Астрология-2 тема

• 108 158
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Аз ходих скоро на ретификация при Ани от Пловдив, а след това зълва ми си прави хороскоп при нея по Скайп. Доста неща и е казала - кога ще има мъж, какви ще са децата, за работата, за здравето, някои,които ще се случват скоро и разни, които ще са след доста години. Но, колко от това, което и е казала ще се случи, не мога още да кажа Simple Smile 40лв и преведох по сметка за хороскопа на зълвата и са говори 1 час мисля.

# 76
Предполагам говориш за Антоянета Георгиева? Лично аз, с нея не съм се консултирала, но в момента чета нейните лекции, и страхотно ми допадат, а съм доста критичен човек.
Професионалиста, с който се консултирам е Адриана Вотей. При нея хороскопа е по-скъп от на Ани (нямам база за сравнение, защото при Ани хороскоп не съм си правила), записва се на касетка, докато говорите и е към 1 1/2 -2 часа, много е изчерпателна, лично аз съм възхитена........но всеки трябва да намери своят астролог.

# 77
Слънце: какъв е този градус на стерилитета, къде се пада?

ГРАДУСИ НА  СТЕРИЛИТЕТА:                               

Овен – 9 и  30 градуса

Телец-   13 и 25                        Везни  - 3,19 и 29

Близнаци – 16,23 и 27             Скорпион – 5 и 22

Рак, 9 и 21                                Стрелец – 17 и 24

Лъв – 3,14 и 30                         Козирог – 9,14 и 30

Дева – 7,14 и 20                       Водолей – 2,17, и 22

Риби – 17 и 29

# 78

Благодаря

# 79
не съм го знаела това с тези градуси- благодаря.

Може проблемното забременяване да идва от там ако някакви важни транзити и прогресии..подпадат в тези градуси...
А за планетите дето се гледат Слънце Луна: защо пък Меркурий? Планетата на комуникацията..сатурн и плутон също не разбирам ( зависи каква ти е картата, де). Венера е по- скоро за междуличностни отношения и и пари

Но общите работи- Юпитер- защото е планета на щастието, радостта- а едно раждане често се приема така. 5ти дом- ясно. Луна като ест. господар на 5ти, дом и символа на майката..абе и 8мия дом също и господарите му си мисля Thinking

# 80
Гледам, че имам няколко планети в градус на стерелитета, а проблем със забременяването нямах, но явно се гледат доста фактори.......

# 81
Предполагам говориш за Антоянета Георгиева? 
Не, за друга - Анелия, но не и помня фамилията.

# 82
Джен, не- Ани има в предвид поста на момичето от страница 5.
Фамилията на Ани е Лечева. Можем освен Ани и Адриана Вотей да споменем и Галя Иванова от Варна.

Ако някой е ходил и си е правил хороскоп някъде и е доволен- моля да заповяда да сподели!
Има момичета живеещи в чужбина- може да ни споделят за тамошни местни звезди.  Flutter

А за градуси на стерилитета....може би не толкова наталните планети, но когато има транзити през тези градуси+ други аспекти се дават проблеми при забременяване.

Джени ти беше постнала един коментар в миналата тема за изключително лесна проверка за пола на децата. Я го пре-постни:)

# 83
Рири, ето от тази статия беше - http://www.az-jenata.bg/article/7921/Zvezdite-opredelyat-pola-na-vasheto-dete/.
А, сега намерих и тези, но още не съм ги прочела - http://www.eadvise.info/?page=show_art&id=38&art_id=189, http://astrobg.net/astroArticles.php?article=12

# 84
Втората статия я бях пускала, точно там се пише, защо да гледаме Мерк, Сатурн, Плутон. Особено Сатурн в 5-ти често дава ограничение на потомството или деца в по-късна възраст, но като цяло зависи от много фактори...

# 85
Втората статия я бях пускала, точно там се пише, защо да гледаме Мерк, Сатурн, Плутон. Особено Сатурн в 5-ти често дава ограничение на потомството или деца в по-късна възраст, но като цяло зависи от много фактори...
Това с петият дом и Сатурн не ми харесва, синковеца има Сатурн в 5 дом, но и Юпитер му е там......Вотей ми каза, че ще има 2 деца, т.е. аз ще имам поне 2 внучета......синковеца иска 10 Crazy hahaha
Пиша в темата за Иван-Вихра-Ирина, търсих им датите, но не ги намирам, някой да ги знае? Да ги обсъдим, ако искате? Иван знам, че е роден на 30.11.1979г. Вихра е 76, била Близнаци, Ирина Лъв( 27.07.1977), но не намерих датите.........интересно ми е да им видя картите, за да предположа развръзката Mr. Green.
Някой, моля, да им построи картите, не се справям с астро.ком....ако има интерес, естествено към оферираната от мен тема.
Интересно, номерологично и Иван и Ирина са с път 4, т.е. работата. тя е родена на 27, дата на чувствителните хора. След 41г. Ирина и следват два цикъла от 4, които се усливат от рожденната 4.
Иван след 50г. определено ще е сам, цикълът му е под знака на 1.

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 15:53 от ani27

# 86
Вихра е на 22.05, но не знам как да кача картите, затова давам линк за нейната.
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_28 … 2QUl1-u1324456913

# 87
Вихра е на 22.05, но не знам как да кача картите, затова давам линк за нейната.
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_28 … 2QUl1-u1324456913
Наистина ли е на 22.05.1976г?
Много неприятна дата от номерологична гледна точка, 3 периода под знака на 9, емоции, много емоции, предателства, последният и цикъл също е под знака на 1, и тя като Иван ще бъде сама след 49г....и е родена  на 22 число, кармична дата......добре, че поне пътят и е под знака на 5.
Интересно, че в картата и липсва въздух, т.е. не умее да се приспособява и добра комуникация, водна Рибна  луна, много чувствителна жена, емоционална, колко рев е изревала, заради Иван.....после ще гледам още.

# 88
Годината я взех от теб, Ani27

# 89
Годината я взех от теб, Ani27
знам, че е с 3г. по-голяма от Иван, трябва да е 76

Общи условия

Активация на акаунт