Картата ми е балансирана откъм елементи, имам си от всички 4 равномерно. Огненото ми Слънце се "посъбуди" покрай този аспект, защото досега бях в някакъв по-"земен" и спокоен период.
Единственото, което виждам като евентуален негативен ефект на транзита, е внезапно чувство на преумора. Но ако това се получи, ще си взема отпуска и ще се поглезя активно с нещо друго.
говорихме повече от час. Исках да ми определи подходяща дата за нещо, тя направо ми предаде един урок( нали от година я тормозя да ме учи 

Марс (и Луната, която утре ще е в съвпад с него) е в тригон с натален Меркурий - издирих и агитирах доста майки, голяма комуникация падна
Имам и тригон с нат Юпитер и Асцедента.

То е ясно, че всяко зло за добро.. Освен това транзитен Плутон се разхожда върху асцедента ми и от там също очаквам да изскочи заек
)
)
Квадратурите на венера показват ЗОР- венера се сблъсква с тъмната ми страна- това са малефиците в хороскопа. Любовта ще събуди всички мои страхове, недостатъци..един вид ще извади всички дяволи от хралупата им. Но съдейки по транзитите- това се случва с цел и защото ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ. Може би за да отработя нещо. 

Препоръчани теми