В месеца на любовта, разбрах, че аз ще ставам мама, а пък той баща - тема 92

• 25 166
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Честит празник на любовта и виното! Пожелавам ви вечно да сте влюбени и опиянени от любов към всичко - към тревичките, дръвчетата, облаците бели, песните на птичките, мъничките камъчета, уханните цветчета, хората около вас, и изобщо във всичко, до което се докосвате! Любов, любов и пак любов!

# 136
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан момичета newsm51
Пожелавам ви целия живот да бъде изпълнен с много любов, много сбъднати мечти, само положителни емоции и много ама много положителни тестчета  EFP EFP EFP а за бъдещите майки-най-пухкавите и здрави бебчета на света  newsm30 newsm30 newsm30
Много ми се искаше и аз да изненадам мъжа си днес с някоя хубава новина, но....дай боже догодина да го изненадам не със тестче, а направо с цял щъркел  Laughing
 Hug и весело изкарване на празника  Heart Eyes

# 137
Честит празник момичета,пожелавам много, много любов и нека бъде все споделена и истинска. Без опасения, че нещо куца, без тревоги и без нерви и запомнете, че не ни трябва ден като този.. за да сме влюбени, за да показваме любовта си и за да бъдем обичани.  1dating
Щастлива жена , и аз мислех положителното тестче да ми е подаръка към моето съкровище ,ама ще го оставим за 8 март Embarassed ,а за пръстена (ако има такъв)ще е довечера когато се върне от работа Party
Снощи ме ядоса малко  #Cussing out,забравил бил ,незнаел каква дата сме и т.н, ех аз защо никога не забравям дати и събития Naughty

# 138
Добро, слънчево, празнично утро  newsm51
Нека празнуваме днес, без значение кой празник, пожелавам ни винаги да сме опиянени от любов. И аз не пърхам много от вълнение специално за днешния ден, но пък го отбелязваме с нещо дребничко.
Дони, много трънлив път извървя към сбъдване на мечтата, но малко остана още, краят ще е щастлив  Hug
Аз не помня първият ни съвместен 14-ти февруари, да ми има човек и романтиката  Mr. Green В общи линии всяка година отиваме на ресторант, днес ще сме на пицария. Имахме резервация за уикенд на курорт, но времето ни провали плановете и сега ще кротуваме в града. Не мога да се оплача от съпружеското тяло, обикновено той организира нещата и нямам против, ако днес не получа цвете, защото последният букет ей така, без повод, беше само преди няколко седмици  Heart Eyes

# 139
  • В градината...
Честит празник на всички празнуващи и на всички непразнуващи, честит празник на всички, независимо от това какво празнуват!
Напийте се днес - напийте се от любов, напийте се от вино, от каквото искате се напийте, важното е да сте влюбени в живота, в усмивките, в емоцията, в човека до теб, в хората до вас, в мечтата - в мечтата за бебе, в мечтата за хубава къща, в мечтата за романтично пътешествие, в мечтата за топлина и обич!
Целунете деня, целунете мига, целунете щастието, за да ви целуне и прегърне и то! Задръжте го и не го пускайте!

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 10:20 от perunika

# 140
Честит празник, момичета, много да се обичате и да има реэултат накрая!!!  Hug
Щастлива жена, отивай и ти на лекар, ще се види сигурна съм, може да изчакаш няколко дни за да е по-сигурно, че вчера при мен доктора не даваше гаранции, че ще видим сърчицето...
Мен доктора ми определи 8 октомври като дата, калкулатора - 10ти, не че е голяма разликата.... Grinning
Аз малко се притеснявам, че при предстои пътуване до бг със самолет, после малко с автобус, уж ми казаха, че не е проблем.... Rolling Eyes

# 141
Честит празник на влюбените и Трифон Зарезан  bouquet  bouquet  bouquet
Дони мила ,стискам палци всичко да е наред Praynig Praynig Praynig
Лек ден на всички и весело изкарване на празниците Hug Hug Hug

# 142
Мая, ако всичко е наред няма какво да се притесняваш за пътуването. И трите пъти, когато съм била бременна съм пътувала с кола и то на доста дълги разстояния.

# 143
благодаря , Zuzi... Hug

# 144
  • гр.София
Честит Празник момичета!
Нека винаги да бъдете така влюбени,омаяни и опиянени от любовта и хубавото червено вино!

Искам да споделя с вас един страхотен филм,който гледах вчера...
Наистина  Flutter ... признавам си  Peace .... плаках на този филм  Cry ....
Който вярва силно в любовта и не е гледал филма  Heart Eyes .... ПРЕПОРЪЧВАМ ГО!
Наистина е страхотен!  Peace

# 145
  Здравейте и от мен мили дами . Днешният ден дава възможност да съчетаем виното с пламъка на любовта . Нека любовта не спира да бъде основна движеща сила в живота ни, без нея и най - хубавото вино би било безвкусно
Перу- едно от любимите ми филмови изпълнения, всеки път настръхвам като го гледам.
Дони-  Hug целта оправдава средствата , всичко ще е наред  Hug
Аз така и не успях да видя албума , ще се справя с въображение
 tongue

# 146
Здравейте  Hug
Блонди - надявам се всичко да бъде наред
Doni - също  Hug
P-i-L-e-T-0 страхотен филм, гледала съм го 20 пъти.Направо в сърцето ми се заби, сякаш някой е филмирал моите тийн преживявания едно към едно  Laughing

# 147
  • София

Честит ден на любовта към виното  Hug

# 148
  • Варна
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан момичета  ! Пожелавам ви един ден изпълнен с много положителни емоции и спомени ! Hug

# 149
Щастлива жена, честито. Страхотен подарък си направила на любимия  bouquet Лека и безпроблемна бременност.

Честит празник на всички влюбени сърца. Нека всеки един ваш ден да е Свети Валентин!

Общи условия

Активация на акаунт