В месеца на любовта, разбрах, че аз ще ставам мама, а пък той баща - тема 92

• 25 174
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • В къщурката на хълма на феите
Честит празник момичета! /кой каквото си празнува!/ бъдете здрави, щастливи и усмихнати .. съдбата може да е кучка, но днес може да си гледа работата Flutter

сега искам да ви почерпя, защото днес баща ми има рожден ден Blush

# 166
Пони, изследвани са ми прогестерон, пролактин, естрадиол и този на щитовидната. Всичко беше в норма. пуснах ги 3-4 ден от цикъла, като бях чула че прогестерона трябва по-късно, но гинеколожката каза, че може тогава..... Ами и тогава МЦ ми варираше от 30-23 дни, но тя каза ...:" И какво от това", това не било проблем...И аз незнам вече.... Tired
Ла ви, с един и същ партньор съм. А токсоплазмозата ми я изследваха, защото имаше съмнение заради първата ми бременност. Тогава родих в 7-мия месец- прокървих и ми се пукнаха водите.. Поне аз доколкото си спомням мисля, че д-ра ме пита дали са ме изследвали и реши да провери нещата.
Съжалявам за това, което си преживяла и ти....  Hug
Намериха ли причината? Ако искаш ми отговори на лични да не пълним темата със страх...
Честно казано и аз предпочитам ако може да се вземат всички превантивни мерки, за да може бременността да приключи щастливо, но от друга страна, понякога се правят напълно излишни изследвания /когато липсват симптоми/, което води до стрес и олекотяване на джоба...

# 167
Оооо ... Мецанке  Днес имаш 3-ен празник викаш  Mr. Green
Да ти е жив и здрав рожденика тогава и до година да го направиш най-щасливия дядо  Hug  bdbaloni

П.П. аз ша си взема вИднага от бонбонките или са кексчета  Mr. Green

Хайде и един тематичен виц  Mr. Green

Между влюбени:
- Скъпа моя, кажи ми онези две думички, които ще ни свържат навеки. . .
- Бременна съм!  Mr. Green

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 13:15 от F.a.t.e.

# 168
Фейт, Деситка, много хубави истории  Heart Eyes  Аз дори не си спомням как сме празнували първия път  Crazy
Рокси, само мога да те гушна, не мога да помогна със съвет  Blush  Hug
Меци да ти е жив и здрав таткото и съвсем скоро да го направите дядо  Praynig Hug  bouquet

# 169
Мецко, нека ти е честит рожденика и догодина да бъде горд дядо, това последното задължително  Naughty  Hug
Аз пък и от уискито ще си взема  Mr. Green

# 170
Честит ви Трифон Зарезан! Бъдете много обичани и опиянени от положителни емоции!
Св. Валентин определено не е моят тип празник, но историите ви много ми харесаха, много романтични мъже имате  Heart Eyes
Мецани, честит празник на татко ти. Да е жив и здрав и скоро - щастлив дядо!
Рокси, ами и моят цикъл е на около 24 дни, не виждам нищо притеснително Simple Smile
Дианка, защо наистина е пуснеш едно тестче? Да не ни изненадаш и ти като V_K? Пожелавам ти го искрено  fingerscrossed
 Hug

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 13:08 от Ronique

# 171
  • в пералнята
Момичета, какво стана с Tolinka?

# 172
  • гр.София
Меци Честит рожденик...и скоро да го направите горд дядо!

desitkad видях , че си разказала интересна история...ама понеже не знам как да направя скрит текст  newsm78 ... искам и аз набързо да споделя за моя зайко...още малко и ще направим 3 години и досега никога не ми е подарявал цветя,подаръци и тем подобни...освен на миналия 14-ти(в който аз много се изненадах),когато ме изненада с плюшена играчка...която аз си бях харесала ... за днес съм на 100% сигурна,че подарък няма да получа,но няма да му се разсърдя...аз съм купила бонбонки и червено вино в специална опаковка...та довечера да се осладим и опияним  Mr. Green

# 173
  • София
Дианче Тестче мила, чакам утре сутрин отчет  Hug
Меци - Честит рожден ден на татко ти... много интересна дата за рожден ден - три празника в едно Simple Smile
ЕЕ какви хубави историйки си имате. Аз няма да разказвам за моя първи свети валентин с ММ защото честно казано не си спомням какво беше точно. Но иначе той е голям романтик и често ми прави изненадки. Разбира се понякога живота го завява и се налага аз да напомням да някой неща... но пък какво да го правиш МЪЖ  Joy

# 174

Според мен ако си била само с един партньор няма нужда от трихо, хламидия, та и кандида.

Една микробиология никога не е излишна, а за причините за "поява" на тези приказни бацили е известно, че не зависят от това дали си с един партньор или не, а има купища фактори, като някои  от тях например могат да бъдат понижен имунитет, пиене на антибиотици, ходене по басейни и т.н....Специално за хламидията пък е добре да се направи изследване, защото всички знаем какви поражения може да има от нея!

За токсото също е добре да се знае какво е положението, а ако излезе отрицателна, то тогава по време на бременност жената трябва да бъде дооооста внимателна.

Мец, да ти е жив и здрав таткото още много дълги години!   bouquet

# 175
  • Велико Търново
Меци, честито на татко ти. Да е жив и здрав и скоро да го зарадвате с внуче   bouquet
Мравче, Пуфке, благодаря, че ме отразихте  Hug Днес за щастие няма и помен от това гадно течение. Иначе вчера нямах никакви болки. И не беше слуз с червена жилка, а точно като по-бледа кръв. Надявам се да е било нещо свързано с О. Както и да е - да не занимавам повече аудиторията с някакви си течения.
Дони, намЪчи се и ти с тази бременност. Още малко остана. По-бързо да минава, че да се успокояваш, гушкайки бебчо  Hug
Дианка, направи един тест  Peace  Praynig
Рокси, съжалявам за М  Hug Ако винаги ти е бил с такава дължина цикълът и док е казал, че всичко е наред, не знам от какво се притесняваш. Не мога да видя предишните ти графики, но защо ми се струва, че 11 дни ЛФ се води за нормална - да, по-кратичка е, но така съм чела. И все пак аз бих отнесла този въпрос към док.  Peace

# 176
 Рокси - щом още тогава ти е варирал така значи към момента хормоналните изследвания би трябвало да са валидни   Hug.  Вярно е , че може да има разни отклонения за всеки отделен цикъл, но предполагам че едва ли варират значително.При мен откакто бебеправим МЦ варира от 27 до 42 дена  #Crazy ( добре че крайностите се случиха само по веднъж ), иначе преди все си беше 30-31 дена .
 Бабо Яжке - права си лекарите казват , че нормална ЛФ е от 10 до 16 дена  Hug .Така че може би там всичко е наред  Peace

# 177

Според мен ако си била само с един партньор няма нужда от трихо, хламидия, та и кандида.

Една микробиология никога не е излишна, а за причините за "поява" на тези приказни бацили е известно, че не зависят от това дали си с един партньор или не, а има купища фактори, като някои  от тях например могат да бъдат понижен имунитет, пиене на антибиотици, ходене по басейни и т.н....

Точно постоянното ходене по изследвания, доктори, които не се скъпят да изсписват антибиотици при всяко *гък*, правят организмите ни с нисък имунитет. Просто в България постоянно се пият хапчета, дори самоизписани... Хипохондрици си падаме малко. /Да, нямаме вяра в лекарите /понякога с право/ и винаги се съмняваме, което любопитство граничи с хипохондрия/
И аз съм в кюпа, но това само по себе си не е хубаво.... Peace. Иначе знам, че гъбички и тем подобни гадове могат да се хванат в басейн, тоалетна чиния, и т.н...

# 178
Здравейте, мили!
Честит празник! Както казва Меци - кой каквото си празнува  Simple Smile Така или иначе, бъдете винаги влюбени и пийвайте хубаво винце! Наздраве!  Hug
Мецко, да ти е жив и здрав татко и скоро щастлив дядко (заради римата  Simple Smile)

Много целувки от мен!

# 179
  • Пловдив
Честит празник, момичета!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нека любовта винаги е около нас  Heart Eyes

Дианче, взимай тест и дано  Praynig Praynig Praynig

Меци, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт