В месеца на любовта, разбрах, че аз ще ставам мама, а пък той баща - тема 92

• 25 140
  • 738
  •   1
Отговори
# 75

Фейтче, за теб що си мисля, че имаше афинитет към розовите гащета  newsm78

Колкото до теста, поради факта, че съм с късна Овулация (или така казва доки - 1 път фоликуметрия .. или не точно де, след кюретажа) и предната бременност, все така излизаше.. ) силно се съмнявам теста да покаже каквото и да е било, особено, че да броя и 27 дни, все още има 7 до деня  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ще се въздържа от тестване поне до тогава  Blush

Нямам такъв, просто близначетата ми бяха момиченца  Flutter

Иначе за тестването да кажа. Аз също си мислех, че съм с късна О и за това в месеца в който забременях почнах тестовете на 17-ти ден, понеже така ме изчисляваха повечето Ову калкулатори. Да ама не, всички тестове ми бяха отрицателни и направо го отписах месеца, дори си помислих, че пак се почна поликистозата  ooooh! Оказва, че че малко преди да почна тестовете ми е било О ... съдя по писането в личната информация на Зачатие. Така, че жертвай един месец малко повече тестове, но поне да можеш да хванеш Овуто  Hug

yanitsa86
Предполагам, че ако беше, все щеше да се намери едн да ти каже. Но все пак за твое успокоение може да попиташ на следващия преглед  Hug

# 76
  • В къщурката на хълма на феите
Зузич мъжа ми ще е очарован Mr. Green Mr. Green

# 77
Зузич мъжа ми ще е очарован Mr. Green Mr. Green

не разбирам за к'во ми говориш Mr. Green

# 78
  • В къщурката на хълма на феите
аха да бе .. а пък аз съм мис свят Mr. Green

# 79
аха да бе .. а пък аз съм мис свят Mr. Green

подозирах, че има нещо такова  Thinking Mr. Green Млъквам!

# 80
И аз да се запиша в новата тема.

Блонд, тамън мислех да те меча да се успокоиш, ама виждам, че нещата са се италожили. Аз не бих правила дори изследване при такъв нисък шанс, ама ако ще се успокоиш и да забравиш за това-действай. Wink

Този месец давам пълен бойкот на бебеправенето.....пусна ми на шапката(аз никога не нося шапка  Laughing) ама и милото ме ядоса много днес....та ще го оставя той да се оправя с бебеправенето както може, хич няма да се занимавам. Ядосвам се защото с всичко се оправям аз-организации, празненства, пътувания, лекари, къщата, всичкоооо....върха на всичкото беше днес. От 10 дни му говоря да организира някъде да празнуваме утре......сещайте се дали се беше сетил, пак мен чака всичко да организирам....е писна  ми, много ми писна  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Обявявам пълен бойкот на всякаква организаторска дейност , да видим до къде ще я докара сам той.

# 81
В к, прекрасни новини направо ме изуми, дано да се стабилизират нещата! Hug
Блонди, дано всичко да е наред!
Имам надежда, добре завърнали се в къщи!
Йоли, добре дошла, сърцето ми се свива за това което ти се е случило! Cry Hug
Тони, честита годишнина!  bouquet
Рейни, а вие как бебеправите щом мъжо не иска? newsm78
п.с. Петеса, тук съм си просто не си ме забелязала Laughing

# 82
  • Варна
Благодаря момичета  Hugе успяхте да ме разведрите  Hug Стягам се с нови сили този месец Praynig Да  попитам варненки,  къде да си направя цветна снимка
и иска ли се направление или не е по здравна каса? Мисля края на седмицата да се заема с тази ИНАЧЕ не лека задача  ooooh!
Щастлива жена честит  EFP чудесен подарък за св. Валентин  Hug

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 16:52 от Полина-Малина

# 83
  • София

Зузи, много знаИш ти значи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Фейтче, аз изобщо не правя тестове за Ову, никога не съм, но не се заричам, че няма  Crazy

Звездичка, нещо грешно си ме разбрала. Мъж ми много иска бебе, не ми дава да се нахвърлям на тестове за бременост, това не иска  hahaha Иначе си представям просто как с игличка пукам всички презервативи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пуфке, бившия ми мъж беше също така.. нищо не организира... за 7 години 1 път той не е организирал квото и да е. То и настоящия май същото, ама за утре съм го предупредила, ако не направи нещо, ще се цупя и то много. На мен не ми трябва нещо кой знае какво.. още едно цвете в саксийка и да сготви и сложи масата, като се прибера и ще съм щастлива. В тоя студ не искам да ходим по заведения, а и ми се вижда пълна загуба на средства точно на 14ти, когато цените са надути  Mr. Green  Ако на 15ти псувам, ще знаете, че и това не е направил  Crazy

# 84
Аз пък съм точно обратната  Crazy Предпочитам аз да правя всичко ... да мине през моите пръсти дето се казва, за да съм спокойна. Не мога така да се доверя на някой друг да прави планове вместо мен ... ши са побъркам  Mr. Green
А иначе ... аз този празник мооого отдавна нямам желание да го празнувам, даже онзи ден си говорим с ММ и аз му викам, че за мен вески ден е 14-ти  и не е нужно да правим каквото и да било по-различно от това да сме двамата  Blush
Ако не забравя утре ще ви разкажа на бърже как на първият ни 14-ти февруари ... ме изненада  Heart Eyes

Рейни
... нещо не съм разбрала за тестовете  Blush

# 85
Щастлива жена тихичко ЧЕСТИТО Hug Hug Страхотен подарък за празника Party
За утре тайничко се надявам да блесне пръстен на пръстчето Embarassed ,ама в този мой мъж няма никаква романтика и хич не се и сеща  #Cussing out(ама си го обичам какво да го правя Heart Eyes)
На миналият Св.Валентин така го изненадах,с пироефекти че щяхме да изгорим като факли ,ама влюбени и гушнати факли Joy

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 17:10 от миле-на

# 86
Звездичка, нещо грешно си ме разбрала. Мъж ми много иска бебе, не ми дава да се нахвърлям на тестове за бременост, това не иска  hahaha Иначе си представям просто как с игличка пукам всички презервативи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
hahaha
Вече разбрах, тогава дано скоро да го зарадваш! Grinning

И аз се присъединявам към тези дето утрешния празник нещо не им допада! Whistling

# 87
Момичета, не мога да ви изчета, много пишете  Grinning.
Да се отчета...днес бях на преглед....видяхме тупкащото сърчице и съм много много щастлива..... Hug
Кафеникавото ми зацапване почти изчезна, но все още има някакъв отенък, надявам се да изчезне съвсем.... иначе Пап теста ми е наред...Praynig
Много се радвам на новите ви положителни тестчета и се моля на всички да ви се сбъднат мечтите до една.
Блонди, ще се моля и вярвам, че всичко ще е наред.  Hug Praynig

# 88
  • София

Фейтче, не бой се.. няма как да проследиш кой, какво прави, че и да запомниш  Hug

Звездичка и на мен ми стана смешно това недоразумение, по някой път от много малко стават забавни случки  Mr. Green

Миле-на, а твоя споменавал ли е нещо за пръстенче изобщо  Blush

мая, радвам се за добрите резултати и честито сърчице  Heart Eyes

О нееее не могааааааааа........в духа на празника, можете да кажете на букетите- стига
Скрит текст:
[/b][/color]

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 17:40 от rainy...

# 89

Фейтче, не бой се.. няма как да проследиш кой, какво прави, че и да запомниш  Hug

Звездичка и на мен ми стана смешно това недоразумение, по някой път от много малко стават забавни случки  Mr. Green

Миле-на, а твоя споменавал ли е нещо за пръстенче изобщо  Blush

мая, радвам се за добрите резултати и честито сърчице  Heart Eyes

О нееее не могааааааааа........в духа на празника, можете да кажете на букетите- стига
Скрит текст:
[/b][/color]
Споменава от няколко месеца ,ама да видим  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт