Астрология-2 тема

• 108 229
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Ами Марс и Уран са мъжки тип енергия - това се свързва с утвърждаването, себеизразяването и творчеството, идващо отвътре. Добре е при този аспект да си намериш отдушник за творческите енергии, ако не го направиш ще бъдеш много напрегната. Добре е да си дадеш по-голяма свобода и дори да си позволиш да бъдеш разрушителна, защото ако енергията не се насочи, то след отминаването на аспекта може да се обърне срещу теб под формата на болест или депресия. Ако при теб има преобладаване на огъня и въздуха като елементи, то тогава ще ти бъде по-лесно да интегрираш този аспект.

# 181
Полис, благодаря за включването. Наистина се чувствам изпълнена с енергия, чак не мога да си седна на д-то.  Laughing Постоянно правя нещо. По принцип съм си творческа натура, така че творческите енергии си отиват по предназначение.  Sunglasses Картата ми е балансирана откъм елементи, имам си от всички 4 равномерно. Огненото ми Слънце се "посъбуди" покрай този аспект, защото досега бях в някакъв по-"земен" и спокоен период.  Crazy Единственото, което виждам като евентуален негативен ефект на транзита, е внезапно чувство на преумора. Но ако това се получи, ще си взема отпуска и ще се поглезя активно с нещо друго.  Grinning

# 182
Успях да се свържа с Вотей,  newsm44 newsm44 newsm44говорихме повече от час. Исках да ми определи подходяща дата за нещо, тя направо ми предаде един урок( нали от година я тормозя да ме учи Laughing)....когато си говорих ме, всичко ми се струва супер лесно и очевидно Mr. Green, но нали ми го обясни. Няколко пъти ми повтори да науча първо всяка планета какво изазява, много точно и подробно и след това как планетата се проявява в различните знаци и последващите подробности. Говорихме за ретро мерка например(имам си го в картата)......и ми обясни как един ретро мерк в Овен може да е положителен Laughing, забавя прибарзаността и агресивността на Овен, но в Телец ретро мерка може да влоши нещата, т.е. прави бавният Телец, още по-бавен Rolling Eyes, когато си говорих ме, всичко ми изглежда толкова лесно и логично........отказала се е да преподава.......

# 183

Дженка ами тр. сатурн при теб в 9ти, наталният ти беше в 10. Ти си птред завършване на висше образование, нали?
Има ли възможност като изкараш дипломата да те повишат в службата? newsm78
На първи въпрос - Да , само трябва да се дипломирам (по инерция първо написах трансформирам   Laughing)
На втори - Май не, но винаги мога да си намеря друга, нали?  Wink

Аз имам серизони съмнения за нещо такова с по- добрата работа...първо че тр. сатурн се е отправил към 10ти, където ще има сатурново завръщане...чувала съм, че от тогава..от този период..определени неща се случват с повече лекота..и другото..на теб меркурия ти беше върху нещо...не мога да си спомня картата сега, но я гледах скоро и се даваше и по този транзит- някакво израстване в службата-  търси си нещо...оглеждай се..макар, че то само по транзите не се предсказва..ама все пак Whistling
Транзитен Юпитер е върху Мерка в момента. Опозе на нат Плутон.

За кратки пътувания до чужбина пак ли 9-ти дом беше? Гледам транзитните Сатурн и Марс са се разположили в него в периода във Везни:)

ani27 това, когато и Слънцето и Мерка са или в Телец или Овен ли? А, не когато единия е в едното, а другия в другото?

# 184
С готини астролози винаги е приятно да си говориш.
Има хора, които щедро раздават знанието- обясняват ти взаимовръзки, аспекти, едно, второ- трето...Те така или иначе работите не се учат за година- две....

ох...говорете ми за ретро мерк! обичам тази тема!

Ретро мерк в Лъв?

тогава как можем да гледаме нещата?- забавят се  егоцентризма, ненужната горделивост...така ли да го разбирам?
Понеже Лъва е нервен може би ретро мерк там говори за едно успокояване в този период?

newsm78

# 185

За кратки пътувания до чужбина пак ли 9-ти дом беше? Гледам транзитните Сатурн и Марс са се разположили в него в периода във Везни:)

Промяната в работата, може да се отключи от конфлинкт, но промяната е за добро и..де факто по- висока позиция- друг старт въобще..така тълкувам.

Ами кратките пътувания са по 3ти дом..предполагам с някаква препратка по 9ти....на мен сега ми се въртят възлите- 9-3 дом....много ми се пътува в чужбина..уж щях да ходя..ама какво стана...нищо не се очертава за сега Sad

# 186
Ами моят Мерк е ретро в Телец и сигурно на него се дължи това, че все закъснявам  Grinning

Сега гледам, че наталният Марс и Луна ми се подвизават в 8-ми дом и от 2 дни се занимавам с организацията, парите и купуването и идеите на подаръците за учителките в детската градина на детото за утре 8-ми Март Simple Smile Марс (и Луната, която утре ще е в съвпад с него) е в тригон с натален Меркурий - издирих и агитирах доста майки, голяма комуникация падна Simple Smile Имам и тригон с нат Юпитер и Асцедента.  Simple Smile

# 187

Промяната в работата, може да се отключи от конфлинкт, но промяната е за добро и..де факто по- висока позиция- друг старт въобще..така тълкувам.

Ами кратките пътувания са по 3ти дом..предполагам с някаква препратка по 9ти....на мен сега ми се въртят възлите- 9-3 дом....много ми се пътува в чужбина..уж щях да ходя..ама какво стана...нищо не се очертава за сега Sad
Аха, аха, възможно е, защото има конфликтни ситуации между шефовете, които влияят и на мен Simple Smile То е ясно, че всяко зло за добро.. Освен това транзитен Плутон се разхожда върху асцедента ми и от там също очаквам да изскочи заек Simple Smile)

В 3-ти дом само съвпад на транз Уран и нат Венера виждам. Дано всичко е ок, че ще водя и детето с мен . Само трябва да купя билетите Simple Smile

# 188
Ей, Рири, сега се сетих, че Ани от Пловдив когато ми прави ретификацията преди 2 месеца ме пита дали е възможно да ме повишат в службата или парите да ми вдигнат.  Simple Smile

# 189
Аааа! Радвам се да го чуя...значи гледам горе-долу правилно транзитите. Flutter

Не е като с Юпитера- да се чудя на къде се върти  Joy

# 190
Може ли да споделите кои транзити "вещаят" срещането на нова любов?

# 191
Аз мога да споделя за себе си, последният път когато се влюбих от пръв поглед: (имала съм 4 такива влюбвания общо- това са ми били истинските влюбвания, ако не се влюбя в един мъж веднага..едва ли ще го заобичам много някога...за миналите две знам датите, сега и тях ще погледна, за първото- бях на 13-14 и не помня дата Simple Smile)

Транзити: (гледам само важните транзити..)

1.Тр. Сатурн в 7ми дом- акцентна област в живота ми към момента (сатурн го гледам почти като управител на хороскопа ми)
Транзитен Сатурн е в тригон със нат. СЛВ и Нептун (управител на хороскопа)
Натален Сатурн е в минорен аспект със Сатурн тр.
2. МС лежи на Меркурият ми, който ми управлява 4ти и 7ми дом
3. Тр. СЛВ лежи на натално МС
4. Тр. Плутон съвпад луна венера юпитер, секстил нат Плутон, Марс
5. Тр.Уран тригон нат. Уран, секстил Слънце и няколко квадратури (поражда действие)

Мисля от горните транзити ясно се вижда, че се е състояла среща, която не е случайна ( тоя слв и тоз сатурн..) и ще остави трайни следи в мен-  управителят на сериозните ми партньорски домове- брак по 7ми и създаване на дом по 4ти e задействан на най- висше ниво от МС...Транзита на Плутон, който също носи в себе си "съдбовност" прави много аспекти.

Прогресии:

1. Пр. Слънце секстил нат. Луна, Венера, Юипитер, Сатурн
2. Пр. Луна секстил Сатурн + още съвпади и секстили
3. Пр. Венера квадрати Марс, Сатурн, Плутон

От тук се вижда, че ще ми държи влага- с тия секстили на слънце и луна към натален сатурн........ Whistling Квадратурите на венера показват ЗОР- венера се сблъсква с тъмната ми страна- това са малефиците в хороскопа. Любовта ще събуди всички мои страхове, недостатъци..един вид ще извади всички дяволи от хралупата им. Но съдейки по транзитите- това се случва с цел и защото ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ. Може би за да отработя нещо. newsm78

Peace

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 15:49 от Riri

# 192
И бих желала..мисля, тук е момента да споделя едно мое виждане.
Може би много хора, които сериозно се занимават с астрология, ще го отрекат, но...важно е човек да има мнение Mr. Green тъй, че:

Аз вярвам, че хората обичат като слънчевите си знаци.

Аз имам излючително много земя в хороскопа, 7мия ми дом е в земя и се управлява от планета, която е в земя. 5тия плува във вода. Някои астролози са ми казвали да си търся мъж с луна в рак, и някоя земна слънчева зодия.....
Но аз съм Водолей и се влюбвам като Водолейка и това си е:mrgreen:
Постоянно се влюбвам в мъже Везни- патологично много такива случаи имам Laughing Близнаците са ми големи смипатяги.. Влюбвам се по ура(га)нски, държа се във връзките си ура(га)нски. Уран ми е в 9ти дом и съм споделяла вече, как всички гаджета почти са били чужденци.
любовният ми живот- и той е като цяло по уран- множество кратки изненадващи връзки, приключващи ненавремнно и също толкова изненандващо Crazy
Ани е единствената астроложка, която ми каза да си търся любовта по Уран...така и не разбрах защо й беше такова мнението, важното е, че е права Laughing...да, трябва да я питам..защо... Thinking

А за мъжете земни зодии- Телци и Деви- мне, девата ми е на ДЦ- един мъж дева няма с който да съм се разбрала и да сме се обичали..много мъже деви познава..и чрез тях винаги съм научавала нещо за взаимоотношенията- да, но опита е бил по- скоро негативен.
козирозите ги харесвам..но никога не е имало тръпка...

И като заключение отново ще се върна на вече споменаваната много пъти от мен "Занаци на Любовта" на Линда Гудман, която е написана на база слъчнчеви знаци и като я прочетете само ще видите колко е вярна Flutter

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 14:08 от Riri

# 193
Ако желаете момичета-- споделете за слънцето си, вижте от коя планета се управлява дома където слънцето се намира, къде е тази планета, как е аспектирана и т.н и направете съпоставка с личният си живот- с поведението ви, мъжете в които се влюбвате, типа връзки и типа взаимоотношения.....
Нека да видим, доколко случая който наблюдавам при себе си, го има и при други.

Хайде това е много приятно- хем упражнение, хем да си споделим Wink

# 194
Ами все пак Слънцето, освен бащата представлява и съпругът. Аспектите, които прави Слънцето с останалите планети често ( но не винаги) показват типа мъж, с когото ще създадем семейство. Освен това разбира се ще погледнем и планетата, която управлява и 7-я ни дом. Диспозитора на Слънцето ( планетата, която управлява знака, в който се намира Слънцето) също сочи често човека, с когото ще създадем семейство. Разбира се, това са само част от индикациите. Винаги може да има изключения. Да кажем например, че имаме добър потенциал за брак и взаимоотношения в рожденната карта, но деветата производна карта ( така наречената девета хармоника) ни показва, че ни липсва способност да споделяме нашите вътрешни и духовни ценности във връзката, какво става тогава ? Добър потенциал, но трудност в проявлението му. Човек ще иска да има връзка, ще осъществява такава, но трудно ще я задържа.

Общи условия

Активация на акаунт