В месеца на любовта, разбрах, че аз ще ставам мама, а пък той баща - тема 92

• 25 160
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
arhinora да чукам на дърво до сега съм ходила на АГ само 2 пъти,миналата и по миналата година за профилактичен преглед, и миналата година беше много обстоен и в началото АГ  ме пита дали искам да забременея,ама тогава нямах планове за това.Ама мисля че ако са ми пускали някакви изследвания,то щяха да ми кажат да чакам и резултати,за това смятам,че е трябва аз да си ги
поискам .

# 106
Здравейте
Благодаря за пожеланията към свекървата Hug Hug
Лелката дойде при мен и този месец нищо не е станало ,писна ми вече Twisted Evil Twisted Evil newsm45 smile3518 smile3518 smile3518
Петеса,Щастлива жена честито на вас леки 9 месеца
Вк и на теб честито ,стискаме палци всичко да е наред

# 107
Записче  Heart Eyes
Прекрасна тема, Мецани, благодаря ти   bouquet

Честити сини гащи, Блонди!

Щастлива жена, добре дошла и честити две чертички!

Хайде, дано утрешният празник ни донесе така желаните резултати luvbed txtloves

Диана, съжалявам за лелката! Стискам палци за другия месец  Praynig

# 108
  • Варна
Меци, много ти благодаря за списъчето, поне ще има с какво да се занимавам  Mr. Green
Полина-Малина, знам как се чувстваш, свекърва ми от 1 година мърмори... а аз съм само на 22, но просто не и обръщай внимание. Както се казва, "убий" я с безразличие  Hug
Дианка, не се отчайвай, и на твоята улица слънцето ще изгрее, сигурна съм  Hug
За пореден път ви благодаря много, на всички!!! Страхотни сте  Hug При мен има зацапване все още, но поне не е ярка кръв, лежа и милото даже дойде, погали ми коремчето и се помоли на бебо да си стои там до края  Mr. Green
Блондиии, честити сини гащи мамче  Heart Eyes

# 109
  • Сливен
Привет, минавам само да ви напиша как мина прегледа ми днес - всичко с бебчето е наред, мърда, рита, скача, но се крие - така че още съм в неведение за цвета на гащите  Grinning
Хубава и спокойна вечер ви пожелавам  Hug

# 110
  • Велико Търново
Пуфке, недей да обявяваш бойкот на бебеправенето. По принцип ние - жените - сме по-организирани и ни идват нещата. Пък и мъжете са малко мързеливи. И при нас, що се отнася до изследвания, аз съм водещата сила, но предполагам при повечето е така - просто мъжете са по-склонни да се оставят по течението. Ако смяташ, че да оставиш нещата на самотек ще те направи по-спокойна и щастлива, то - направи го  Hug
Миленка, дано утре ни се похвалиш с така чаканото пръстенче  Hug
Мая, честито сърчице  Heart
Кикси, аз съм пускала като начало хормони на 3-ти ден от цикъла, прогестерон на 7-ми ден след доказана О, две фоликулометрии, цитонамазка, хламидия, щитовидна жлеза - мисля, че това е. Но така или иначе всички тези изследвания трябва да ти ги назначи док, за да не са хаотични  Peace
Дианка, съжалявам за поредната леля  #2gunfire Знам, че каквото и да напиша няма да ти стане по-весело, затова ти пращам една прегръдка  Hug

Мацки, днес от сутринта имам едно течение, което е с цвят на разредена кръв - червено е, но не много наситено, а като размито. Съвсем леко остава на ежедневната превръзка, но по тоалетната хартия си личи много ясно. Мисля, че вчера е била О, но не мисля, че това е т. нар. розова овулация, защото ми се вижда множко като количество. Не знам - досега не ми се е случвало такова нещо  newsm78 Някой имал ли е такова чудо?  Hug

# 111
Еха, темата е от обяд, а вече на коя страница сте?!?
Записвам се и аз да ви следя.
При мен нещата слава богу се развиват по най-добрия начин. Дано и занапред да е така Praynig
Успех на всички с бебеправенето. fingerscrossed

# 112
  • Пловдив
Момичета, аз днес бях на преглед и нямам особено прекрасни новини. Беб изостава в някои параметри като размери, отделно и теглото му е под нормата. Кръвопотокът не е от най-добрите и съответно и плацентата и тя не върши нещата както трябва. Поради тази причина ми се назначиха допълнително още 2 нови лекарства с надеждата да подобрят кръвопотокът и бебчо да навакса. Много тъпо, все проблеми при мен  Tired Док каза, че почваме всяка седмица да следим нещата, че ако има нещо да се реагира.

По повод обърната матка - аз съм с такава и не съм имала проблеми със забременяването, ама никакви. Виж с бременностите се вижда, че съм доста проблемна, но това не произтича от обърнатата матка.

mecani, благодаря за прекрасната темичка с оригинално заглавие  Heart Eyes Hug

Аника, дано да грешиш и хормоните да са ок  Praynig Дадох глас за вай-хубавия Коко  Heart Eyes

Блонди, не изпадай в паника! Много често се случва да има подобни завишени рискове, а след амниото всичко да е ок - стискам палчета и при теб да е така  Praynig Знам, че каквото и да се каже ще ти е притеснено! Много се моля да ти останат само притесненията  Praynig Дано и амниото се избегне! Иииии честити сини гащи  Hug

Полина-Малина, тегли една майна на тая дребна душиза-женица...  #2gunfire

zazu1, бързо оздравяване на Оги  Praynig

Щастлива жена, тихичко честито и лека и безпроблемна до финал  Praynig Hug

maya.r., честито сърчице  Heart Eyes

Дианка, на тая твойта лелка да вземе това идване да й е за последно в следващите месеци  #2gunfire

roxanna,
браво за добрите новини от прегледа! Нека все така да е!  Hug

И да е много бебеносна тази темичка  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 113
.

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 00:05 от KaRoLa

# 114
Лелееее да се запиша че ще свърши и тази темичка Simple Smile , за която МЕЦАНИ пак се е постарала и се е получила 6+  Hug
Аз приключих с лекарствата и от снощи бебеправим  Embarassed малко отървах ОВУ-то но аз съм оптимист човек  Praynig
имам надежда много се радвам че всичко е наред и сте вече вкъщи
блонди честити сини гащи stork-boy
чери мам не се отчайваи току вий и ти като В_К  си с фалшива лелка и едно прекрасно бебче в коремче
поли моли много отдавна не плащам данък обществено мнение и бих ти препоръчала същото.Такива хора винаги ще ги има а ние можем само да си го местим в другия крачол Hug
щастлива жена тихичко честито -направила си наи-хубавия подарък на мъжлето .... продължавам да ви  чета  очаквайте включване  Hug

# 115
  • София
Запис и от мен!!! Hug Hug Hug Hug
 babydust7 babydust7 babydust7

# 116
.

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 00:05 от KaRoLa

# 117
  • В къщурката на хълма на феите
Каролче айде успокой се с тва смучене ..

# 118
Пак се извинявам.. Ще се появя ако има нещо интересно..до тогава ще си кротувам

# 119
  • shumen
Имам Надежда много си преживяла.Важното е,че сте добре и ти и Рая.
Блонди,честити сини гащи.
Аз утре съм на преглед ако ми остане време,ако ли не в сряда.

Общи условия

Активация на акаунт