В месеца на любовта, разбрах, че аз ще ставам мама, а пък той баща - тема 92

• 25 161
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна

Честит Празник,Мили Момичета!Обичайте се,там е истината Hug

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 20:08 от esstela

# 121
  • на 4-ия етаж до асансьора
Добро утрооо!!!

Честит празник момичета!Обичайте и бъдете обичани!И нека съвсем скоро мечтите на всички ни да се сбъднат!!!

# 122
Добро утро .
Естела, много те моля да изтриеш линка. И как по дяволите се влиза там без парола?
Някой е изтрил паролата ли ?

# 123
И да не съм толкова лоша

# 124
  • Северозапада
Добро утро!
Честит празник (каквото и да празнувате)!
Mecani   bouquet
Блонди, честити сини гащи, мъжът ти е изпълнил поръчката  Laughing
Аника, и от мен имате  newsm10, а Коко е............. пу-пу-пу
баба Яжка, туй нящо не ми е познато  newsm78
maya.r., честито сърчице!
Doni MPraynig да закрепите положението с допълнителните лекарства и бебчо да полежи още няколко седмици на топло.
Имам Надежда, много бурна бременност и раждане бяха твоите. То не бяха притеснения, Зайко-работохолик, паднал таван, че накрая и секцио се е наложило  ooooh!. Важното е, че всичко мина и сега се гушкате с Рая у дома. Още веднъж да ви е жива и здрава, а мама по-малко да се тревожи   bouquet
petrra, закуската е много симпатична  Hug
Хубав ден!

# 125
Хм, Сигме, май не е изтрита паролата...
Има някаква идиотска опция - линк за споделяне и чрез него се вижда албума, без да е необходима парола  newsm78

Ести, наистина ще е добре да изтриеш линка от поста си  Whistling

П.С. Всъщност албумът наистина е без парола...Сега ще сложа пак същата.

# 126
  • Варна
Записвам се да ви следя и бягам на работа...  bouquet

# 127
Ехо, много благодаря  Hug

ПС.Оправила си го.

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 08:42 от sigma

# 128
Момичета, моля ви, пробвайте дали линка на Естела отваря албума без парола  newsm78

Мисля, че успях да променя настройките и не би трябвало да се вижда съдържанието вече  Blush

# 129
Добро утро момичета  Heart Eyes Hug обичам ви и довечера ще пия едни винце и за ваше здраве  Mr. Green

П.п линка иска вече парола, за да се види, споко. Ама иначе наистина е кофти, да ни се развяват физиономиите из нет пространството  Rolling Eyes

П.П.П Яже, розово ли е или ярко червено?? ЦС със кръв ли е или само кръв  Thinking Принципно и аз така реагирах на първата си цветна ову, но лекарят беше категоричен, че е нищо повече от цс с малко кръв от овуто. Ако е цс по-обилна премесена с нишки най-вероятно е овуто. Вчера ли ти е денят? Темп, как е днес, други оплаквания имаш ли, понякога се пукат и капилярчета във влагалището, та и от това може да е?
Ако продължиш да зацапваш и утре или се появи болка, дискомфорт или др оплаквания, ходи на лекар, ако ли не , според мен е било инцидентно или овулация.

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 09:05 от pufpafka

# 130
  • София
Добро утро момичета  Hug Wine Glass Two Hearts txtloves Heart Eyes
Днес е мноого любовен ден и хайде всички да мислим позитивно... никакви лелки, проблеми и т.н. всички да си стоят там където са и да не се появяват по никакъв повод само да ни развалят настроението  hahaha
Дони не се притеснявай за бебчо, ще навакса сигурна съм, може би наистина трябва да му се помогне с някакви добавки... чак ще надмине нормата си и ще родиш едно голямо и красиво бебче  Hug
Пуфпафка не се отказвай душо от бебеправенето, ако зависи от мъжете ще правим секс когато ни се иска пък ако стане.. и това разбира се не включва овулацията  Joy Аз като обясних веднъж два пъти на ММ как стоят нещата и той каза... абе всичко е на прихическа основа само, няма значение кога какво.. което означава че многооооого добре ме е разбрал  hahaha
Петра, Естела - благодаря ви за закуската, много е съблазнителна - едва се здържам да не захапя монитора  #Crazy

# 131
  • София
Добро утро и от мен! Виждам, че имаме закуска, ето и кафенцето от мен:

maya.r., виждам от лентичката, че си в 5 с + 6 дни и аз май съм някъде толкова. По калкулаторите термина ми е 11/12.10.2012г,което означава, че май сме на една дата Hug Честито за чутото сърчице, аз нямам търпение вече да отида на доктор и да мога и аз да го чуя Blush

Миле- на, хайде идвай да покажеш пръстена newsm44 newsm44 newsm03

Аз вчера "подарих"  EFP на любимия и той се зарадва, но някак плахо, като че ли не вярваше на 100% само на този тест. само повтаряше - "дано да е вярно, дано да е вярно.." Определено се зарадва и той също не е очаквал, че точно този месец ще стане Wink

Момичета, наистина толкова бързо пишете, че и аз едвам ви смогвам да чета hahaha

Пожелавам на всички ви да бъдете безкрайно обичани и да обичате с цялото си сърце txtloves newsm76 Two Hearts

# 132

Честит Ден на Влюбените! Бъдете влюбени, момичета, много щастливи и нека всяка една от нас я споходи най-голямото щастие на Света - да стане мама, много скоро!  Hug Обичам ви  Hug
Блонди честити сини гащи! Всичко ще бъде наред!
ВК почивай си, вече си напред със седмиците, това е прекрасно!
Успех и късмет на всички! И заглавието е пак много хубаво Simple Smile
За мен Св.Валентин ще започне с посещение при зъболекар  hahaha

# 133
  • в пералнята
Обратно на всички, аз пък ще ви пожелая честит Трифон Зарезан. И наздраве!

# 134
  • Варна
Честит празник на всички опиянени от любов!  bouquet  bouquet  bouquet

Дони, надявам се с новите хапове бебчо да остане още мъничко на топличко в коремчето на мама. Praynig Praynig Praynig

Роксана, Каси, радвам се за чудесните новини от срещата ви с бебчовците. Hug Hug

Мая, честито сърчице! Hug

Общи условия

Активация на акаунт