Бургаски мамчета - 8 тема

• 45 496
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Добре съгласна съм,ама защо например в София прегледите им са около 40м.,като всичко може да се види и за 5-10м. newsm78
Лекарите ли им са по некадърни, или апаратурата им е по скапана?

# 601
  • Бургас
reni72 и другите бременни - не се шашкайте. Именно поради тези причини преди няколко теми се бяхме разбрали да не се пишат такива неща за "приятелка на една моя приятелка" или "една казала на друга, а тя на трета". Ако има нещо срещу някой лекар нека то да е от първа ръка (както добрите, така и лошите неща). Знам как се шашкахме ние, като бъдещи мами и ви разбирам отличко сега. Тук има и мами, които ходиха при Калчева и имат здрави бебоци.
Момичета,не съм чела по-предни теми и преди да напиша по-горния пост доста мислих,точно да не шашкам бъдещите мами.За всеки лекар може да се чуе и добро и лошо.Но това не е информация от втора ръка,това момиче ми е съседка и детето й расте пред очите ми.Написах поста най-вече заради това,защото е по-важно не дали детето се гледа на 4Д,а дали специалиста,който борави със съответната техника може да разчете правилно това,което вижда.И разбира се,че има много мами,които са при Калчева и имат здрави бебета,не твърдя,че докторката й е разболяла детето,въпросът е ако има проблем при бебето дали той се открива.
Надявам се никого да не съм изплашила с това,което писах и най-вече никого да не съм обидила,не това е целта ми.

# 602
Момичета, знаете ли случайно къде да преместили магазин ШТъркела, че го няма вече на старото място и въобще дали все още съществува? newsm78

# 603
Магазин Штъркел е в пресечката над историческия музей или следващата в дясно.

Относно 4Д - на мен ми правиха, но в Пловдив, тъй като бях там на гости и реших да си направя.

# 604
 CabuHka tova e stariq adres na magazina na ul.Antim I, veche go nqma tam.

# 605
  • Бургас
Добре съгласна съм,ама защо например в София прегледите им са около 40м.,като всичко може да се види и за 5-10м. newsm78
Лекарите ли им са по некадърни, или апаратурата им е по скапана?
Защото не е нормално да ти вземат 100 лв, за 5 мин.

# 606
  • Бургас
Здравейте, момичета! Чета ви редовно, макар че не пиша. Днес реших просто да ви поздравя и да честитя на всички, които са гушнали вече бебоци Hug
Аз скоро трябва да раждам и много ме е страх. Трябваше да родя при Дорийска, защото тя ми следи бременността (ще раждам секцио), но тя излиза в отпуск и сега не знам какво да правя. Насочих се към Гамишев, звънях му, но ми каза да го търся в Девата чак на 31-ви и някак си ми остана чувство, че не му се ангажира Sad
Много ми е тъпо, защото още от самото начало исках да раждам при следилия ме лекар, ама явно нямам късмет... Сега, четейки отзиви за Ризова, се чудя дали да не се свържа с нея. МОля ви посъветвайте ме кой да избера за секцио.
Между другото живея в "Славейков", а като гледам много от вас също и ще се радвам да се присъединя към някоя от срещите ви, ако позволите Simple Smile

# 607
И аз бих се присъединила, макар да съм все още във втория месец  Flutter и да съм от Меден Рудник  Rolling Eyes . Просто на моменти започва да става доста скучно вкъщи, а не винаги има с кого да се разхождаш  Rolling Eyes

# 608
Майчета ,пак на мен чак ме е срам да излизам .Качих 23 кг ,а съм в 29 седмица smile3511Направо  е кошмар ,не ям почти ,е вярно че и не се движа как то преди  но чаааааак толкова да съм дебеличка - съм в потряс  smile3514,как ли ще ги сваля после - ужас.

# 609
Аз и без бременността съм като в седми месец  Rolling Eyes . Много мъчно ги свалям тези кила, а съм ниска..  ooooh!

# 610
Еха ,ти си младичка и като се роди бебешока ще ги свалиш бързо.След  раждането на първото ми бебе станах 46 кг ,след второто 49кг .Сега съм вече баяяяяяяяяя се търкалям  а и на годинки съм, ooooh!, newsm78 и как ще ги сваля - не знам Simple Smile- ще ме изгонят моите мъже от вкъщи на стадиона да въртя километри ... Simple Smile

# 611
Момичета,не съм чела по-предни теми и преди да напиша по-горния пост доста мислих,точно да не шашкам бъдещите мами.За всеки лекар може да се чуе и добро и лошо.Но това не е информация от втора ръка,това момиче ми е съседка и детето й расте пред очите ми.Написах поста най-вече заради това,защото е по-важно не дали детето се гледа на 4Д,а дали специалиста,който борави със съответната техника може да разчете правилно това,което вижда.И разбира се,че има много мами,които са при Калчева и имат здрави бебета,не твърдя,че докторката й е разболяла детето,въпросът е ако има проблем при бебето дали той се открива.
Надявам се никого да не съм изплашила с това,което писах и най-вече никого да не съм обидила,не това е целта ми.

Абсолютно подкрепям mis_val , аз затова ходих на ФМ в София при Марков.Попитах го къде мога да направя третата ФМ в Бургас, каза че не може да препоръча колега, знаел че Калчева има като неговия ехограф и преглежда, но дали виждала не знаел Wink
Затова ако смятате да давате 100лв за преглед, поне ги дайте на специалист, иначе според мен ги хвърляте на вятъра. Peace

# 612
  • Бургас
Suzito 85,

Благодаря ти за изчерпателния отговор, явно вървим по-големички  Crazy

# 613
Аааа за кг моля моля аз качих 28 и ми се реве - до тук сме -10кг, а къде са другите -18????

Persona grata, аз съм пристрастна на мен д-р Ризова ми следи бременността. Тя се падна и като тръгнах да раждам нормално и 12 часа се опитаха, но се наложи спешно секцио. Не съжалявам въобще, че беше тя на смяна заедно с Гамишев. Та, ако искаш мисля, че може да се срещнеш с нея и да поговорите и сама да решиш.

# 614
CabuHka,предлагам да си дадем срок за ослабване  Simple Smile- само изчакай и мен - аз първо май още ще кача  до юни ooooh! ,и от период прекъсване на кърмене или там от 6 месеца да сваляме Grinning.така ще е по весело ,но синовете ми и мм вече ми говорят и за 90 дневна диета и бягане до ветрен Grinning за преглед и обратно... Hug

Общи условия

Активация на акаунт