Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 151

• 41 657
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • Русе
 ooooh! Днес, май объркването е навсякъде, в архива със снимките -  Wink също, затова сега не ми забелязвайте, че не всички са подред / ама едно, че бях заета за да ги редя предварително и второ, май  Wink доста ме разсейваха с някои неадекватни включвания/.  Peace

# 721

Какво ли ще става на 24-25 и 26 февруари?  newsm78

# 722
  • Русе
И малко махленски образи...  Peace

РинкаThinking май ще са дните на Пленителката в Дизито.  Heart Eyes

# 723
Bagi

И друг път съм го писала и ще го повторя, ако Джансел беше наистина толкова добър колкото е в твоите очи, нямаше да се връща в Турция

Популярността е по важна от таланта и в Туция Джансел /както и Туба  са с по-големи переспективи

Peace Завършил е престижна театрална школа, работил е в театралните и кино среди на Франция. Защо ли в един от световните културни центрове не са му отдали дължимото newsm78 Защо ли доскоро Томрис беше "фактор", защо ли не се отделяше от Туба?

Защото ,заради Туба  си заряза годеницата  и му е било удобно и интересно

Защо започна да вдига толкова шум около разни футболни изяви? Защо ли търси срещи и кокетничи с феновете си? Защо ли си обсъжда сърдечните планове с тях?

Пи - ар в тоя бизнес   е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН

Ако наистина беше толкова велик и не се страхуваше, че няма да бъде забравен след 2-3 месеца (пак по негови думи), щеше да си работи кротко или шумно, но да остави работата му да говори за него.( Както стана с ПС - донесе му популярност.) Така правят сериозните хора, така правят и бохемите - не се интересуват много от мнението на околните, а умеят да се наслаждават на живота, без да робуват на правила. Peace

Най-великите  са луди - наркомани и умират на 27. ........ Майкъл Джексън закъсня .... Twisted Evil
Джансел не е  чак толкова велик. Joy Joy Joy Joy
 Но точно това което е се харесва на милиони фенки
 Peace

# 724

Bagi, Левент черпи Joy Joy Joy  А аз ще го прибавя към кафето ти, много обичам айс кафенце Peace
И докато си пиете кафето Hug

David Garrett - Serenade ( Schubert )

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 18:25 от nadine1111

# 725

Цвети!  Hug Дизифорума стана тематичен!  Wink

Така отрано си знаем кой ден какво да качваме или очакваме!  Hug

# 726

Bagi, Левент черпи Joy Joy Joy  А аз ще го прибавя към кафето ти, много обичам айс кафенце Peace
И аз обичам, ама без котка Sad пък дори и зетят да черпи Peace
Ринка, нали няма и темата ни да стане тематична, т.е строго поепизодна, че ми е трудно да вървя в крачка Praynig
Мисля си, че ако има тема за ръцете, там по ще съм в унисон Embarassed

# 727

нали няма и темата ни да стане тематична, т.е строго поепизодна, че ми е трудно да вървя в крачка Praynig

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Толкова ред в такава шарена тема е немислимо да има!
Романтиката на строг ред трудно се подчинява! Wink

Скрит текст:

Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 18:47 от rina-rina

# 728
Томрис и Туба ,не са заблудени  от  чара на Джансел  фенки ,за да  му правят услуга .
Подценяваш  професионализма и на  двете
.Джансел е  бил най-добрият  актьор  в Турция за ролята с най-голяма  полулярност  и в негово лице са намерили това ,което им трябва за да имат максимален успех на проекта ЗС.
Май  Туба я взе за отчаяно влюбена в Джансел ,уредила го  за филма за да го  ожени за себе си

# 729
DAMON, не знам дали са му милиони фенките на Джансел / дано да са де, въпреки,
че изобщо не ми се вярва, ама нейсе! /,
обаче с постоянно навиране и писане през всеки два поста  тук и в темата за ЛП
колко е красив и велик
, ще пооткажете и единиците или хайде, нека да са
стотината му фенки в БГ. Peace
Всяко нещо, когато е прекалено, дава обратен ефект. Rolling Eyes
А и Баги за пореден път ти е казала на теб и на другите уж нечетящи тази тема
някои истини и напълно подкрепям мнението й. Laughing
Скрит текст:
А някои постове на бивши съфорумки, пишещи преди в тази тема са вече направо
комични и даже отдавна се чудя аджеба на колко ли години са тези жени, че все още
така се прехласват по разни си чужди актьори? Embarassed
Разбирам, че явно така си запълват някаква празнина в реала и това си е техен избор,
но вече наистина излизат май нещата извън нормалните фенски страсти. Rolling Eyes
Извинявам се, но така стоят при мен усещанията.  Embarassedooooh!
А твоите постове пък вече са върхът на сладоледа или по-точно - дъното на кофичката му. Joy

# 730
Томрис и Туба ,не са заблудени  от  чара на Джансел  фенки ,за да  му правят услуга .
Подценяваш  професионализма и на  двете
.Джансел е  бил най-добрият  актьор  в Турция за ролята с най-голяма  полулярност  и в негово лице са намерили това ,което им трябва за да имат максимален успех на проекта ЗС.
Май  Туба я взе за отчаяно влюбена в Джансел ,уредила го  за филма за да го  ожени за себе си

Колкото и да си ми симпатична, ще ти го кажа направо: Когато някой взема дадена тема за  Хай парк, в началото буди интерес и някакви реакции, после става жалък, особено когато жонглира безразборно и безогледно с думите и губи представа. Ако искаш да дразниш - вече не го правиш . Сигурно  забелязваш,че отвреме навреме си правим гаргара с тебе. Ако пишеш сериозно - ще си спестя коментара.  Heart Eyes
За днес ми стига бъзикнята. Дано и ти си се забавлявала. А подписът ти е хубав  Hug

Фенче,  Sunglasses  Ако не беше никът ти, щях да поизменя думата "фен" .

# 731
Има инфо, че от 1 март в Лос Анжелис ще се проведе фестивал на турското кино. В един от дните, открих, че водещ ще е наш човек, ама баш наш Кобра:

http://www.alaturkaonline.com/1-los-angeles-turk-film-festival-takvimi/

3 Mart 2012 – Cumartesi

12:00pm – “Short Shorts Film Festival & Asia” Corner
2:30pm-  Short Film Contest Screenings
6:00pm – Panel
8:00pm – Film ‘Wrong Rosary‘
10:00pm – Q & A Leading Man Nadir Sarıbacak

Да им се чудиш на акъла, второразряден актьор Joy Joy Joy

# 732

Фенче,
ти що не пробваш да посочваш кусурите на Енгин и Къванч в темите им ?
Май теб те нерви нещо Джансел и не ти дава мира да дебнеш в неговите теми

Кой е сега хейтър?
Като не можеш да се радваш на успехите  на Джансел  ,не злобей   hahaha

# 733
  • Русе

Фенче,БагиWink ами то и Джансел вече, го заболя главата от  hahaha толкова запалени "фенки".  Joy Joy Joy

НадинThinking странно, защо са избрали "Кобра", ами и Джансел е свободен, има много опит в такива участия, пък и езици знае?  Thinking

# 734

Общи условия

Активация на акаунт