Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 7 тема

• 144 463
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Да ви следя Simple Smile Не съм качила снимки още на валентинските ми мъфини, но събота или неделя ще го направя Simple Smile

# 46
  • Benelux / Varna
Записвам се да ви следя, но по принцип търсих рецептата за едни шоколадови мъфини с капучино, а не я намирам. Ако някой се сеща, да помага, благодаря .

# 47
Благодаря на всички за хубавите думи  Hug

Сега да покажа шоколадово-банановите мъфини по рецептата за кекса на Селма

сместа я обърках по технологията за мъфини, много хубави станаха, малко твърди ми се виждат отгоре, но вътре са меки и вкусни  Simple Smile

# 48
  • под тепетата
Благодаря, Tani4ka* ! Моите изглеждаха по същия начин. И на мен ми се получи така, но вътре са душичка.   

# 49
Аз като правя мъфини със смес за кесове, винаги ми стават леко твърди отгоре, но върте са мекички и много вкусни.

Таничка, почитател съм на солените мъфини и твоите със сирене и кашкавал изглеждат супер, ще се пробват  Hug

# 50
Здравейте,
Има ли рецепта за мъфини без сода или бакпулвер. От бременността ми става доста зле от тях. Дали мога да ги заменя с газирана вода и имате ли представа в какво съотношение. Обикновено в рецептите, които ползвам се слага по 1 бакпулвер.
Благодаря предварително   bouquet
Steltion Ето рецепта без набухватели=Много вкусно става, ако намажеш отгоре с разтопен течен шоколад.

Благодаря, за новата темичка.
Знам, че темата е мъфини, малки кексчета и още нещо и реших, че може да ви почерпя с
 едни малки тортички- петифурки

# 51
  • Бургас/Пз
Бианка, страхотни петифурки, направо ми се прииска да посегна и да си взема. Аз днес направих по твоята рецепта кексчета с орехи и локум - божествени са! Препоръчвам ги с две ръце!

# 52
Записвам се да ви следя, но по принцип търсих рецептата за едни шоколадови мъфини с капучино, а не я намирам. Ако някой се сеща, да помага, благодаря .

zornitsa
Не съм попадала на това, което търсиш, но ако искаш пробвай тези, много ги харесваме у дома
Мока мъфинчета с капучино глазура

ani_d - Радвам, се са ти допаднали и благодаря, че сподели!

# 53
BiankaD,разкошни и  много нежни петифури.

# 54
BiankaD страхотни петуфири , а мъфинките ти с капучино скоро ще се пробват у дома  Peace

Билянче щом и твоите са като моите значи няма значение ка ще объркваме сместа  Thinking , твоята как стана като консистенция, моята се получи много гъста,направо като дъвка ? Мисля следващият път да намаля количеството на брашното .

Кат ♥ дано да ви харесат моите солени мъфинки, при нас това е любимата закуска  Simple Smile

Днес бяхме в Айко и си купих от там хартийки за печене , ако някой се интересува 100бр.- 1,99 лв.

# 55
  • под тепетата
Tani4ka* , гъста се получи - слагах с лъжица и не капеше въобще. Приличаше на размекнат сладолед сместта, но предполагам , че сгъстяването  се дължи на разтопения шоколад. Децата ги ометоха, но от гледна точка на бързина с технологията за мъфини е по-лесно и мързеливо  Mr. Green
   Zornitca, пеп-4о има мъфини с капучино, но не знам тях ли търсиш
 http://pep-4o.blogspot.com/2011/02/blog-post_19.html

Последна редакция: нд, 19 фев 2012, 08:24 от bilqna_69

# 56
Момичета , и аз така със мъфините / леко твърда коричка отгоре/ и започнах да ги съхранявам в хартиен плик или найлонов  Peace
Как съхранявате вашите ?

# 57
  • под тепетата
 По принцип не ми стават твърди отгоре, сега даже се изненадах, че вътре са си мекички. Съхранявам ги на поднос, който увивам със стреч или в кутия с капак.

# 58
  • Benelux / Varna
Bilqna_69, благодаря, точни тези търсих   bouquet
Може ли да се добавят към тези в началото на темата, не че сега няма да си ги запиша де Simple Smile

# 59
  • Бургас
Днес правих мъфини със сирене и кашкавал :

Общи условия

Активация на акаунт