В месеца на любовта, разбрах, че аз ще ставам мама, а пък той баща - тема 92

• 25 125
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Притеснението ми е не за самата процедура или резултатите, а да не стане беля след това  Confused

# 301
Блонди най-искрено ти желая всичко да мине добре. PraynigСтискам палци и те моля да вярваш, че всичко ще е добре и да си гушкаш здраво и силно бебче накрая.

# 302
Ех, Блондиfingerscrossed

# 303
БлондиHug Hug Hug

# 304
Блонди, слънце, ако имаше такава опасност, смяташ ли че щеше да е рутинна процедура  newsm78

# 305
Блонди, разбирам страховете ти, но съм убедена, че процедурата ще бъде успешна. Останала съм с впечатление, че си мъжко момиче (освен мъжка майка  Laughing), отиваш, правиш и забравяш  Peace Всичко ще е наред с бебчо  Hug Hug Hug Кога трябва да се направи амниото, ако се решиш ?

# 306
На 22-ри. Ще отида сигурно, няма смисъл от главата в пясъка, ама си ме е шубе  Sad

Сигме, и аз с това гледам да се успокоявам  Simple Smile

# 307
Момичета, много изтървах  Cry
все пак се записвам на 21 стр. Меци, благдоаря, че фигуруам в списъка  bouquet много мило ми стана! Heart Eyes
Блонди, всичко ще е наред! Hug

Аз имах малко проблеми с мама, нямаше как да пиша, днес ще ходя за епикризата й и така.... дано всичко е наред! Praynig
Спечелих и едно участие в кастинга на известно предаване, ще споделя повече като му дойде времето  Joy сега стягам куфарите за София  Hug

Стисвайте палците и може да стана известна  Joy
Обичам Ви! Hug

# 308
Аника, дано с майка ти всичко е наред  Praynig
Относно кастингът - ще ме умориш от любопитство сега  hahaha Стискам палци !

Блонди, стискам палци всичко да е наред и после да се насладиш на оставащите седмици без грам тревоги  Naughty Hug

# 309
palica, кръвният тест не почва ли да отчита след евентуална имплантация? Или поне 7 дни след предполагаемото зачеване? Според мен е била късна ову, даже и след 3ти може да е, защото знам за зачеване дори в последния ден от цикъла. Та невъзможни неща - няма.

danaeka, честито  EFP и сърчице! Лека и безпроблемна до финала!  Peace

Неродена мома, то сигурно затова моят мъж мипредложи на годишнината от сгаджосването ни, а се оженихме година и 1 ден по-късно....за да има после "3 дни яли, пили и се веселили" сигурно.  Joy

F.a.t.e., браво за добрите резултати! Все такива да са до финала!  bouquet

mikimik, дано болките не са менструални!  Praynig

миле-на
, и аз това си пожелавам! Терминът ми беше март месец, та тъй като стана ясно, че няма да го бъде, си пожелавам едни две чертички поне...  Cry

stelico
, стискам палци!  Praynig

Блонди, надявам се всичко да е ок! Според мен си избий лошите мисли от главата, мисли положително, колкото и да е трудно.

От мен нищо ново, продължавам да си НЕчакам, ама още е доста раничко. Следващата седмица ще стане ясно.  Tired

# 310
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Меци и аз гледам как може да го оАкат нещата с форума, ама честно освен скина не виждам някаква чак така съществена промяна, може и защото за такива неща не използвам ключове и глупости. Не виждам сми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За всички - да си имаме уважението, следващия който ме нарече програмист умира, не съм никакъв програмист  Crazy ПроЗЗЗ админ съм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Блонди, стискам палци тази рутинна процедура да мине както искаш и без усложнения  Hug

Аника... ооо към Софето ще идваш? Като дойде момента, кажи де да те гледкаме. А Коко ще участва ли и той?  Hug

Пуфееее, май много си екзалтирана за това, едвам прочетох поста ти  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 311
Здравейте сладурани  Hug

Кукле ... ходя при Мерджанов - има страшна апаратура, пък и разбира  Flutter

Блонди Нали нямаше риск от резултатите на БХС, защо сега ще ти правят амнио.

Аника ... палчета и после да дУклаваш веднага за какво иде реч  Hug

Благодаря на всички, че ме мислите  Hug Hug Hug Hug Hug

Каролче, какво стана с теб ... имаш ли гости или те пропуснаха  Praynig Hug

# 312
  • София
Каролче, какво стана с теб ... имаш ли гости или те пропуснаха  Praynig Hug
И аз това исках да попитам... отчеттттт  Hug
Блонди, Бъди ти по принцип ни вдъхваш спокойство... вдъхни и на себе си сега, всичко ще е наред...
Ани.. толкова ми е любопитно сега, дано скоро стане ясно за даразбулиш мистерията Simple Smile))

# 313
Блонди Нали нямаше риск от резултатите на БХС, защо сега ще ти правят амнио.

Има възрастов - 1/220, Под 250 препоръчват,

# 314
  • Варна
Блонди,
според мен важен е личният риск. Възрастовият си е такъв - него не можеш да промениш, но по тази логика всички на твоите години трябва да правят амнио, в този случай защо изобщо е нужно да се прави БХС? И без него възрастовият ти риск се знае.
това са си мои размишления, важно е ти какво ще решиш. Само искам пак да ти кажа - каквото решиш, това е правилното, веднъж взела решение не се обръщай назад и мисли позитивно. Всичко ще е наред.
Аника,
стискам палци да те гледаме по ТВ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт