В месеца на любовта, разбрах, че аз ще ставам мама, а пък той баща - тема 92

• 25 147
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте мацки ,тест не съм правила ,мисля утре да направя един Praynig
Аничка и мен ме жегна с тоя кастинг ,казвай че сме любопитни Peace Peace
Имам Надежда малката е страхотна  Hug Hug Hug
Стелико браво за  хубавите новинки Hug Hug

# 346
  • При моето слънце
Дианче, за бой си  Crossing Arms Цял ден те мисля, пък ти - тест утре  Crossing Arms Тръш, ще направя като
Мишо: ще бадна на земята с рев и ще започна да ритам с краката  Mr. Green Продължавам да ти стискам палци  Praynig

# 347
  • Бургас
Айде пак доста имам за четене немога да ви насмогна Simple Smile

Смятам, че който се интересува и се чувства засегнат от закона ще намери време и начин да се информира.
  Thinking мииии аз май не се интересувам а  даже мисля че почвам да се дразня  ooooh! ама това си е моя работа просто споделям Simple Smile
Хайде отивам да видя ко съм изтървала от предните страници.

# 348
Темата става безумна.
Питам по същество и ми се отговаря като първокласник.
Явно и ти си толкова наясно колкото съм и аз .
Дори и преди половин час да проявих интерес, вече го загубих.
Съжалявам  Sunglasses

# 349
Май никой не разбра всъщност за какво става въпрос.

Пожелавам ви успех!  ylinfant

# 350
Далиа, сигурна съм, че щеше да си по-полезна, ако беше описала с няколко изречения за какво става въпрос  Peace

# 351
  • в пералнята
Дианка, ще те пляскам. Аз днес цял ден седя тук като някоя клюкарка на балкона и следя за да чуя и видя, пък ти...

# 352
Имам надежда, имаш си малка разкошотийка  Heart Eyes
Дианче, защо не слушаш... дано не стане като историята на Пилето
Далиа, сигурна съм, че щеше да си по-полезна, ако беше описала с няколко изречения за какво става въпрос  Peace
+1

# 353
  • София
Hug Hug Hug

ТолинкаHeart Eyes

Момичета, може ли някой да ми обясни това?

Магнезий като лежах за задържане ми вливаха венозно огромни количества, после пиех според контракциите. Обаче матката няма рецептори за Мг до 20 седм.,

Т.е. до 20-та семдица няма смисъл да се пие магнезий за задържане, така ли? Правилно ли го разбирам и ако да - вярно ли е  newsm78

Предполагам е поредната ала-бала на някоя разбрала недоразбрала. Матката или има рецептори или няма,те не израстват според седмиците.Не усещах контракции,но още от 2 месец и нещо бях на магнезий, защото на видезона се видяха свивания на матката,като го почнах изчезнаха. Незнам на какво е чувствителна въпросната матка,но е факт ,че с магнезия свиванията изчезнаха. отивам да се образовам по въпроса.

http://kenguru.bg/%D0%9B%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%82%D0% … rMpWLQtiLcZmzYle3
Тук пише доста подробно за магнезия - http://magnezijoil.com/index.php?option=com_content&view=art … id=7&Itemid=7 .
"Магнезият се използва често за спиране на преждевременно раждане и на пристъпи на еклампсия в самото им начало, но би могъл да бъде значително по – полезен за тяхното предотвратяване, ако се взема по време на цялата бременност. Още по – тъжно е доказателството, че дефицитът/изчерпването на магнезия участва в етиологията на синдрома на внезапната смъртност при бебетата."

Ще поровя още,но такива жени дето изплюскван нещо,чуто не дочуто,предавано като легенди от по-възрастни,без да се обосноват,много ме ядосват. В нито една статия не срещам,не трябва да се взима в ранна бременост.

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 16:22 от mikimik

# 354
Sigma, аз прочетох и двата линка (и без да ми се обижда Далия)текстът, предоставен от нея, е силно преувеличен! Законът разглежда правата на детето - такива, каквито са обсъждани толкова много пъти (достъп до образование, здравни грижи, да не бъде подлагано на насилие в каквато и да е форма и т.н.) и се обсъждат санкции ...Какви са точно разликите с предишния могат да кажат вещите по въпроса ... Лично аз не видях нищо тревожно - само на някои места не е добра формулировката, но това е проект ... Не мисля, че някой се опитва да ни измести като родители или да ни вземе децата, пък камо ли ДЪРЖАВАТА, която за жалост има предостатъчно подопечни дечица  Thinking На фона на данните за деца, живеещи в нечовешки условия, пребивани и насилвани ... не виждам заплахата от този закон  newsm78
Така или иначе темата не е за това, Далия е пуснала отделна ...
Съжалявам за офф-а offtopic

Дианка, чакаме добри новини    bouquet

Имам надежда, прекрасна е малката сладурка!
Блонди, всичко ще бъде наред!

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 16:22 от Agar86

# 355
отивам да се образовам по въпроса.

Ще ти бъда благодарна да споделиш после, защото и на мен ми се струва някакво ново 20, което едва ли е вярно  Thinking

# 356
Имам надежда, развълнувах се, толкова е нежна тази малка кукличка! Heart Eyes
Блонди, щом си решила да го правиш амниото, ще се молим всичко да е наред. Иначе аз БХС не правя, така съм преценила за себе си, иначе аз съм на 34г.,  но помня, че ти каза, че БХС при вас е задължителен. Относно магнезият, много не съм се интересувала по темата, защото не ми се е налагало да го приемам, само да споделя, че тези дни в отчетната пишеха, че специално за контракции напоследък не счита ли магнезият за много ефективен и изписвали нефидипин, ама доколко е прав въпросният лекар, който го е твърдял това, не е много ясно.
Неродена мома, хубава карикатура! Simple Smile

# 357
Ммм Да и аз попрегледах линковете на Далия и Перу ..Накратко казано новия проекто закон се опитва да представи индивида до 18 годишна възраст не като нова семейна движима собственост, а като що годе равноправен член на обществото, че му дава право и на собствено мнение даже по редица казуси...не успях да се възмутя особено  Thinking
Имам надежда  Heart Eyes много е сладка Рая, бебе като от реклама  Laughing
Блонди  Hug това са нормални страхове, всичко ще мине и ще замине  Peace
Дианче  Praynig

# 358
Блонди, честито момченце и ти като мен свекърва на квадрат! Както са ти казали и другите момичета, ако ще си по- спокойна направи си това изследване, но аз мисля че са излишни тревоги и всичко ще е наред  Peace
Аз имам изписан магнерот, но си мислех че като нямам контракции няма нужда да го пия. Споделих мислите си с док и той ми каза поне него да пия защото магнезия винаги е  внедостиг т тялото ни и е добре да се пие. Витамините пък ги пия по два на седмица, много са големи Sick

Честити две чертички на Петеса, V_K и Раличка, скоро да ви зарадват със сърчице и всичко до края на бременността да е наред.

Моята ФМ мина добре, момченцето ми е доста активно и почти през целия ден ме подритва, кога спи незнам, а аз много му се радвам , баткото беше по-мързелив в това отношение.

Имам надежда и аз ти прочетох разказа за раждането, радвам се че всичко е минало добре, щом док ти е дал такъв съвет май си нямала избор за нормално раждане.  Мен такова  шубе ме гони отсега дано като наближи да се взема в ръце, че като знам вече какво е...

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

прашецът ми е мноооого син Joy

# 359
  • София
Дианка ама хайде направи го този тест... чакаме вече цяла седмица и тръпнем ли тръпнем... какво е това спокойствие от твоя страна  newsm78 Палчета от мен за утре и без право на пропуск, чакаме го  Hug
Имам Надежда - много ти е красива момата, да ти е жива и здрава..

Общи условия

Активация на акаунт