В месеца на любовта, разбрах, че аз ще ставам мама, а пък той баща - тема 92

• 25 129
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
понйо и аз се присъединявам към заплесите
Цитат
Аника- то аз за кастинга успех ти пожелах, пък на майка ти бързо оздравяване - забравих  ooooh!
аника имаш моите стиснати палци за кастинга (който и да е) и скорошно оздравяване на майка ти  Praynig

# 331
Имам Надежда, тоя бонбон е  Heart Eyes

# 332
Имам надежда - голяма сладурка е пу-пу. Да ви радва много и да ви слушка. На всички не чакащи като мен  Praynig newsm10

# 333
  • Варна
Имам_надежда,
голяма сладурана, да ви е жива и здрава Heart Eyes
Аника,
бързо оздравяване на майчето thumbsup

# 334
Благодаря ви на всички от все сърце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страхотна опора сте ми  Hug

Блонди, няма как някой от нас да разсее страховете ти, можем само да те подкрепяме и го правим от все сърце, вярваме, че всичко ще бъде наред. Често си мисля, че когато бебето се забави с идването си, няма как да се изкара спокойна бременност - все за нещо ще се притесняваме и ще ни е свито под лъжичката, но това е страх, с който просто свикваш и се научаваш да го подтискаш. И който те кара да дадеш наистина най-доброто от себе си (изследвания, проучване, лекарства, лежане), за да бъде всичко добре. Оттам нататък вече всичко е в ръцете на онзи горе. Гушшшш!

Моме, специално и за теб  Hug Heart Eyes Много хубав и верен пост, точно така е. Ще стискаме зъби и ще действаме, това е  Heart Eyes

# 335
  • В градината...
Имам надежда, ама и бузки си имате вече  Flutter

Блонди, и аз това мислех да напиша. То при толкова чакани надежди, едва ли след забременяването му става на човек едно такова безоблачно. А и после как ще се радваме толкова много, ако не е имало някакви притеснения по пътя   newsm78

# 336
  • София

Имам Надежда... ако залипсва Рая да знаеш.. не съм я откраднала аз  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 337
  • Пловдив
Неродена мома, готина снимка  Laughing

imam nadejda, много е сладичка малката кукла  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

stelico, чудесни новини - браво за добрите резултати  Peace

# 338
  • Велико Търново
Имам надежда, невероятна е! Браво на майката и бащата, които са я правили  Crazy
Шанелче, много е хубаво това, че няма нищо притеснително  Hug
Блонди, не си тормози русата главица толкова - всичко ще бъде наред - и амниото, и резултатът. Нормално е да ти е притеснено, но ще мине и ще замине  Hug Heart Eyes
Аника, скорошно оздравяване на майка ти  Hug
Златенце, Моме, Стели, Микимикfingerscrossed за всички нечакащи гадни лелища другата седмица (включвам и себе си в групата   Mr. Green)

# 339
  • ул. "Мечтание"
Блонди, дано всичко да е наред!  Praynig Вярвам, че е така! Надявам се да намериш вътрешно спокойствие и да се радваш на бременността без да те тревожат лоши мисли!  Heart Eyes

# 340
Imam nadejda,невероятно сладка кукличка си имаш!Да е жива и здрава! Hug
Блонди,мила,2 амниоцентези съм правила,като първата беше в 7 месец,сега ми предстои и трета,както знаеш и пак да ти кажа-не се тревожи!Рискът наистина е минимален,нищо няма да се случи,не го мисли или поне се опитай!Знам много добре какво ти е сега,но ще мине и ще си имаш още едно сладко момченце!Кураж,мила!
Mikimik,стискам палци,приятелко! Praynig

# 341
  • В градината...
В този линк пишат разни али-бали. Прочетох проекта, нещата не са точно такива.

Сигме, ето http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=%D0%BF%D1%80%D0%BE … nYrIQ&cad=rja

# 342
 Hug Hug Hug

Толинка,  Heart Eyes

Момичета, може ли някой да ми обясни това?

Магнезий като лежах за задържане ми вливаха венозно огромни количества, после пиех според контракциите. Обаче матката няма рецептори за Мг до 20 седм.,

Т.е. до 20-та семдица няма смисъл да се пие магнезий за задържане, така ли? Правилно ли го разбирам и ако да - вярно ли е  newsm78

# 343
  • Лондон/Пловдив
la vie est belle  мерси за обяснението ,ама аз съм я карала поне така си мисля  Mr. Green
Ох едвам се замъкнах до болницата с малкия като ме присви корема днес ми е 4 ден слава богу прибрах се жива и здрава  Joy
Блонди аз съм голямо шубе не знам ако ми се наложи на мен как ще постъпя , послушай вътрешният си глас сигурна съм че няма да те излъже . Каквото и решение да вземеш ще те подкрепяме да знаеш  и друго да ти кажа мойта зълва е бременна и август трябва да ражда ами тя е на 36 нито едно допълнително изследване няма  да си направи защото няма една стотинка само това което и се полага от зд. каса , има едно дете на 8 вече .
Имам Надежда страхотна мома си имаш Heart Eyes да ти е много здравичка .
Аз кротко кротко съм на изчакване до овуто , дано разбера резултатите какви са от изследванията ,а не само доктора .
Не съм чела закона нито какво ще променят ама ако е за детските надбавки имам само едно да кажа ,държавата не е длъжна да ни издържа или гледа децата на който не му отърва и няма средства бяга като мен  Mr. Green. (аз избягах щото нямам средства )
Блонди аз пиех магнезий от 2 месец до 5 горе долу с Алекс да ти кажа помагаше ми нямах стягане в корема .

# 344
Всеки е свободен да взема решения за себе си. За сега хората имат право да ги вземат и за децата си. Скоро и това няма да бъде възможно...

Обичайте се! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт