Голяма еуфория настава, МАРТенчето на годинка става! - тема14

• 37 428
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Ena, защо все не виждам картинките, които си качила?  newsm78
Е, наистина ли не се виждат? ThinkingДругите виждате ли нещо?

# 361
  • Бургас
Еna , не се вижат, ама си ги представяме  Wink  bouquet
Честит рожден ден на Никола и Християн - да растат здрави и умни деца за радост на мама и тати !!!  hbday bdbaloni baloni hbday bdbaloni baloni
Skrech, дори и да не празнувате, ви пожелавам готин ден   bouquet
Ивка, весел празник от мен   bouquet

Възглавница не ползваме.

Зъбките мия с накрайник като на Маринелка, но не съм много редовна  Embarassed А  и ме хапе почти всеки път и болиии  #Crazy
Кърмя през нощта поне 3 пъти. Суче за успокоение и приспиване, а като му кажа Искаш ли мляко?, започва да ме дърпа и да се върти към мен. АМ не давам.
Иска ми се през пролетта постепенно да го отбия, но ми се струва, че няма да е лесно и част от мен не иска  Rolling Eyes Сложна работа.
Ще имам нужда от съвети  Hug
На очен ще го заведа като ми даде направление педито.
Всъщност, някой знае ли кога мога да сменя педиатъра ? След 2 месеца се местим и искам да ми е по-близо до дома.
Момичета, Преслав има нещо като лишеи на бузата. Червено е, грапаво, не го сърби, изглежда като протъркано, голямо е колкото 20ст.  Sad Дано не е алергия някаква. Не смея да го мажа с каквото и да е. Утре сме на консултация и ще видим какво ще каже лекарката.

Мама Барба, пише ли ?

# 362
Скреч , Ивка,честито ви рожденници! живи и здрави да са,от туй по-важно няма..Много да лудуват и по-малко да кротуват,мъже са все пак  Mr. Green Весело изкарване на празника,мами!

Весси,ма ти маСтор бе:) Не,сериозно...тортата е прекрасна,аз за такава не мога и да мечтая да направя...Това захарно тесто все ми се струва,че трудно се прави..пък и не мисля,че ще мога да направя хубава украса..
За лекарите...незнам кога ще я водя на очен или зъболекар...ще видим

# 363
Честит Първи Рожден Ден на Християн на Ивка 10 и Никола на Skrech !!!
Да са здрави, весели, щастливи, усмихнати и обичани деца!

# 364
Еna , не се вижат, ама си ги представяме  Wink  bouquet
Абе ,мами, що не казвате до сега? LaughingАз качвам ли качвам картички, почерпки, букетиии...Тю да му се невиди, мислех, че съм се научила. Thinking
Тия дни извеждам Ева на терасата, че няма как навън да бутам количката в тоя сняг, а на ръце много ми тежи, пък и ме е страх да не се плъзнаем, но си припомних какво е с проходило дете навън. Mr. Green Ръкавчетата на якето станаха доста мръсни/ не сме мили терасата цяла зима/ и така май ще перем якенцата всяка вечер. Grinning Днес ще поръчваме тортата, че в петък е рожденият ден. Да ви я опиша, че явно няма да качвам нищо вече Laughing-от сладкарница "Неделя" една наподобяваща кошер , с пчелички. Simple Smile Видях, че там продават само фигурки от фондан за украса по 1 и нещо едната и мисля да си взема за баткото, че ще празнуваме и вкъщи, и навън, та едната торта ще е домашна.
Хайде, стига съм се появявала днес, че прекалих. Laughing

# 365
Честито на всички рожденници
Амо то от тук на татък та чак до края на март ще си имаме рожденици  Grinning

catwalk личните се сменят юни и декември

Лъки   питката ти е станала прекрасна

На очен и на зъболекър няма да водя Алекс
Мисля, че е малко пресилено, ако няма причина за такъв преглед
Алекс го водих на очен, когато беше на 2 месеца, но защото нещо ме притесняваше

# 366
Честит 1-ви рожден ден на Никола на скреч и Християн на ИВКА10  bouquet
Да са много здрави, послушни и добри дечица Hug

mama_vessy, поздравления за тортата, страхотна е  bouquet

Възглавница не ползва.
На очен и на зъболекар няма да го водя без причина.

Лъки, страхотна питка си измайсторила и браво на Ади за избора й  bouquet

мигео, браво на Бобчето Hug Хубава професия си е избрал Hug

# 367
Ехоооо привет и от мен!  wavey

Честити рождени дни на всички, на които са минали и съм пропуснала да честитя. Да са живи, здрави, много щастливи и големи късметлии!!!  Hug

Честити 1-ви рождени дни на Християн на Ивка и Никола на Скреч!!!  baloni Да са много обичани, здрави и щастливи деца!!!

Момичета, за съжаление не мога да се вписвам редовно. През 1-2 дни гледам да влизам и да ви чета, но напоследък е невъзможно - толкова много пишете, че направо не смогвам. Проблемът е в това, че Дара не понася да съм пред компютъра и иска постоянно да й обръщам внимание. Сега спи и се възползеам от момента Wink Мисля, че една майка беше описала същото положение......като не е нейното почва да се тръшка и да реве, което много ме ядосва, защото винаги много съм мразела такива ситуации и винаги съм си мислела, че при мен няма да е така, но нещо натам отиват нещата и не знам къде е грешката. Имам чувството, че това дете слуша само когато яде и спи  hahaha ....

Иначе при нас няма нищо ново....Много се вълнуваме от предстоящия ни 1-ви рожден ден (по-точнно АЗ се вълнувам  Joy ), който е в неделя Wink
Все още Дара не може да ходи самичка, иска да усеща, че се държи за нещо или някой....Но пък има време да ни изненада до неделя Wink

По последните теми, които сте коментирали.....
За очен - не смятам да я водя на този етап....
За зъболекар си мисля, че е рано все още, но пък хубаво е, че се подхванали тази тема, защото мислех да ви питам как почиствате зъбките и с какво..... newsm78 Тя Редрени вече е питала, та ще следя за отговорите Wink

# 368
Здравейте момичета,и аз като Буб за съжаление не мога да пиша редовно-едвам ви изчитам ,даже понякога и отгоре,отгоре,но гледам да не ви изпускам за дълго.
Честититя на всички рожденници-растете здрави и щастливи деца! bdbaloni happy bd baloni
Помните ли как преди една година плахо,плахо започнаха да се появяват на бял свят първите мартенски бебчета и как настъпи мартенския бебевалиж след това.Сега като чета пожеланията за рожденните дни си спомням точно тези моменти на малко страх и голямо очакване.
И ЕТО НИ ЕДНА ГОДИНА ПО-КЪСНО-С НАЙ-КРАСИВИТЕ И УСМИХНАТИ ДЕЦА-НАШИТЕ МАРТЕНЧЕТА!ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ,И МНОГО РАДОСТ ДА НОСЯТ НА ВСИЧКИ! newsm51

# 369
  • София
Понеже е явно, че не се справям да седна и спокойно да пиша, отварям паралелни страници и ще притичвам до компютъра да списвам ,да видим ще ли сеп олучи сега.

Благодаря на всички за поздравите! Имах план снощи да се отпусна в леглото и да си спомня акцентите около раждането, да изживея още един път тези прекрасни мигове, но вместо това отново висях до някое време пред компютъра и после отнесох плувката при Сънчо.

Хора, къде са ни рождените дати? Аз чак сега забелязвам, че ги няма на първа страничка.

Честит рожден ден на набора Християн   Grinning и честит празник на мама Ивка

На зъболекар Никола, ходи, но защото така или иначе той е с мен ,като водя брат му. Та го полгедна зъболекарката и каза, че си личи, че съм взимала антибиотици по време на бременността, но все пак зъбките му са много добри(каквото и да значи това).
 Зъбките ги мия с бебешка четка, кефи се.
 Тенджера под налягане нямам, но може да си взема някой ден.
 Обувки не съм купувала, още ходи с терлички или шушони или само по чорапогащник вкъщи. Ще му взема нещо възможно най-меко, може би като  терлици, но с гумирана подметка.
столчето за кола е такова, което е за след кошницата. Май се води 0-15 или 0- 25... не си спомням точно, но става за сядане, може и да поляга леко.
Възглавница не ползва.
Ена, Никола, като иска да суче, почва да се извива в посока към гърдата. Понякога ме потупва с ръчичка по гърдите. Друг път направо захапва през блузата  Laughing
anelisa , в масовия случай сякаш кърменето за приспиане остава последно, но при Митко отпаднаха преди окончателното отбиване.

я да пусна, пък друг път пак...

# 370
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Християн на Ивка 10 и Никола на Skrech !!!
Пожелавам им да растат много здрави, усмихнати и силни мъже  Hug

# 371
Честит Рожден Ден на Християн на Ивка 10 и Никола на Skrech !!! Да са живи и здрави и много да ви радват!
Давам жокер за утрешните рожденици Андреa на maiski3, Дара на ino4kada, Димитър на iliqna_
Лъки,...Чакаме снимков материал. Wink
Ена, заповядай  Simple Smile
Обувчици продължавате да обсъждате, а аз направих вече моите покупки до следващата зима  Simple Smile Обувки, ботушки, маратонки, сандалки, с всичко се обзаведохме.
Лъки, много увлекателно пишеш  Hug! Накараме да се усмихна не един път!
Марис, благодаря ти  Hug Радвам се, че ти е подействал така разказът ми!
Зъбките на Ади не се сещам много често да ги мия, повече го дъвче силиконовия накрайник, отколкото да мием нещо  Laughing
catwalk личните се сменят юни и декември
И при смяна на адреса по което и време на годината да е  Peace

# 372
  • Пловдив
Честит рожден ден на Християн на Ивка! Да е жив и здрав! Безгрижно детство с много игри и усмивки му пожелавам!   party006 baloni

Скреч, там са си датите с рождените дни, скрити зад Честит първи рожден денWink

Лъки, не ми се отваря албумчето  Rolling Eyes.

За анкетата - съчетаваме рождения ден с кръщене и ще сме на ресторант с роднини  Wink. От догодина, живот и здраве, като започне да разбира - на детски център или вкъщи с приятелчета Simple Smile.

# 373

Лъки защо не успявам да ги видя  Sad

А за анкетата глакувах в детски център
За съжаление нямам място в къщи за 8 - 9 майки и с още толкова щъкащи бебета
Така става, че всичките ми приятелки  ще са с деца между годинка и две

# 374
Лъки, и аз не го отварям newsm78 ?
А за коластрата спомена, че вече е мокра вътре, или нещо подобно. Аз съм си взела едно шишенце и ще я дам, а после ще му мисля.

Мама Веси, бях проппуснала страхотната ти торта!   bouquet
Мур, ама мнооого хубави тези балони!!!  Hug
Буб, Дончо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт