В месеца на любовта, разбрах, че аз ще ставам мама, а пък той баща - тема 92

• 25 196
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Хелоу Simple Smile
Голямо празнуване е паднало снощи явно.
Дианка, ей такова нещо и на мен не ми се е случвало  newsm78
Петеса, и аз мисля, че феталната морфология може да даде достатъчно яснота за развитието на бебето, и само ако има съмнения, се прави амнио, но наистина няма смисъл да го мислиш от сега.
Яница, много мили подаръци Simple Smile
Аз, както вече споменах, не го харесвам този празник, но ММ за всеки случай ми подари голям букет цветя, аз пък му подарих... грип Simple Smile Той беше дал заявка, че ще готви вечеря, но понеже не се чувстваше добре, поръча вечеря, която никой не яде, защото ни беше зле. Прекарахме вечерта кихайки, кашляйки и подсмърчайки... Ей на т'ва му викам аз празнуване Simple Smile

# 226
Добро утро  newsm46 сигме много благодаря за кафето

# 227
Хохох Перу, аз съм с моя мъж вече пет години, като от близо четири правим дете.
Приятелят му сменяше гаджетата като носни кърпи. Лани фана една кака и на третия месец вече беше бременна. Сега имат близначки .
Кво да праиш-съдба  Naughty  

# 228
  • В градината...
Е за туй иде реч.

# 229
Здравейте и от мен! Дано всички са изкарали весело снощи!  1dating  bigdance2

Ние също празнувахме, но аз в по-лоша кондиция не съм била, зарази ме ММ с грип и снощи хич не допринесох за романтиката с капки, сиропи и сополиви носни кърпички  Embarassed Rolling Eyes
Хубав ден на всички  Hug

# 230
Е, ти тогава кво се възмущаваш  newsm78

# 231
Набързо да разкажа за изненадата (леле а си мислех ,че в моят мъж няма грам романтика ooooh!)
Започна се с подарък нощна лампа ,(която бях си харесала от доста време)придружена с голям букет бели и жълти рози и страхотно любовно обяснение във стихотворна форма Blush
Докато вечеряхме и сладко си гукахме и пиивахме винце,се чу страхотна олелия под терасата ,а аз нали съм клюкарче изскочих веднага да видя откъде идва тази музика Whistling леле момичета щях да препадна представяте ли си Серенада за мен ,че аз такова нещо бях виждала само по филмите Embarassed
arhinora а за пръстена и аз мисля ,че е по-добре да го получа неочаквано Party

# 232
Добро утро , присъединявам се днес с лек главобол Rolling Eyes .Загубила съм тренинг - 2 чаши вино и сутринта съм като зомби. Аз пък снощи се оказах в изцяло мъжка компания - отидох да взема мъжлето от работа - бяха се събрали група отбрани  лозари  и се бяха почнали от ранния следобед  Mr. Green . Пийнах и аз с компанията чаша винце, изиграхме 2-3 хора ( не от най- правите ) и си тръгнахме , че бяхме на гости. Там - пак видни лозари, ходили на събор в едно село  и вече много изморени  Mr. Green , изиграхме пак 1-2 хора, малко импровизирана ръченица и гледахме мач  Joy Те гледаха де, аз придремвах вече  Flutter. Ама като се прибрахме се бях поразсънила и не му простих на мъжо  luvbed . Днес съответно- едвам станахме  hahaha към 8 ч., че и аз бях по задачи .
 Данаека - радвам се за прегледа  Two Hearts
 Рали-  Hug следващият път  да се види новият живот  Heart Eyes
 Диана- аз такова чудо не съм преживявала , но доста хубави неща съм чувала  Flutter Praynig Praynig
 Перунче- и аз като Сигма имам приятели (малко по-големи са от мен), които се ожениха след година познанство, бебетата станаха като по поръчка 2-3 месеца след сватбата    #Crazy  Айде де , явно ние сме хора, достойни за изпитания на силата на духа  Rolling Eyes
 Миле-на - твоята история е  доста по-романтична  tooth  Hug

# 233
Браво на мъжлето ти милена много романтична изненада  Mr. Green
Мойто мило дойде в къщи със 100 рози и аз ги глееда глеедам ,а той :"Защо гледаш така?Не ти ли харесват?" Аз;"Абе гледам да не си скрил пръстен в някоя роза"... той се скъса да се смее и ми вика "Нали знаеш , че това е отживелица- новите годежни пръстени са положителните тестове за бременност(бяхме гледали такава публикация в фейсбук)...
Е... и без пръстен си харесвам розите  Party

# 234
  • в пералнята
Понеже ние не се разбрахме кой ще направи резервацията в ресторанта/ ММ не говори български/, се оказа онзи ден, че няма вече никъде места.
Затова аз реших този път да поема инициативата и се прибрах да направя вечерята. Е доста прилично се получи, като за готвене само по престилка.  Embarassed ММ остана повече от доволен. Mr. Green

# 235
  • София
Zuzutu Качила съм една снимчица в албума, малко е в не най - крайният си вариант (без рамка и завършващ туш), но се добива представа  Joy

# 236
stelico о и аз доста поразгледах букета за пръстен Joy Joy Joy,че и нощната лампа пообърнах малко викам си "хитреца може да го е сложил във фасунката",тя моята работа е -"Гладна кокошка просо сънува" hahaha

# 237
Е доста прилично се получи, като за готвене само по престилка.  Embarassed ММ остана повече от доволен. Mr. Green

Ехххх .... така ме размечтахте  и мене с тези подаръци и опианяващи чашки Crazy Неи си кротувахме вкъщи ... аз опъната на леглото - вече почти заспала, а той до мене зяпаше ТВ ... не му се зарязваше сам, но за догодина съм му обещала че ще се напием двамата  Mr. Green

Милена ... това и аз си мислех, че става само по филмите, браво на него  Party

yanitsa86 страхотна карикатура  Peace

На болничките, бързо оздравяване, а на мухмурлийките бързо изтрезняване  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз след малко ще бягам при доки на преглед да ме видят и да дам кръвчица за БХС ...  Hug

# 238
  • в пералнята
Тези мъже с тези пръстени. Аз чаках ли чаках. Ама ми се получи малко като Фийби от "Приятели", защото той си бил запланувал за Коледа, но тогава аз изразих мнение/без да знам естествено/, че е много безинтересно да се подаряват такива работи по празниците. Joy И после за годишнината ни вече знаех, защото бях търсила подаръка предварително... И така сама си развалих изненадата. Е очаквах малко по-оригинално да ми го поднесе, но той пък се оказа по-романтичен.  Heart Eyes
Но пък пръстенът е един път, такава диамантена красота (да си призная не бях очаквала). И аз постоянно си се взирам в него....Като по филмите. Дай, Боже, всекиму!

# 239
Много се извинявам,понеже съм компютърен инвалид бихте ли ми дали линк или някъкъв джокер за да видя и аз карикатурата  Embarassed Embarassed Embarassed моля  Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт