Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 200
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
tedincence Татковци на лекциите има, някой път са даже по-активни с въпросите от майките. И на мен ми се иска да довлача нашия, ама все е на работа  Sad

# 481
  • Бургас
А колко горе - долу продължава една лекция?

# 482
  • Бургас
около 1 час може и час и половина зависи от лекцията 

# 483
  • Бургас
Добро утро и от нас!
Досега се разнасяхме с мъника и сега съм го оставила пред мен в активната гимнастика да спи по корем.Като се събуди, ще се храним, а след това ако е хубаво времето навън, ще поизлезем на разходка, ако не - ще си кукуваме вкъщи из стаите.Голямо разнасяне пада...
Някой давал ли е сироп против колики Нърс Харвис?Няма го из цял Бургас в аптеките /вчера го търсихме/

# 484
  • На морето!
Добро утро и от мен! Наяли се, наспали се- пия кафе, а Верата си гука на играчките на кошарата. Слънцето действа мотивиращо и на двете.
Шоки, за този сироп питай Танчето- тя голямо издирване направи и май не го откри в крайна сметка.
Тикве, как първо раждане ти се води? Хубаво е, че няма да пиеш нищо още, желязото си е гадничко. А иначе как си- звучиш супер свежо!
Тединце, на лекция за кърменето сигурно няма да има татковци. На тези за първите грижи на бебето и подобни със сигурност ще има.  Wink

# 485
  • Burgas, Bulgaria
Русокоске, ами то реално аз не съм раждала - нали ми извадиха Нико  Joy - тоест родовата дейност ще е като при първо раждане  Mr. Green .... иначе и аз като теб, като видя слънце и ми идва енерджито, иначе ме пиши повехнала маруля в депресивно- прогресивно състояние  Crazy

# 486
  • Бургас
Здравейте на всички!
Чак сега виждам,че има още една тема за Бургас,то не че много пиша в другата,но ще се запиша и тук,а като остана по-свободна ще гледам да прочета назад
Опс!Тук темата била за бъдещи мами,а мен засега няма да ме огрее за второ

# 487
  • На морето!
Тикве, не си имала разкритие и изгонване, иначе до 9м. тялото си се е подготвяло така или иначе. Пък и аз си наричам раждане всяка поява на бебе- независимо от къде ще излезе  Mr. Green Иначе поздравления за смелостта, когато аз имах някаква подобна опция- заради напречно разположение на мишката, имах същия план, но мислех варианти как да си насроча дата след термина... за щастие не се наложи да се стига до там.
Мис Вал, моля, моля, аз не съм бъдеща мама и нямам такива планове- всъщност бъдещите ни мами останаха малко, така че добре е да се включиш и като такава- а до тогава си добре дошла като настояща майка.  Hug

# 488
  • Бургас
Здравейте на всички!
Чак сега виждам,че има още една тема за Бургас,то не че много пиша в другата,но ще се запиша и тук,а като остана по-свободна ще гледам да прочета назад
Опс!Тук темата била за бъдещи мами,а мен засега няма да ме огрее за второ

Добре дошла  Hug

И аз не планувам, да съм бъдеща мама скоро  Crazy

# 489
  • На морето!
И аз не планувам, да съм бъдеща мама скоро  Crazy
Що, бе? Ако с всяко раждане увеличавате с по едно бебе- наред са тризнаци, недей такава се предава без борба  Mr. Green

# 490
  • Бургас
И аз не планувам, да съм бъдеща мама скоро  Crazy
Що, бе? Ако с всяко раждане увеличавате с по едно бебе- наред са тризнаци, недей такава се предава без борба  Mr. Green

Като ми купят къща с 20 стаи, вземат ми 2 домашни помощници и съм готова- хич няма да се опъвам много, много  Mr. Green

# 491
... В тази връзка колко като времетраене продължава едно нормално раждане - имам в предвид от влизането в операционна до изваждането на бебето?
На мен водите ми текнаха в 20.40ч, но нормалното раждане така и не се получи и на др.сутрин в 10.33ч извадиха бебо със секцио по спешност. Има още няколко таккива раждания в групата. Ноооо, да се включат и успешно родилите нормнално - имао е и бързички, и лесни раждания. Хайде, момичета - споделете! Hug

GLK, ако ти се навиеш за следващо, ще ми бъдеш стимул и ще поискам не само второ, ами и трето! Mr. Green

За лекциите - била съм на лекция за кърменето, на която за първи път видях татковци да присъстват - бяха трима и наистина питаха много. Др., на която имаше - първи грижи за новороденото и дишане по време на раждане.

mis_val, добре дошла!!! Hug

# 492
Добро утро и от нас(то май станало за добър ден ,ама нищо)
Шоки нищо ли не ви помага за коликите:( на нас единствено виждаме облекчение със сабсимплекс,а за сиропа никъде го няма и аз обиколих навсякъде.Казаха ми ,че са спрели да го внасят.

# 493
Здравейте момичета!
Следя форума от доста време, но не съм писала досега.
Очакваме момиченце, термина ми е на 1 Април (всички роднини си мислят как ако бебка не подрани, ще им се обадим на 1-ви, а те ще се чудят лъжа ли е или истина  Laughing)
Смятам да раждам нормално с вярата че всичко ще е ок...

# 494
  • Бургас
Мис Вал, добре дошла в темичката!
Форина, ама датичка си имаш за термин, прекрасна:)
Офф, Лъчи до каквото се докопа и засуква Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт