В месеца на любовта, разбрах, че аз ще ставам мама, а пък той баща - тема 92

• 25 146
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Ушаааляляляля  Laughing
Страхотно ново заглавие, Меци  Heart Eyes Ха-ха, много кандидатки за твойте гащи  Mr. Green Аз пък не искам  Mr. Green ( да си кажа да не ме набутате  hahaha) Иначе и аз съм с обърната матка и да ви кажа не ми е от най-оскъдните...
В_К браво, мила, каква изненада само, всичко нека да бъде наред  Praynig  Hug
Тони, честита годишнина   bouquet
Блондин, уплаши ме и мене, всичко е наред, мила, мъжка мама, честита нова пишка  Hug
Полинке, не се връзвай на такива грозни, ама много грозни коментари, нямам думи, какви хора има само, горе главата  Hug
Имам надежда, миличка, важното е, че всичко е минало добре, чакаме снимчици на малката кукла  Hug
Ах, ти Фейти, както си имах предчувствие, че си бременна, сега все си мисля, че е мома  Mr. Green Какъвто и да е прашецът, първият си е мой  Naughty  Hug
Само този на Рейни ще е зелен, сигурна съм, айде Рейни ти си наред тоя месец  Praynig  Hug
Та мойта леля си дойде по часовник, всичко върви по план и след като свърши отивам за цито да видим гадините дали са се махнали, и хламидия да пусна, та мисълта ми е, че приемам лелки всякакви, пращайте ги при мен!
Милена, дано получиш желаното пръстенче Simple Smile
 Hug  Hug  Hug за всичкиииииии

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 17:55 от desitkad

# 91
Щастлива жена, тихичко честито. Надявам се изненадата да е впечатляваща.

Блонди, честити сини гащи  stork-boy ...

maya.r. честито тупкащо сърчице   Kissing Heart

миле-на, утре тук с пръстенче на ръката.

# 92
Ах, ти Фейти, както си имах предчувствие, че си бременна, сега все си мисля, че е мома  Mr. Green Какъвто и да е прашецът, първият си е мой  Naughty  Hug

Имаш го  Hug ... само ми напомняй от време на време, че забравям  Blush Mr. Green

Миле-на  чакаме хубавите новини утре рано с кафенцето  Hug

maya.r. Честито малко тупкащо сърчице  Hug

# 93
Фейти, ще ти напомня, миличка  Heart Eyes
Сега ми хрумна нещо, утре може да си разправяме за първия ни Свети Валентин с ММ, Меци, не мисля, че ще натоварим темата, че и миналата започна със сватби и остана много място за всички ни положителни тестчета, направо ударихме рекорд  Party
 Така че темата за утре е открита, какво ще кажеш Меци?  Hug

# 94
Надявам се да питам на точното място,но търсих където пише "Прочети преди да попиташ" и в 'Библиотека" но не ми отваря  "За изследванията преди забременяване" излиза ми че страницата липсва,ако знаете къде да ги намеря.Смятам преди да си дойде ММ да отида на преглед при АГ ,ама не знам какви изследвания да си поискам.

# 95
Много благодаря, момичета, да ви се връщат хубавите пожелания.  Hug

# 96
Надявам се да питам на точното място,но търсих където пише "Прочети преди да попиташ" и в 'Библиотека" но не ми отваря  "За изследванията преди забременяване" излиза ми че страницата липсва,ако знаете къде да ги намеря.Смятам преди да си дойде ММ да отида на преглед при АГ ,ама не знам какви изследвания да си поискам.

Най-малкото микробиология и цитонамазка  Peace

Ако имаш смущения в МЦ може и хормонални изследвания да си пуснеш  Peace Може и пълна кръвна картина и урина. Не се сещам за друго.

Блонди, честити сини гащи  Heart Eyes Юнашка майка ще си  Hug Всичко ще е наред  Hug

# 97
  • на 4-ия етаж до асансьора
иха...прекрасно заглавие!Меци поклон и респект и за заглавието и за гащоприемството!   bouquet
Блонди прегръщам те силно! Heart Eyes Честито ти мъжле!Ако не се класирам с девойка за Криско...си заплювам бебо още от сега!  Hug
В_К всичко ще е ок!Почивай си и си чети...и няма да усетиш как ще си горда мама!  Hug
Полина-Малина хич да не ти пука!На злобните хора устите и със силен шут не можеш да им затвориш!Тегли и една и не я мисли... Hug
Перуник само така...първа в тази тема и после хоп в онази!  Hug

# 98
Фейти, ще ти напомня, миличка  Heart Eyes
Сега ми хрумна нещо, утре може да си разправяме за първия ни Свети Валентин с ММ, Меци,

Съгласна ...  Hug

kiksi007 ето ти едно линкче, дано помогне  Hug

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 755&Itemid=20

# 99
Последните теми несмогвам да ви изчета, но все пак да се запиша  Embarassed
Честито на виделите 2 чертички Петеса, Ралица и ВиК  Hug Леки 9 месеца, макар, че доколкото видях за ВиК са 8  Wink Каква приятна изненада. Всичко ще е наред не се притеснявай  Hug
Плодче, с малко закъснение  nbirthday и честито тъй дълго чакано пръстенче  Hug Страхотно е  Heart Eyes
Тони, честита ви годишнина. Да се обичате все повече и повече с всеки изминал ден и много скоро и една принцеска  Heart Eyes
Аничка, как ме изненада само  Grinning Добре дошла отново и дано този път стане по-бързо момата  Hug
Блонди, честити сини гащи. Всичко ще бъде наред  Hug

Какво друго щях да пиша ........ незнам  newsm78
Много палчета за чакащите   fingerscrossed

А и Меци, благодаря отново за хубавата темичка  Heart Eyes

# 100
  • в пералнята
Надявам се да питам на точното място,но търсих където пише "Прочети преди да попиташ" и в 'Библиотека" но не ми отваря  "За изследванията преди забременяване" излиза ми че страницата липсва,ако знаете къде да ги намеря.Смятам преди да си дойде ММ да отида на преглед при АГ ,ама не знам какви изследвания да си поискам.
По принцип зависи на колко си години и каква ти е историята. При мен докторът взе само цито и каза, че това е повече от достатъчно.

# 101
почти на 24 съм,мисля че цитонамазка и микробиология  е достатъчно,като се има впредвид че до сега не са ми правили нито едно от двете и съм с един партньор от 5 години и цикъла си ми е напълно редовен на 29-31 дни.Благодаря за отговорите.

# 102
почти на 24 съм,мисля че цитонамазка и микробиология  е достатъчно,като се има впредвид че до сега не са ми правили нито едно от двете и съм с един партньор от 5 години и цикъла си ми е напълно редовен на 29-31 дни.Благодаря за отговорите.
kiksi007, микробиология и цитонамазка се правят профилактично поне веднъж в годината  Blush
Стискам палци всички изследвания да са ОК и скоро да се похвалиш с положителен тест  Peace

# 103
  • в пералнята
Сигурна ли си, че никога не са ти правили тези изследвания? Това е доста странно.

# 104
 Джоли- извинявай , че пропуснах да ти кажа добре дошла  Hug Ужасно нещо си преживяла, дано в най- скоро време имаш своя приказка с щастлив край  Praynig  Heart Eyes
 Меци- благодаря за успокоението  Hug . Бабо Яжке - доколкото видях въпросните показатели влияят на подвижността на сперматозоидите , а единият понякога бил признак че се образуват спермални антитела  newsm78 , ама ще гледам засега да не го мисля .Поне плувци подвижни си имаме в норма  Flutter . Ще им стягам редиците тези дни , да я заграждат вече таз яйцеклетка ( тя много капризна излезе като мен  Mr. Green ).
 Рейни аз миналият месец бях в такова чудене- принципно съм с ову ок. 17 ден, но и няколко цикъла с по-ранна на 14 ден имах.Започнах на 12-ти ден  и употребих 6 теста , докато я засека ( пак си се оказа късна   Sunglasses ). Засякох, че  ову теста ми стана положителен след като се появи ЦС, след най- обилната мисля  Peace.
 Кикси - да не стане при теб - от вратата за краката  Flutter
 Деситка- аз за св.Валентин нямам подходяща история, мм е анти , а покрай него и аз не го усещам като празник ( въпреки че съм податлива да го честваме  Mr. Green ). На осми март обаче от 2-3 години ми подарява цвете ( преди твърдеше , че е празник на майката , ама си го извоювах  Blush )
 Мая - честито тупкащо сърце, спокойна бременност оттук нататък  Hug
 Щастлива жена- лека бременност ти желая   bouquet
 Миле- на - щом говори , значи пръстенът е наблизо, ще разказваш  smile3521
 Очертава се сватбен бум за темичката тази година  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт