В месеца на любовта, разбрах, че аз ще ставам мама, а пък той баща - тема 92

• 25 123
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Блонди,
според мен важен е личният риск. Възрастовият си е такъв - него не можеш да промениш, но по тази логика всички на твоите години трябва да правят амнио, в този случай защо изобщо е нужно да се прави БХС? И без него възрастовият ти риск се знае.

+1 Peace

# 316
Хайде, момичета-кокичета, пролетта идва - днес е над 0 градуса  Party
Блонди, няма как някой от нас да разсее страховете ти, можем само да те подкрепяме и го правим от все сърце, вярваме, че всичко ще бъде наред. Често си мисля, че когато бебето се забави с идването си, няма как да се изкара спокойна бременност - все за нещо ще се притесняваме и ще ни е свито под лъжичката, но това е страх, с който просто свикваш и се научаваш да го подтискаш. И който те кара да дадеш наистина най-доброто от себе си (изследвания, проучване, лекарства, лежане), за да бъде всичко добре. Оттам нататък вече всичко е в ръцете на онзи горе. Гушшшш!
Фейтче, имах един поздрав за теб вчера, но не успях да разгадая как се вмъква снимка от компа ми в поста... ако някой ме научи, ще си го получиш  Blush
Zlatence, и аз съм за другата седмица, да видим какво ще става.
Аника, казвай къде ще те гледаме  Mr. Green

# 317
Сега по Нова нали тече един спот -ако знаеш в кой континент има най- много държави -Европа, Азия или Африка, ела на кастинг.

Аника, там ли отиваш Crazy ?

# 318
Блонди,
според мен важен е личният риск. Възрастовият си е такъв - него не можеш да промениш, но по тази логика всички на твоите години трябва да правят амнио, в този случай защо изобщо е нужно да се прави БХС? И без него възрастовият ти риск се знае.

+1 Peace

И от мен 1+

Моме ами картинката или снимката трябва да е от интернет сайт за да можеш да я сложиш тук в отговора си. После от там където пишеш отговора - на втория ред от ляво на дясно има една иконка ... вмъкни изображение. Цъкаш на нея и готово  Hug Чакам си поздрава  Mr. Green

Сигме ... и аз за това се сетих  Mr. Green

# 319
  • ул. "Мечтание"
Само се записвам.
имах дертове с лаптопа и не съм ви чела. Rolling Eyes

# 320
 Каролка се отчете в другата тема , този месец не е нейния  Rolling Eyes , стискам палци за следващия  Praynig  hug
 Аника - разбуни духовете с кастинга  - който и да е,  желая успех-   newsm18 .
 Сигме - аз за актьорския по БНТ се сетих  Mr. Green
 Блонди - дишай дълбоко  Hug Hug Hug , а аз лично винаги съм се чудила защо правят тази процедура на толкова късен етап  newsm78 .На една позната и правиха в 6- ти месец , мисля, всичко си беше наред , ама един куп нерви  Crossing Arms .

# 321
  • Пловдив
Блонди, дано всичко мине успешно и само притесненията да ти останат. Стискам палчета  Praynig Praynig

Аника_Б, стискам палчета за майка ти и дано всичко е наред  Praynig Какъв е този кастинг? Светни ни малко повече  Crazy

# 322
Фейтче:  Mr. Green

# 323
Здравейте Simple Smile Минавам само да ви покажа куклата Simple Smile , че нещо не успях да вляза да ви кача снимка в албумчето, явно съм загубила паролата, ако може на лични да ми пратите, че да ви кача и там Simple Smile Ето я куклата  Heart Eyes

# 324
  • Сливен
Имам Надежда, страхотна е  Hug Hug Hug, да е жива и здрава малката сладуранка

# 325
имам надежда много е красиво твоето щастие , много да те радва  Mr. Green а поздрава към фейт еееее спор няма че е момиче  Joy Joy Joy
Нямам търпение да се похваля- изследванията са повече от перфектни   bouquet благодаря за стиснатите палчета и аз се присъединявам към НЕчакащите другата седмица .... въпреки че много не сме работили по въпроса и все пак  Praynig Praynig Praynig за всички ни
блонди +1  Praynig

# 326
  • Северозапада
imam nadejda, пу-пу-пу  Grinning

# 327
 Имам надежда - голяма красавица е  Heart Eyes
Аника- то аз за кастинга успех ти пожелах, пък на майка ти бързо оздравяване - забравих  ooooh! .Понякога се чудя как може да съм такъв заплес  Naughty
 И други болнички имаше , малки и големи , бързо да прогонват болестите им желая  Hug Hug Hug

# 328
Имам Надежда, да ви е жива и здрава сладурката  bouquet
Аника, стискам палци с майка ти всичко да е наред, а на теб пожелавам успех Simple Smile Аз пък се сетих за "България търси талант" и "Война на думи" fingerscrossed

# 329

Уауууу ... тросната съм ... само да не е като Кари Брадшоу  #Crazy   Joy Joy Joy Мерси  Hug

Имам Надежда ... ма тя е цяла принцеса ... пу,пу,пу  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт