В месеца на любовта, разбрах, че аз ще ставам мама, а пък той баща - тема 92

• 25 106
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ла ви Това са ми любимите цветя, нямам търпение да се запролети и от сега знам какво ще направя един слънчев ден... една хубава книжка, едно одеалце и нещо за пиене и хапване...и мисля да се осамотя на някоя тревиста площ.... понякога имам нужда точно от това  newsm74
Понио Честит празник. Както добре си казала ти... пожелавам ти това, което пожелавам и на себе си  Hug Сигурна съм, че тортата ще се получи страхотна... чакаме снимки    party023

# 721
Рonyo Честит рожден ден! Пожелавам ти много сбъднати мечти и скоро да бъдеш мама!  ura

# 722
Добро утро, сладурани!
Пони, Честит рожден ден! Бъди жива и здрава и нека мечтите ти станат реалност   bouquet
Галето, стискам палчета  Hug
Ай, Петра, ако не си ти гладни ще си ходим  Mr. Green Страхотна закуска, айде да счупите яйчо  Hug
Ла ви, любимите ми цветя, обожавам лалетата  Heart Eyes
Още малко и в новата тема, сигурна съм,че Меци  Heart Eyes е готова въпреки всичко, затова нека в новта тема само хубави новини да четем  Praynig
Гушки за всички  Hug

# 723

И един голям гуш и либоФ за един симпатичен Кенгур  Heart Eyes

Blush Heart Eyes Hug

Понеже съм заплес, както е известно...Дани, браво за хубавите резултати! Все така да продължаваш! Praynig
Витлиемка fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 724

Ето това върви заедно с лалетата. Обожавам на масата ми до великденските яйца да има лалета.... И формата и цветовете се допълват... Оргазъм за очите и душата  Blush

# 725
Аууу, великденски яйца- по нашему перашки  Heart Eyes

Поньо, ЧРД. Скоро да си мама.

Вк. Съжалявам. Аз не съм много по показните честитки и съчувствия. Но да те питам втори кюретаж ли ти е това ? Ако е да, може би трябва да почнеш да търсиш причините. Прегръщам те и дано скоро износиш една спокойна бременост до край.

# 726
Поньо, честит рожден ден. Здраве и скоро мама.

# 727
  • София

Здраво, мацки  Hug

Виждам неприятни новини за В_К. Каквото и да кажа няма да премахна болката ти. Сега мога да те посъветвам като ирланците - алкохолът не помага, ама и млякото не помага  Flutter Право напред и горе нослето, ще дойде и нашия ред  Hug

Витлемка, страхотни новини, мила... хващайте се на работа  Mr. Green

Поньо- честит рожден ден и да си подариш най-хубавия подарък... с 9 месечно закъснение   bouquet

даниелка, браво за хубавите новини, ти за какво беше на преглед, гледам рано е за ФМ, късно за сърце....  newsm78

Галка, стискам палци  Praynig

Сигме, това перашки съм го чувала... ама не мога да се сетя откъде.. май в Козлодуй или Враца... Tired

Аз да си кажа- мен пък лалетата не са ми любимите цветя  smile3534 Не че не ги харесвам ама не са ми любимите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 728
ponyo, честит празник  newsm51 Дай Боже догодина по това време някой да ти бърка с ръчички в крема и да не ти оставя свободно време за торти и за караници с мъжа.
galetosl, много хубаво закъснение, дано наистина да е заради най-щастливата причина.
Хайде да идва новата тема, че тази ми е нещо тъжна, всеки ден си поревавам по малко (хормони, хормони ... въздиш). И чакаме "свети 24-ти" заедно с многото нечакащи Simple Smile

# 729
Грийни, от Монтана.

# 730
  • София

Ха, поне края хванах. Може пък и да съм го чувала от приятели от Монтана примерно, а па може и от мъж ми, че той е от Видин.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 731
# 732
 Joy Joy Joy Жоржи, както винаги с разбиващ емотикон Simple Smile Ponyo, ако правиш такава торта, ще помоля за рецептата Simple Smile

# 733
  • в пералнята
Честит рожден ден на Поньо и от мен Simple Smile Да си жива и здрава и максимум до другия рожден ден да си получила мечтания подарък.
Жоржита,  hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 734
  • Варна
Момичета,  Hug Hug Hug
Сигме, 1-ви кюретаж ми е, Ноември месец се изчистих сама, но и тогава беше в много ранна седмица. Правила съм всякакви изследвания преди да забременея и според доки няма проблем, било лошо стечение на обстоятелствата, но мен този отговор не ме задоволява. През тези 3 месеца, които ще трябва да се пазим мисля да започна отначало с изследванията, забелязах че кръвната ми захар е малко висока, но ми казаха че било от стреса. Няма да се дам без бой!

Общи условия

Активация на акаунт