В месеца на любовта, разбрах, че аз ще ставам мама, а пък той баща - тема 92

• 25 177
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета благодаря ви ,че ме мислите и аз така мисля да си взема един хубав тест и пак да пробвам ,иначе цял ден нямах нищо сега като отидох до wc като се избърсах имах малко на тоалетната хартия .Ще видим ще изчакам още малко и моя мъж така се е навил да е станало ,все вика бременна си сигурен съм ,а аз въобще не съм се настроила и си мисля ,че нищо няма.

# 271
Дианка, пак ще те питам -имаш ли ову тест ?

# 272
Муцки, много хубаво сте изкарали вчера, щом сте толкова тихи днес.  И какви са тези кафенца и айранчета  Mr. Green  Миналата нощ будувах от 1 през нощта до 6, та пак легнах малко да взема въздух, ама снощиии....  Изкарах най-хубавата си нощ от три седмици насам - спах непробудно, като Тъпан!!!!   Mr. Green  Нямам търпение ММ утре вече да се прибира и всичко да си влиза в релси!
Искам и аз да раждам и да кърмя, пак да раждам и пак да кърмя!  ММ каза, че веднъж да стане, няма да ми прости  Crazy  Ха дано!
Дианка, Фейти  fingerscrossed
Отивам да си правя закуска пък   chef

# 273
А какво да правя с това дето постоянно ме пита?

Питай го и ти  Joy Joy Joy

Сега сериозно...кво е това нещо? Shocked

Какво е това дето ви пита ... мен никой нищо не ме е питал още  Crazy
Хахааххихихих, ама ужасно е пък, не ми харесва, докато свикнем сега  Rolling Eyes
Фейтинка, скъпа моя, казах ли ти аз  Mr. Green за гащурите, ама чакай да не се хваля много, че и пишка може да излезе накрая  hahaha БРАВО, мила, за хубавите новини, сега чакаме и резултатите да са супер  Hug
Сигма, ти си голям шемет  Hug
Звезди, ти си майка героиня  Hug
Стана 6 часа докато изтрезнеете, то бива бива, ама вашето на нищо не прилича  hahaha

# 274
  • В къщурката на хълма на феите
туй дет ви пита неизвестното /някои ги пита, някои не ги пита Mr. Green / е най-вероятно заради сертификатите, които трябва да се обновят и да ви допускат безпрепятствено до страницата .. щотУ, ако не вземат да се ъпдейтнат, най-много браузъра да ви извести, че видиш ли бг-мамма е най-необезопасения сайт на света и поради това ви спира достъпа до него едва ли не за ваше добро ииии после става веселко Mr. Green

# 275
То на тия мами кое да им е безопасното  Twisted Evil Mr. Green И на мен не ми харесва особено, не обичам да свиквам наново с нещо, което си ми харесва по стария начин.
Дианче, мисля, че е по-добре по-скоро да разбереш има ли нещо, и ако е това, което си мисля, да взимаш мерки за това кървене. Не съм опитна де, нека и другите те посъветват, но това ми нашепва разумът.

# 276
  • София
туй дет ви пита неизвестното /някои ги пита, някои не ги пита Mr. Green / е най-вероятно заради сертификатите, които трябва да се обновят и да ви допускат безпрепятствено до страницата .. щотУ, ако не вземат да се ъпдейтнат, най-много браузъра да ви извести, че видиш ли бг-мамма е най-необезопасения сайт на света и поради това ви спира достъпа до него едва ли не за ваше добро ииии после става веселко Mr. Green

Аууу как го подкара https://, аз нещо не моа се спраа.. Не знаеш, че имат и secure mode  Tired

# 277
Алоууу, програмисткитееее, говорете на разбираем език, че ми оплешивя тиквата от чесане  newsm78  hahaha

# 278
туй дет ви пита неизвестното /някои ги пита, някои не ги пита Mr. Green / е най-вероятно заради сертификатите

Mr. Green мерси за разяснението ... мен така и не щя да ме пита Mr. Green

Деси още не ми се вярва, айде да видим другия месец  Crazy

Дианка палчета за теста  Praynig

# 279
  • Лондон/Пловдив
И аз да се впиша тук честит празник на всички влюбени и не толкова вече  Mr. Green ама колко се вълнувах като ви четях пръстенчета търсите  Mr. Green . Приятно ми е като ви чета тези дни ,нещо не ми се пише . Фате розови ще са гащите да знаеш ,търсим си мома Пловдивчанка ние с моя син.
Аз току що се връщам от доктор с цял куп изследвания да правя утре ,че днес ми е 3 ден от цикъла тук се правели от 2-5 ден тъкмо утре росна росна ще ходя да издирвам болницата  Crazy
Интересно знаете ли защо ще ме изследват за Рубеола IgG newsm78 аз май съм я карала като че ли като дете всички съм изкарала . От това което разбирам ще ми изследват Гонадотропин , LFT- тест на чернодробната функция , тест на щитовидната жлеза , тестостерон (дали се пише правилно  Mr. Green) ,уреа и електролити. ДА си кажа нищо не разбирам ама да видим какво ще кажат резултатите . А и забравих най голямата глупост да дам кръв на 21-24 ден за Прогестерон  newsm78 мойта ову тепърва ще е минала нали съм с по късна , аз мога да го забавя изследването защото имам направление и когато дойде времето да отида . Този месец ще падне голямо следене на овуто .
После ще ви дочета и допиша ,че почва Пепел от рози (загледах се в турски отново  Mr. Green)

# 280
  • Пловдив
Петьофи83 Ха така моя мъж и ти съученици  Joy ! Добре, че поне гадже не ти е бил  hahaha , че той голям Ромео го е раздавал едно време!  Joy Между другото ако е било в Строителния техникум и аз учех там, една година след него, ама тогава не ми беше интересен, излизах с батковци, с един де 7 години по-голям от мен! Ама кво стана, чак в София се взехме, тоест аз се дадох де!  Joy
Файти ти при кой док беше за БХС? Много се радвам за прогнозата бебка, сигурно ще се затвърди и туй то!  Hug Hug Hug

# 281
Здравейте миличкии  Hug Hug Hug

Аз не съм писала отдавна, но няма нищо интересно покрай мен, та за това. Иначе ви следя редовно и се радвам заедно с вас.

Фейтче, радвам се за добрите новини и стискам палци за резултатите от изследванията  Hug Praynig

Мише, голям маратон ще е - раждане, кърмене,раждане, кърмене,раждане, кърмене  Mr. Green Пожелавам ти старта да много скоро!

Дианче,  Praynig Praynig Praynig

Меци, да е жив и здрав татко ти!

Момичета, аз вчера не се включих на празника, но днес, без повод, искам да ви кажа, че много ви обичам всичките!!!  Hug Hug Hug

# 282
Сигме не съм видяла ,че ме питаш за ову тест,не нямам в момента .Мислиш ,че може да е овулация ли ?Незнам толкова късно 31 ден, започна "уж" менструацията,ама може незнам ooooh!

# 283
  • Сливен
Сигме не съм видяла ,че ме питаш за ову тест,не нямам в момента .Мислиш ,че може да е овулация ли ?Незнам толкова късно 31 ден, започна "уж" менструацията,ама може незнам ooooh!
Едва ли е имала впредвид овулация, просто някои момичета казаха че тестовете за овулация засичат и бременност  Hug

# 284
  • В къщурката на хълма на феите

Аууу как го подкара https://, аз нещо не моа се спраа.. Не знаеш, че имат и secure mode  Tired

висок им е левъла, човек .. с едно махване искат хиляда неща да направят, ама едва ли ще стане .. все пак безсмъртието не е достъпно за всички Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт