В месеца на любовта, разбрах, че аз ще ставам мама, а пък той баща - тема 92

• 25 137
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • shumen
Момичета и аз днеска се записах за ЖК.Пуснаха ми изследвания-кръв и урина и цитонамазка ми взеха.Другата седмица доки каза да отида да коментираме резултатите

# 286
  • на 4-ия етаж до асансьора

Добро утро!
Гладна съм, жадна съм и ми е студено...мрън!
Леля си отиде /надявам се за последно/ и от довечера започвам от начало...
Прегръдки за всички и лек и спорен ден!!! Hug

# 287
Добро утро девойкиии  Hug

Аз нали съм дружка с Петра, пак си се нареждам след нея и съм първа на масата за закуска   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Днес пътувам за София в командировка, отивам да се боря с МТСП  ooooh! ooooh!  направоооооо   Tired вие да слушкате докато ме няма  Naughty

Далия, според мен първо си закъсняла с обсъждането на този проектозакон защото, за да. Са обективни момичетата, трябва да се запознаят с няколко доста дълги текста, но си започнала темата и аз ще се изкажа, тъй като се замивам с този проблем и професионално и, съжалявам, но няма да се дъглася с мнението ти и петицията. Смятам, че на този етап проектозакона е някакъв опит да се вкара международните оравни рамки и вбг закона и не трябва да се стопира този процес, а след това да се работи внасока фописване и оромяна.
 Съветвам всички, които имат някакво намерения, да оспорят проектозакона за детето да го прочетат и да се запознаят с него. Ние от неправитественият сектор се занимаваме ит няколко месеца с него и смея да твърдя, че д малки корекции, закона не е лош и целта му не е да ограничи правата на семействто, а по скоро да ограничи злоупотребите, насилието над деца и да насърчи надарените, да осигури наддецата образование и здравни грижи. Проектозакона е съгласува  и с европейското и международно законодателство и следва Конвенцията на ООН за правата на детето и всеобщата декларация за правата на човека. Това е част от процеса на хармонизиране  на Бг законодателството с европейското. Ако нямате текста и искате да се запознаете с него ми пишете, ще ви го предоставя  Peace

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 07:53 от pufpafka

# 288
  • Варна
Добро утро момичета  Hug
Ах petrra благодарско за закуската е днес супер гладна се събудих  Whistling
Много романтичен св. Валентин сте отпразнували  Hug
Хубав ден от мен  Hug

# 289
теста за Рубеола се прави, за да се види дали имаш антитела. Ако нямаш щш трябва да се ваксинираш, защото е също толкова опасна, колкото Токсоплазмозата.

# 290
  • София
Да помрънкал малко,че няма къде другаде.Трябва да ми дойде след 21,02,но още от вчера са започнали едни болки ниско болу,сякаш всеки момент ще дойде лелката. Оплаках се.

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 09:33 от mikimik

# 291
  • София
Да помрънкал малко,че няма къде другаде.Трябва да ми дойде след 21 ,но още от вчера са започнали едни болки ниско болу,сякаш всеки момент ще дойде лелката. Оплаках се.
ОО милата   Hug Аз всеки месец съм така, ако пък при теб това не е често срещано може да е признак за нещо друго  Thinking

# 292
  • София
А не вярвам,предишния път нямах никави признаци, Иначе обикновено ден преди идването се започва с такива леки напомняния,а сега 6-7 дни преди това.Не помня да е имало такова чудо. Почвам да подозирам гадния студ,замръзвам докато дойда на работа,в нея бера яко студ  cold

# 293
  • В градината...
Пуфе, и аз напълно съм съгласна с теб. Хвърлих едно око по диагонал на проекто-закона и не манирам кой знае какво "дефектно" в него. Дори напротив. Дадени са права на децата, които до сега, в нашето комунистически ориентирано законодателство, никой не признаваше.
Също професионално се занимавам с темата и смея да твърдя, че досега детето като субект на правото  се размиваше някъде в нищото.

# 294
Добро утро и от мен Hug Hug Hug
Ех petrra с тези закуски рано сутрин ще отслабна но умствено Joy(не че не съм вече)
Така сега по същество -леля,вуйна и всякакви роднини днес си отидоха и се надявам да се върнат след 9мес. Blush,така че от тази вечер мъж ми е застрашен сериозно  от  luvbed(не че се оплаква...),дано баба Марта ми донесе така жадуваните EFP,имам някакво предчувствие ,че март е нашият месец Thinking

# 295
ДобрУ УтрУ  smile3507 много хубава закуска  Hug ,Днес си вземам изследванията стискайте палци вече всичко да е наред,че ми писна от гадини и лекарства  ooooh!, апък и мъжо много нетърпелив  hahaha hahaha снощи ми вика "аз цяла армия потенциални бебета ти давам апък ти на нито едно не даваш живот" hahaha hahaha
Лек  топъл и слънчев ден момичета   Hug

# 296

pettesa, поизпуснах ви този път, но много грижи в къщи, аз една спокойна бременност няма ли да имам  ooooh!
Ами няма нищо казват, ни хематом, ни киста. Надявам се е така. Малкият много ми тежи вече като го нося, аз и баткото носех с тумбак в деветия, че беше по голям той, ама сега и това не лъже, та се запъхтявам за 0 време.
Тръгнах да ровя за Каролка, че нали за 14 беше, видях само хубавата новинка на Щастлива жена, леко и безпроблмено бременеене  Hug
Връщам се да наваксам още, докато малкото спи

# 297
 Добро утро  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
След 11- часов сън, вече съм свежарка  Mr. Green  Вчера цял ден обикалях из града и вечерта заспах директно след вечеря, нямаше 10 часа  Sunglasses .
 Петра - точно от такава закуска имам нужда днес  Simple Smile .Изпращай я лелята и залоствай вратата  Heart Eyes
 Чери мам- те така си казват за прогестерон на 21-ви ден( това е идеалния случай), ти като си засечеш овулацията броиш 7- 8 дена и тогава отиваш, за да има смисъл.При мен миналият месец се падна на 25- ти ден изследването  Hug
 Мишленце - не трябваше ли и ти скоро да ходиш при док да ти разкрие резултатите от изследванията  Thinking  Hug
 Фейтче -  Hug радвам се за прегледа , все така да са наред изследванията  Heart Eyes
 Мина ли седмица и Бенита да се прибира вкъщи ?  newsm78
 Поспаланчо- явно без премеждия не може  Hug Слав има сериозното изражение на бъдещ учен  Heart Eyes , пупу много е хубав  Simple Smile.
 Деситка - те племенниците са способни да те купят и продадат с един поглед , моите като ми кажат лельоо и ме разтапят.Ама вече поотраснаха и гледам да съм строга  Naughty , че ми се качват на главата  Simple Smile .
 Яница - много хубава идея с карикатурата  Heart Eyes .Една приятелка си беше поръчала така поканите за сватбата , много бяха оригинални  Grinning .
 Дианка - мъжете някой път също ги усещат нещата , дано твоят е познал  Hug Hug Hug
 Много се смях с туй търсене на пръстени в букетите, ама ако видя от моя мъж толкоз цветя накуп сигурно и аз ще съм така  Mr. Green
 Хубав ден ви желая- при нас и днес се очертава слънчево време  Simple Smile
Гуш на всички ви  Hug Hug Hug

# 298
Ау, не сте изписали света, браво  Hug

Аз нямам кредор с новата визия и пиша от друг кредор със скоростта на светлината  Tired hahaha

Петре, чудесна закуска  Hug

Мен много ме е страх от това амнио.  Rolling Eyes На 37г съм и ако се случи нещо, едва ли ще имам втори шанс за второ дете. Знам, че решението трябва да го взема аз. Не искам и да си помислям да се ражда на света увредено дете, но ако е здраво и аз го загубя, заради взетото ми решение за амнио?  Cry Много ми е криво и нервно, не мога да спя и до сряда ще откача  Confused

# 299
Блонди, ти защо чертаеш такива апокалиптики?
И аз смятам, че трябва амнио заради възрастта, но не виждам повода за притеснение. Нали оня ден на резултатите риска беше минимален.

На моя мъж сестра му роди здраво и право момченце на 41 години. 

Общи условия

Активация на акаунт