В месеца на любовта, разбрах, че аз ще ставам мама, а пък той баща - тема 92

• 25 167
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • В градината...
Ако кажете и името на фолма, равни  няма да имате!

# 151
  • София
Честит Празник момичета!
Нека винаги да бъдете така влюбени,омаяни и опиянени от любовта и хубавото червено вино!

Искам да споделя с вас един страхотен филм,който гледах вчера...
Наистина  Flutter ... признавам си  Peace .... плаках на този филм  Cry ....
Който вярва силно в любовта и не е гледал филма  Heart Eyes .... ПРЕПОРЪЧВАМ ГО!
Наистина е страхотен!  Peace

Аз май не мога да го видя тук.. не ми се получава Sad А как се казва филма да си видя трейла някъде в youtube  newsm78

ОО видях линка сега... сори за спама Simple Smile

# 152
Здравейте на всички празнуващи и не празнуващи  Mr. Green

Честит Св. Валентин на тези от вас, които празнуват днес  Hug и на останалите дето ще зарязват  Mr. Green

Желая ви много любов, щастие, късмет и
един мъж, който да ти помага в живота,
един мъж който да те глези,
един мъж който да плаща всяка твоя прищявка
и най-важното, тези тримата да не се познават.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дони ... не знам какво да ти кажа. Ти си силна жена и знам, че след всяко такова препятствие ставаш все по-силна, защото знаеш, че накрая всичко това ще си е заслужавало.  Praynig Hug

Естелче ... страхотна торчика  Crazy Hug

миле-на стискаме палчета за довечера. А това неговото забравяне може да е само за пред теб  Whistling Mr. Green

Перу
... напих се от толкова много ... напийте се  Crazy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
Сега искам да ми разкажа на бързо за първият ни Св. Валентин с ММ ...

Както казах преди време, ние се запознахме в сайт за запознанства през септември 2009г. Blush Аз от Варна, той от Пловдив. Писахме си доста време, после се прехвърлихме на скайпа и така на 15.11.2009 си чукнахме една срещичка на Карнобат  Mr. Green Еми ... нямаше такава любов от пръв поглед ... никога не съм вярвала в нея ... докато не ме зашлеви по лицето  Mr. Green
Така на 15.01.2010 год. се стоварих от влака с две чанти и айде в новата къща  Mr. Green Направо не можех да се отлепя от него ви казвам ...  Blush

Та така де ... на 14.02 ми направи такава изненада, която никой мъж не беше правил за мен ... Да вметна, че той беше отишъл вече на работа, а аз още се излежавах ... тоест спах  Mr. Green Звъни ми тел. по едно време, гледам той ... Честити ми празника, поприказвахме малко и аз вече се разсъних ... Ставам и гледам на масата в хола една бележка ... обяснение в любов и още нещо ... последното изречение на тази бележка ме отвежда във шкафа на секцията ... отварям - там една рамка с вече наша снимка  Crazy на която пак имаше бележка да я разглобя, а в нея още една бележка да отида в спалнята  Mr. Green Влизам в спалнята и направо обръщам гардероба с краката на горе  Mr. Green след няколко минути намирам една кутия шоколадови бонбони "Мерси" и в тях още една бележка  Mr. Green ... която ме праща в детската /в новият ми шкаф с дрехите/ отварям го и пак с краката на горе  Mr. Green и накрая намирам една червена роза ....и един малък подарък /не беше пръстен, споко  Mr. Green/ Звъня му веднага, обаче се глътнах граматиката ви казвам ... Такова чувство не бях изпитвала до сега .... е вече всеки ден го изпитвам  Heart Eyes
Ами това е, ние не празнуваме по принцип, защото както казах за нас всеки ден е денят на Влюбените  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 153
  • гр.София
Филма се казва ТРИ МЕТРА НАД НЕБЕТО
http://vbox7.com/play:161cd2f549

Юни месец излиза 2-ра част...нямам търпение!
ето трейлър и към част 2 http://vbox7.com/play:6415bb205f

# 154
 Hug Hug Hug , започнах да разглеждам , а после и ще кача някой свой фотос ( на милото сигурно няма , че той много държи на анонимността  ooooh! ). Прекрасни сте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Фейтче- невероятна история, като на филм , мм със сигурност не е способен на такава инициатива , но пък инак се старае да ми угажда на желанията  Flutter

# 155
Уау, 10 страници! Shocked Връщам се да чета...

Блонди, честити сини гащи!  Hug
Полина-Малина, радвай се, че си избягала от това куку!  ooooh! Хич не се връзвай на такива приказки - всяко нещо с времето си, а нашето скоро ще дойде!   Party
Чери, другият месец ще е вашият!  Praynig
Рейни, и моят цикъл е така - всеки месец различно, все варира между 24, 25, 26, 27 ден и се чудя как да го смятам. Сигурно си много нетърпелива, но според мен си изчакай до 30 ден за най-достоверен резултат.  Peace
Щастлива жена, честити две чертички! СТрахотен подарък за празника! Желая ти лека и безпроблемна бременност!  Hug
Мая, честито сърчице!  Heart Eyes

При мен няма нищо ново.  Flutter След 10-тина дни чакам леля ви, ама дано не дойде....  #2gunfire

# 156
Честит празник , мили момичета  :bouquet: , който и празник да празнувате Peace
Дони,  Praynig нещата бързо да влязат в релси Hug

Мен за празника ме изненада леля Confused. Адски ме боли корем, но нищо ново Tired
Само дето започва да ме притеснява тоз цикъл. Наистина ли е нормално да ми е 23-24 дни ? Струва ми се много малко Thinking. И понеже незнам какво друго да правя, мислите ли, че трябва да ходя да си правя нови изследвания??? Цито, хламидия, кандида, токсоплазмоза, трихо...  ги правих преди година и половина. Хормоните- септември 2011.

# 157
ЗДРАВЕЙТЕ ,
Моя цикъл нещо този месец е много оскъден ,в неделя вечерта започна да ми идва ,вчера имаше малко кръв по превръзката и днес пак е така ,много малко имам на превръзката , а по принцип 2 ри ден ми тече доста  Shocked.
пс .Досега когато ми е идвало ужасно много ме боли корема ,ама много силно ,а сега въобще не ме боля ,а досега никога в нито едим месец не се е случвало да не ме боли ,незнам какво стана

# 158
Дианка, да запаля фитила, защо не направиш едно тестче за всеки случай  Whistling
Честит празник на всички!  Обичайте се и се напийте, както каза Перу  Hug  Който иска с вино, който иска с любов  Heart Eyes
Слънчев и прекрасен ден ви желая  Hug

Меци благодарско за хубавата темичка, дано е на късмет на всички   bouquet Hug

# 159
 Рокси -   hug . Кои хормони ти изследваха миналата година и на кой ден , и тогава ли МЦ беше с такава продължителност ? Може би си ги обсъдила тогава нещата, извинявай ако ще се повтаряш. На мен лично твоята ЛФ ми се струва малко къса, миналият месец също го казах - и двата месеца ти е по 11 дена  newsm78 .
Дианка -  Praynig Praynig Praynig

# 160
Дианка, иди препикай един тест  Mr. Green

# 161
Честит празник , мили момичета  :bouquet: , който и празник да празнувате Peace
Дони,  Praynig нещата бързо да влязат в релси Hug

Мен за празника ме изненада леля Confused. Адски ме боли корем, но нищо ново Tired
Само дето започва да ме притеснява тоз цикъл. Наистина ли е нормално да ми е 23-24 дни ? Струва ми се много малко Thinking. И понеже незнам какво друго да правя, мислите ли, че трябва да ходя да си правя нови изследвания??? Цито, хламидия, кандида, токсоплазмоза, трихо...  ги правих преди година и половина. Хормоните- септември 2011.

Моят МЦ е 24 дена, напълно нормален всеки месец.
Според мен ако си била само с един партньор няма нужда от трихо, хламидия, та и кандида. Токсоплазмоза? Ако си се изследвала преди за нея и имаш антитела, значи си я минала. А и дори сега да не си я пипнала, няма как да знаеш дали точно като забременееш няма дА се появи, така че според мен е излишно.

# 162
Здравейте, прекрасни!
Дони, мила, не се притеснявай, всичко ще бъде наред, вярвам в това, нека това е последното камъче до щастливия финал  Praynig  Hug
Рокси, не знам какво да ти кажа, винаги ли ти е бил на толкова дни цикъла? Гушкам те силно  Hug
Дианка, айде на теста, може да има нещо  Praynig  Hug
Сега да ви честитя празника на всички! Кой каквото празнува, бъдете винаги усмихнати, винаги изпълнени с надежда и винаги ОБИЧАНИ! Днес и аз ще ви кажа, че ви обичам!
Фейти, страхотна история  Heart Eyes , моята е доста скучновата  Mr. Green
Скрит текст:
Така, нашата история започна преди повече от 7 години, аз млада и зелена, но по-романтична от всякога, и той по-романтичен от всякога... това му беше първата и последна изненада за Свети Валентин  hahaha Та взима ме той от мястото на срещата ни, аз съм му подготвила плюшено сърце  Mr. Green и отиваме в тях... тогава още не се бях толкова сближила с майка му, рядко се виждахме, и нищо вкарва ме той в кухнята при мамито и казва, че отива не знам къде... През това време майка му започва да ми говори странни работи, жената се чудеше как да ме разсее, аз вече бях под съмнение и тя най-накрая ми вика: "Абе, Цеци ти прави изненада, прави се,че нищо не знаеш"  Mr. Green И идва след малко шушулката, води ме в хола, масата е сервирана, има свещи навсякъде, букет с рози и охх, не помня какво друго... Аз се направих на много изненадана  Shocked и така прекарахме една приятна вечер. Това е единственият път в който ми е правил изненади, иначе всяка година излизаме някъде и ми подарява цветя, и всеки път рози, а сто пъти съм му казвала кои са ми любими  Mr. Green И така, днес пак се събудих с роза до мен  Hug

# 163
Деси ... страхотна история ... и а всяка си има своя чар и за всяка тя е истинска  Hug

Дианче, Рокси сори за лелката момичета Tired

# 164
Пони, изследвани са ми прогестерон, пролактин, естрадиол и този на щитовидната. Всичко беше в норма. пуснах ги 3-4 ден от цикъла, като бях чула че прогестерона трябва по-късно, но гинеколожката каза, че може тогава..... Ами и тогава МЦ ми варираше от 30-23 дни, но тя каза ...:" И какво от това", това не било проблем...И аз незнам вече.... Tired
Ла ви, с един и същ партньор съм. А токсоплазмозата ми я изследваха, защото имаше съмнение заради първата ми бременност. Тогава родих в 7-мия месец- прокървих и ми се пукнаха водите.. Поне аз доколкото си спомням мисля, че д-ра ме пита дали са ме изследвали и реши да провери нещата.

Общи условия

Активация на акаунт