В месеца на любовта, разбрах, че аз ще ставам мама, а пък той баща - тема 92

• 25 179
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Хубаво сте си празнували вчера! Миленка определено се е постарал твоя човек с тази серенада, нямаше ли любопитни съседи да се чудят какво става? Simple Smile
Фейт, много се радвам за хубавите новини! Hug Ти гледам, че си обещала на мъжо да се напивате заедно догодина по това време, ама внимавай с обещанията, защото и аз като забременях първият път си мислех, че като минат 9м. пак ще си попийвам, ама така се случи, че от 5г. съм пълен трезвеник, защото или съм бременна или кърмя. Та мисълта ми беше, че бебо може и да ти обърка плановете! Simple Smile
Дианка и аз щях да предложа кръвен тест и дано да е това, което ние си мислим!
Поспаланчо, ти защо си спряла да кърмиш като си имала температура, точно когато си болна е добре да продължаваш с кърменето, защото така предпазваш бебето от заразяване!

# 256
че от 5г. съм пълен трезвеник, защото или съм бременна или кърмя  Simple Smile

ти уби всичко детско в мен  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha то не е смешно, ама ... айде ще видим до година  Hug

# 257
  • Сливен
фЕЙТ, браво за прегледа  Hug, между другото и аз щях да ти кажа същото като Звездичка, ама тя ме изпревари  Laughing
Поспаланчо, и ти ни липсваш, дано скоро да се синхронизирате с бебчо и да ни навестяваш по-честичко   bouquet

# 258
  • София
ooooh! Аз днес съм на айрянче ....
И аззз .. но на кафенца  #Crazy

# 259
Файти, чакаме добрите новини! Стиснала съм ти едни силни палцища  Mr. Green За цвета на гащурите хич не се съмнявай, розови са Mr. Green

Поспаланииииии, липсваш ми ужасно много  Sad, Жоржита и тя, но пък ви се радвам на снимчиците и на рожбичките, които си имате вече  Mr. Green Hug Hug Hug

Рейни, успех с филмите  Joy Аз ще заложа на нещо по-известно  hahaha

# 260
Девойки, промени ли ви се страницата ?

# 261

Да бееее, сега докато свикнем Joy Joy Joy

# 262
  • София
Точно това разглеждах и се чудех къде ли са ми известията и изведнъж... една цифричка 1 се появи върху отговори  Joy

# 263
  • В къщурката на хълма на феите
Сигме ъпгрейднали са скина, всичко си е по старому само че по лъскаво ..

п.с. hahaha hahaha hahaha още не са го сменили и вече почна да сбозява .. жива да не бях .. не правете така деца! Mr. Green

# 264
А какво да правя с това дето постоянно ме пита?

# 265

Питай го и ти  Joy Joy Joy

Сега сериозно...кво е това нещо? Shocked

# 266

Питай го и ти  Joy Joy Joy

Сега сериозно...кво е това нещо? Shocked

Какво е това дето ви пита ... мен никой нищо не ме е питал още  Crazy

# 267
  • Варна
Оххх, така да мразя като дзър-пър се правят промени Sad Сега пак търси кое къде е, свиквай с промените... Какъв е смисълът?

# 268
Един прозорец -иска име и парола. Ма вече спря  Crazy

# 269
  • При моето слънце
на мен вече не ме пита  Wink
Как сте, дами, нещо ви болят главите, май? Започнахте с любов, а завършихте по нашенски с вино  Mr. Green
Дианче, стискам ти палци и се моля да ни зарадваш  Hug
Аз имах малко свободно време и разгледах албумчето. Видях много красиви булки и прекрасни дечица и .... една позната физиономияяяяяя  Mr. Green Кукле, мъжът ти ми е съученик  hahaha
Аничка, радвам се, че сте се решили толкова скоро за второ. браво newsm10 И аз много искам, но съм решила, че искам по-голяма разлика, та още 2-3 години ще съм само наблюдател, за да не изгубя форма, разбира се. Та през това време искам всички до една да ви изпратя по подразделение в отчетните  Hug
Хубав ден на всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт