Стига вече студ и сняг, молим Вселената за принцопад! :) - Клюки 30

• 21 805
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Макче, да ти дам моята предпуберка? newsm78 Ей, сега се връщам и още дишам огън Rage Rage Rage Да вземе да реши, че понеже  си е забравила не знам кво си по домашен бит, ще изчезне от часа....Една нейна съученичка има баба, която е възпитателка на първи клас и двете кокони отишли при нея...да помагат на първи клас!!!! И аз отивам да я прибера и .... smile3556 smile3556 smile3556нея я няма....Побеснях...Така, сега сме в наказателна седмица без ТВ, комп и забавления. Е, сега ще се научи да си ляга навреме - цяла седмица и това влиза в наказанието! smile3508

# 616
  • София
Моята щерка също е от хиперактивните. Хубавото е, че поне няма проблеми със съсредоточаването. (За това се е метнала на мен). И съм убедена, че поведението и характерът са наследствени. БНД е от хората, които не могат да стоят на едно място. Непрекъснато се върти и шава. Ако човек не го познава, ще остане с впечатление е, че е много работен.
За детето съм решила, възможно най-рано да я запиша да спортува.
За сега мисля, че спортът е най-доброто решение. След време може и друг акъл да ми дойде.

# 617
 Joy Morgопасна е твоята Simple SmileАко сиропа още те вълнува е "сладки сънища"  на fortex.Състав:маточина,жълт кантарион,глог и валериан + пчелен мед и вит.Ц.-за деца.
Малее кво ни чака, в пубертета  Mr. Green

П.П. Изписан ни е от детски психиатър.

# 618
Фионка, аз съм от тези, дето всичките ми приятелки ме съжаляват. Като започнат да се оплакват от техните деца аз ги контрирам с: ми да ви дам моето тогава, и всички се дърпат с: оооо нееее, благодаря  Mr. Green Дори бабичките по парковете след половин-един час наш престой ме жалват: булче, тя палава като за 5 момченца.

Макче , мен така ме съжаляваха , мила ! Embarassed Embarassed
Бяхме в болница , оперираха девойката от апандисит . Беше на 6 години , в стая сме с още 2 жени , аз спя с нея на едно легло .
Ми тя на маймуна ме правеше , аз колкото се притеснявам и я пазя да не шава много , тя полудя , ходех по коридорите да я гоня , на 2 ден след операцията . Тя крещи , не иска да идва , аз се чудя какво да правя и потъвам от срам , ужас ти казвам ! smile3511
Да не говорим , че през нощта не спях , да не я притисна без да искам ...
Иначе носехме "Пипи Дългото Чорапче" , тя си четеше сама и това пък беше повод да я хвалят , но другите неща ...

Морги , снощи и при нас имаше наказателна акция - без компютър - резултат - стояла до 1:30 да чете книга ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Както казваше баща ми , светла му памет - "Ни се води , ни се кара !"

# 619
  • София
Брил, мерси...Тези дни сигурно ще си заспива сама поради наказанието Laughing Laughing Laughing Обаче успя да ми изкара акъла - всички деца ги взеха, никой не остана..а моята убавица никаква не се види...После дойде бесът и като ме хвана Rage Rage Rage Сега седнах да позяпам малко филм, да се кротна...

Хепи, ама и твоята убавица си я бива!
Сигурно и онази кикимора ще чета тайно поради незаспиване...днес -не, ама утре, вдругиден - със сигурност ooooh!

# 620
Ооо, мамчета, как се кефя като ви чета Simple Smile   bouquet
...
Не че злорадствам, но се успокоих, като прочетох, че май доста мами имат буйни щерки! Simple Smile Щото и моята малката е огън и пламък Simple Smile
Голямата беше кротка като кукличка, и сега в пубертета си е кротка и разбрана, рядко се налага да й крещя, за да ме чуе.
...
Идеята за спорта е много готина  newsm10- само да се избере нещо подходящо, което хем учи на дисциплина, хем не натоварва много, все пак са дами Simple Smile
...
Уплаши ме нещо друго, което прочетох в постовете ви - че мацките приличали на БНД-тататататата...  smile3518
Ми то ако е така, моята малката ще стане първа въртиопашка, леле, какво ме чака, леле, леле... smile3511
(На голямата баща й е дооооста по-свестен, да бях с този си акъл, не бих се развеждала с него заради "голяма любов", ама на, била съм млада и зелена, а и тогава нямаше форуми. ...)

# 621
  • София
Гери, по-често девойките приличат на бащите си..Аз затова съм казала, че съм една копирна машина и нищо повече Wink Wink Wink
Колкото до спорта - моята от 4 годишна се занимава с какво ли не. Балет 2 години, 2 години гимнастика в училище, когато мога - плуване, кънки, а сега и ски на Славия. Ама това не й пречи да изтресе някоя простотия нищо, че кротка изглежда.....
Ти си късметлийка, че поне едната ти щерка кротка е била преди и в пубертета се е запазила.

# 622
И аз съм много ЗА спорта, без значение какъв, важното е да има движение. По принцип искам бойно изкуство, но ще я запиша на каквото има на близо.

# 623
Момичета дали има някъде серииките на Маша и мечока с бг аудио?

# 624
Гери, по-често девойките приличат на бащите си..Аз затова съм казала, че съм една копирна машина и нищо повече Wink Wink Wink
.............................................
Ти си късметлийка, че поне едната ти щерка кротка е била преди и в пубертета се е запазила.

МММ, така е, Морги, и единствената причина да съжалявам, че нямам син е, защото щеше да прилича на мен - предимно мноооооого скромен Simple Smile
...
Голямата ми щерка наистина е съкровище! Без нейната неоценима помощ нямаше да мога да се справя така перфектно с ши..ното положение, в което се набутах.

.......................

Риъл Уомън, "Маша и мечокът" не съм ги срещала с БГ-аудио. Но пък и нямат много думички.
Най-дългата реплика на Маша е "Дай мне!" (дай ми) и "Перемена!" (междучасие), повторено много пъти! Simple Smile Като чуя нещо, дето не го разбирам, давам нататък Simple Smile

# 625
  • в моя свят на мир и любов
Елисаветка пък е твърде кротка. Наскоро ми беше вдигнала кръвното и й казах, че е същата като баща си  Crossing Arms
Вече няколко дни мисли над въпроса и не може да реши това хубаво ли е или лошо  Twisted Evil

Последна редакция: пн, 20 фев 2012, 21:11 от luda

# 626
 Joy Joy Joy Какво кротко детенце! Simple Smile Щом още мисли дали си й направила комплимент или си й отправила упрек Simple Smile
КАто се сетя, мислех моята малката лудетина да я кръстя Елисавета - щеше да е първата луда глава с това име! Като се сетя, май Елисаветите са все кротки и прилежни - истинска мечта...

# 627
  • София
Гери, ама то може да е кротко и в един момент да ти спретне такъв номер че  Shocked Shocked Shocked Ето, моята хубостница - най-кротката в класа, ученичка-мечта за дисциплина...и днес - арееее, чупила се от домашен бит!  #Cussing outТихите води са най-дълбоки! #Crazy #Crazy Така, че гаранция няма за нищо. И аз бях кротка, ама после пощръклях Joy Joy Joy

# 628
Морги, споко, имай вяра у детенцето!
Това, че е избягала от час по домашен бит - нали е било, защото не е носела нещо, което е било нужно точно за този час? Значи, като едно дисциплинирано дете, то не е могло да понесе да се представи като неорганизирано и недобросъвестно.
А и освен това, виж къде е отишло - да помага в първи клас, нали така?
Значи, всъщност, основата си е пак готина, просто е реагирала според възрастта си.
Поговори с нея, от по-рано да ти казва какво трябва да се носи, за да го набавите и да си седи спокойно в часовете!
  bouquet
Като чета за твоята щерка, ми се струва доста сполучливо развита! Simple Smile

# 629
  • София
Гери, хич не ми я защитавай, че съм й бясна, та бясна! #Cussing out #Cussing out #Cussing out понеже и другата кокона си забравила нещата по домашен бит и веднага предложила - дай, да ходим при баба, която е учителка на занималнята на първолаците и да помагаме...Е, разбира се, че на подскоци ще се изнесе. Но госпожата не е знаела и се е притеснила къде са изчезнали двете клявки. Не може така при първия сблъсък с реалността и хоп - да изчезва.....
Наказанието ще продължи най-малко до сряда включително. После идва ваканция и ако не гледа ТВ ще ме побърка мен...та ще се наложи тогава да го поотменя.

Общи условия

Активация на акаунт