няма да празнуваме, поне със сигурност не като Маринелка, ще отидем някъде на хотел, да се порадва на басейна, ще му направя неговата тортичка, ще му запаля свещичка той обича да духа свещички, ще отида на църква да пиша молитва за здраве, ще му напазарувам дрехи за пролет (нищо освен обувки не съм му купила) ще му купя водна масичка с която да си играе лятото.
Няма да правя парти.
Като стане топло ще го покръстя в еднин страхотен манастир около Пловдив, манастира е в гората, така че там ще си направим пикник, ще бягат с батко си на простор и свобода.

Бабини елече за гърло (ако има налепи) извара върху найлон, върху ней лона топъл шал.
Ако няма налепи също може с изварата но ако е за голям човек по добре напоена кърпа с ръкия и поръсена с чеерен пипер върху намазан с малко кремче врат до като не загрее добре.
За кашлица Свинска маз намазваш на хартия за печене, поръсваш с морска сол (фина) слагш на гърдите и го завиваш добре, след 2 часа бършиш с топъл парцал и мажеш с малко бебешко кремче.

# 95
Честита месечинка на Александър на Tasha
Благодаря ти  Hug

Честито на всички празнуващи
Бъдете пияни от любов всеки ден не само днес
Ние с мъжо ще си отворим една бутилка вино и ще замезим с пържолки  Laughing
А за другия празник на любовта аз подарих на мъжо кутия шоколадови бонбони във форма на сърце /защото той си умира за сладко/, той пък на мен орхидея /аз пък си умирам за тях
Но то при нас това е станало като традиция  Wink

Прекрасен подарък е заформила Дивина
Тези сладки много ме грабнаха

Моето подаръче също вече е изработено и чакам да наближи датата и пращам

# 96
Честит Св. Валентин и Трифон зарезан.

Честит Имен ден и на всички празнуващи днес!

Аз освен едно следобедно кафе да предложа, та да имаме сили за довечера  Mr. Green

Ние бяхме на разходка с малкия ама в този сняг реших да го нося в кенгуруто  Shocked останах без кръст  ooooh! Тежи си това диване, въпреки че не е колкото повечето големи мишоци тук.  Wink И пак ми дойде в повече.  Tired

Редрени, Коммелина Страхотни са ви торите   chef

виким Страхотен малък мъж  Hug

love in Paris Добре дошла  в нашата бойна група bouquet

Таша Честита месечинка на Алекс   bouquet

Бишкота Ако искаш да пазиш тайна ... ама недей да казваш, защото тук има опасност някой да получи нервна криза от нетърпение  hahaha  Joy

уинен Браво бе момиче за куража  Peace А стана ми интересно, какво ще стане ако в този срок дето сте си го дали не се получат нещата   newsm78  Mr. Green Разбира се пожелавам от сърце да се получат.  Hug

Дивина Страхотен подарък си направила на малката принцеса.  Hug 

Иночкада А Дара е невероятна позьорка  Hug

Весет0 Чудесен подарък  Peace
Хубав и влюбено- опияняващ ден на всички.  Hug

# 97
  • София
commelina, изглежда много сполучлива и вкусна. Я, сподели, ти с едно пакчетче желатин ли направи крема, както е по рецепта?

sirence, благодаря ти много, че попита. Все още е така и аз съм все още притеснена. Утре сме на консултация и ще видим какво ще каже педи. Мен по-скоро ме притеснява тепърва да не си направи нещо, защото той реално се предвижва само с десния крак, а левия стои свит и само се подпира на него. Иначе му е подвижно лявото краче, стъпва на него, поскача. Ще кажа какво е станало утре. Не съм сигурна дали трябва да се консултираме с ортопед или невролог, нали знаеш съветите около нас станаха много, но все непрофесионални.

# 98
Привет от мен! Честит празник на всички, който каквото си избере-Св. Валентин, Трифон Зарезан или и двата! Laughing За мен и двата празника са добре дошли  Grinning
По този повод сервирам следобедно кафенце и тортичка, направена лично от мен!

А сега се връщам да ви прочета,че доста сте изписали днес  Wink

# 99
  • София
anelisa, чакаме да споделиш рецептата на тази прекрасна тортичка  chef

# 100
Ама, че съм и аз една патка, забравих да ви споделя най-важното - днес Калоян направи първата си крачка  newsm68 Захласна се с едно звънче в ръцете и както се подпираше на стола и го държеше с една ръка, изведнъж я хвана с двете ръце и направи крачка, а ние с баткото опулихме ей такива очи  Shocked и като се израдвахме, той се стресна и си седна на дупето  Laughing Май ще се готвим и ние за прохождане, а въобще нямаше изгледи да е скоро. Той си пълзи така бързо, стрелка се и се движи като животинче и си мислех, че така му е удобно и няма да иска скоро да тръгва да върви.

Commelina, Redreny, страхотни торти сте спретнали и вие  newsm10 Моята не е по бебешка рецепта, но пък е с три сърчица, по едно за всяко от любимите ми момчета  Heart Eyes

Redreny, подобна е на Медовика, който неотдавна беше пуснала Magica, като аз въобще не знаех, че се казва така, а я правя отдавна. Та, прави се блат, какъвто си решиш, разрязан на две, крема е от заквасена сметана, захар и орехи, между двата блата, отгоре и отстрани, това е.

Между другото, Magica, къде се загуби? Явно не е лесно да съчетаваш майчинството с работата?  Hug

veset0, много хубав подарък сте избрали на Ванеса. Ще я правиш мадама от малка, като мама  Peace И си си много готина, недей да дрънкаш глупости, момиче!  Naughty

# 101
  • София
Бабини елече за гърло (ако има налепи) извара върху найлон, върху ней лона топъл шал.
Ако няма налепи също може с изварата но ако е за голям човек по добре напоена кърпа с ръкия и поръсена с чеерен пипер върху намазан с малко кремче врат до като не загрее добре.
С тая рецепта моя мъж можеше да бъде съден за непредумишлено убийство. Имах силно възпаление и понеже знам за изварата, правех си просто компрес с извара. Но мъжа ми настоя, че за да има ефект, трябва да е топла и в найлон. Е, за секунди спрях да дишам. После УНГто каза в никакъв случай не топли компреси и топли чаеве, защото нали отпуска тъканите.

# 102
  • Пловдив
Ino4kada, Дара е много сладка  Heart Eyes а  Дивина има златни ръце  smile3501

Редрени, не съм слагала желатин изобщо - повече банан и по-гъсто мляко. Тъкмо да е по-сладичка, че е без захар.

anelisa, честито първа стипчица  Hug а тортичката звучи и изглежда вкусно   chef

# 103
  • София
commelina, ще пробвам и така. Аз понеже тази реших, че ще е само за мен и мъжа ми и защото напоих блатовете с кафе и бейлис, та сложих малко захар в крема и согурно така се е разводнил. А ти само с кис. мляко ли го прави или и заквасена сметана.

# 104
  • София
г-жа Стихийно бедствие откъде мислиш да вземеш водната маса за Крум?

Общи условия

Активация на акаунт