В месеца на любовта, разбрах, че аз ще ставам мама, а пък той баща - тема 92

• 25 153
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Дианка стискам и аз палчета. Praynig

# 361
само да споделя, че тези дни в отчетната пишеха, че специално за контракции напоследък не счита ли магнезият за много ефективен и изписвали нефидипин, ама доколко е прав въпросният лекар, който го е твърдял това, не е много ясно.

Нефидипин?  #Crazy Това сериозно ли?  Shocked Това е лекарство за коронарна болест, стенокардия и повишено кръвно налягане. Доста бременни освен това са с ниско кръвно, ако си го свлаят още с нефидипин, направо ще си заминат. Що за тъпотии пишат понякога из тия форуми  ooooh!

Вчера четох за предписан Мезим Форте от педиатър на бебе на 8 месеца на кърма, понеже на наддавало по половин кило на месец  ooooh!

# 362
Здравейте момичета!!   Hug
Отдавна не съм минавала да ви видя, за което се извинявам!
Гледаме се със Зара, тя расте - вече стана на 2 месеца и от скоро се усмихва и гука  Grinning  Heart Eyes
Ще взема да кача няколко нейни снимки в албумчето в Снимка.бг, че май не съм ви я представила още.
Днес даже успях да отида на един изпит и го взех, така че съм много горда със себе си.

Много се радвам за новите бебчета и за положителните тестчета, които видях на 1-ва страничка!!  Hug Знам, че една по една всички момичета от тази тема с отправят към отчетните и се радвам да видя как това наистина се случва.  Heart Eyes
Как ми се иска да наръся едно хубаво... ама вие си представете, че съм го направила  Wink

# 363
Нещо не успявам да вляза в албумчето затова ще ги постна директно тук. Извинявам се, че са толкова големи, но не знам как да ги намаля  Hug

# 364
Дибрютру милички!  kaffeetrmker_2
Петра   chef  bouquet
Пуфпаф, може ли малко инфо да пратиш за този проектозакон, ако не те затруднявам.    bouquet
Поньо, мерси че ме мислиш.  На 23-ти ни е часа, нямам търпение вече   Hands Clap
А най-хубавото е, че ММ се прибира преди предполагаемата ми О, така че ще го нападам здраво  Mr. Green
Блонди, стискам палци всичко да е наред с бебчо и теб  fingerscrossed
Ах Рейни, извинетИ невежеството ми моля  ooooh!  Ама грам не разбирам какво си говорите и не знаех как по-точно да се изразя.  Моля те, приеми една проЗЗЗЗта прегръдка  Hug   Flutter
Меци, и ти ли ще ми се накараш   Whistling
Аника дано всичко е наред с мама  Praynig
Имам надежда, страхотна е малката, пу пу пу!  Да ви е жива и здрава   bouquet
Дианче  Praynig
Вагабонд  Hug
Аз оживях след последната ми нощ (засега) сама.  Леле, какъв беше тоя страх, чак не можех да спя като хората, само последните две нощи спах нормално.  Свикнах ли, уморих ли се, кой знае...  ММ се прибира днес, много съм щастлива  Flutter
Хубава вечер на всички  Hug

# 365
  • София

Вагабондчеееееее... радвам се да те "видя", малката е разкошна просто  Hug

Мишки, аз проЗЗЗто се пошегувах и понеже и аз не съм много остра, приемам  Hug Hug Hug
 Mr. Green

# 366
  • София
здравейте,
Блонди  Hug Hug Hug всичко ще бъде наред Hug Praynig Peace
Имам надежда, A_vagabоnd прекрасни са малките слънчица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
да изтипосам и бузана като правим реклама на искамбебещите бебета Mr. Green

а тук двете ми щастия и двете са искамбебещи чада Crazy Mr. Green Peace
желая ви хубава и вълшебна вечер Hug Heart Eyes Peace

# 367
Имам надежда, прекрасна Рая Hug
Блонди, Звездичке, аз за кръвно пих нефидипин, и нямах контракции, не знам заради това ли не можах да родя нормално, но понеже разширява кр. съдове, може би отпуска и мускулатурата , може би заради това има логика да е против контракции, но със сигурност е абсурдно!!! Има магнезиеви препарати и куп други...как ще тъпчат бременна без високо кръвно с нефидипин?!? Малоумна работа! ooooh! Hug Hug
Вагабондчееее, разкооош  Heart Eyes Hug Да сте живи и здрави, мило! Hug
Мише, и аз сама не мога...сигурно съм луда, но умирам от страх да спя сама... светя всички лампи, ТВ оставам да говори... ужас  Crazy ooooh! Mr. Green
Дианка, стискам палци! Hug
Атадарче и ти си имаш страшни бонбони  Heart Eyes Hug
Благдоаря Ви за палците за мама, момичета! Hug Няма резултат за 2-рата проба, 1-та е ОК, Слава Богу! Praynig Дано втората да е добре също! Praynig
А за кастинга ме разсмяхте  Laughing не вярвам нещо да се получи, но пък ще е забавно, само ще ми е мъчно за коко 2 дни Confused но мама, татко и кумата ни ще го гледат добре - сигурна съм! Heart Eyes
Като мине всичко ще разказвам да се смеем Simple Smile дано ми дадат да снимам /по-точно на Борис/ да се посмеем после на снимки и клипчета, иначе само на разказите ще ми вярвате  Mr. Green Laughing
Целувки на всички! Hug  bouquet

# 368
Момичета, излезе ми резултата и от БХС - утре пак ще се ходи при док.

Ето го и него: Мисля, че няма място за притеснение, но все пак някой може да коментира  Praynig Hug

Тризомия 18 /   <1:10 000

Тризомия 21 /   1: 1 625

Калкулираният риск за тризомия 21 е под cut off(гранична стойност ), което показва нисък риск.

Калкулираният риск за тризомия 18 е по-малък от 1:10000, което показва нисък риск.

Вагабондче, Атнадарче ... големи сте сладури ... пу,пу,пу и гуш  Hug Hug Hug

# 369
  • София
F.a.t.e. по мои спомени резултатите ти са много добри.

# 370
Записвам се да не ви изтърва. Peace
Леле, какви прекрасни бебоци видях. Heart Eyes Страхотни, добре дошли и попътен вятър им желая! Praynig Hug
При мен нищо, чакам О, ама нито тестове правя, нито БТ меря. В момента си имам други притеснения, та ако стане-стане. Tired
Блонди, аз пиех магнезий през бременността, помагаше ми. Peace
Спокойно, всичко ще бъде наред. Hug Praynig
Аничке, кога идваш в Сф? Да вземем да заформим една среща в твоя чест?  Hug

# 371
Брейййй един ден да пътувам и какви сладурковци изпускам, влюбена съмммм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Имам надежда, Вагабонд, Атадарче имате прекрасни деца. Да са ви живи и здрави, нека ви носят много щастие и усмивки.   bouquet

Ако имам доста грешки и трудно ми се четат постовете, сежалявам, но пиша от ипада и като е тъчскрийн клавиатурата ми е диста трудно, простете  Rolling Eyes като се върна, който иска инфо за проектозакона, нека ми пише на лични да остави електронна поща и ще му изпратя да се запзнае и с дискусии, които текат из нпо.

Гушкам ви и лека вечер. Блонди мисля те да знаеш, каквото и да решиш имаш пидкрепа, според мен, само от това което съм чела, знам че риска е много малък, но все пак има такъв. Нямам идея аз как бих постъпила, за това само стискам палци каквото и да направиш  Praynig

П.п забраааавих да се похваляяяя, станах втори път чинкаааа на голямо момченце. Вчера жената на брата на мъжа ми роди второто си детенце, първото е момиченце, сега е момче-4100 е младежа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green кръстиха го на мъжа ми-Антон, много сме екзалтирани и развълнувани, от вчера място не можем да си намерим и само за него си говорим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 20:01 от pufpafka

# 372
  • ул. "Мечтание"
Фейт, резултатите ти са екстра!  Peace

Снарки, надявам се скоро да ти се махнат от главата притесненията!  Hug

Много сладки бебоци видях!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Душата ми напълниха!
Да са ви живи и здрави!  Hug

Тоя месец имах розова овулация пак (на 13ти февруари), оползотворихме я добре. Сега да видим каква сме я "сготвили".  Crazy

# 373
  • В къщурката на хълма на феите
Пуфе честито за племеничето и браво на етърва ти .. тя герой бе!

# 374
  • Пловдив
Дианка, стискам палчета  Praynig Praynig Praynig

A_vagabоnd, прекрасна е малката Зара! Истинско розово пухче  Heart Eyes Hug Браво за изпита - мама-герой  Peace

atadar,
прекрасни са ти дечицата  Heart Eyes Истински съкровища  Hug

F.a.t.e., мисля че са ти супер резултатите  Peace  Hug

pufpafka, да е жив и здрав малкият Антон  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт